QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 02, 20:32)
na as tai manau,kad nusiteikimas yra labai svarbu.kai tvirtai jautiesi,pasitiki savimi viskas lengviau vyksta..be nusiteikimo tiesiog gali zmogus paluzti ir nuleisti rankas..o kad rekt reksiu ir as,tai man atrodo tai nerodo jog esu nenusiteikus,ar nepasitikinti savo jegomis
gal net ant visos ligonines reksiu is to nusiteikimo ir pasitikejimo savo jegomis ir ryzto padeti vaikuciui ateiti i si pasauli!!!
svarbiausia tiketi savimi,galvoti jog viskas bus gerai.juk taip geriau,nei stresuoti,nervintis ir panikuoti..taip nei mamytei nei vaikuciui nebus gerai
As taip pat manau, kad nusiteikimas yra lb savarbu
As buvau nusiteikus labai gerai, labai laukiau gimdymo, zinojau, kad sugebesiu, kad uzteks jegu, nes nieks kitas uz mane to nepadarys. Beto juk taip ilgai laukta maziuka pamatysim
Ir galvojau, kad man nera taip sunku gimdyti kaip jam gimti, todel viska turiu padaryti taip kaip reikia
Ir po kiekvieno saremio mintyse sakydavau, kad jau arciau vaikucio gimimas, ta pati man kartodavo ir vyras
. O skausma kiekviena istveria savaip. As tai nerekiau nei vieno kartelio, nes taupiau jegas, kvepavau giliai per saremius, kad maziukui uztektu deguonies, nes kai reki, tai ir oro truksta ir jegos senka, o kai stengiesi galvoti, kad maziui butu geriau, kad reik giliai kvepuot, tai net nera kada rekti
. Tad sekmes gimdyme, ir zinokite, kad ir laaaaabai skauda, bet kai gimsta mazulelis, pasijauti taip gerai kaip niekad, pasijauti tikra moterimi, pajunti gyvenimo prasme ...
...