Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

turbut ne brendzio? rolleyes.gif is alko skatina pieno galmyba tik Dvaro misas, 3,5 procento stiprumo, bet piktnaudziaut negalima rolleyes.gif
o del misinuku tai idomiai cia.. jei truksta pieno, verta pasinervint, kas puse val, kas val. duot zisti, kad vel kiekis atsistatytu, o prasidejus su misinukais lengva priprast prie ju unsure.gif
[/quote]

O iš kur žinai, kad Dvaro mišas skatina pieno gamyba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treciadiene: 18 balandžio 2008 - 17:00
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 19:00)

O kas tas Dvaro mišas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 18:00)

nu man tai vakare išgėrus skardinę dvaro mišo, ryte krūtinė tiesiog sprogdavo nuo pieno biggrin.gif . bet čia gal kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 18:00)

bandžiau mirksiukas.gif bet jei pienuko netrūksta, patarčiau nebandyt- krūtys tiesiog sprogs doh.gif ir dar nealkoholinis alus didina kiekį. ir jokios čia mistikos- apyniai skatina laktaciją 4u.gif

QUOTE(ačiukas @ 2008 04 18, 20:49)
O kas tas Dvaro mišas  unsure.gif  unsure.gif

toks gėrimas, alus su gira, būna skardinėse, Gubernijos gamybos, atrodo unsure.gif
Atsakyti
oho reiks isbandyt drinks_cheers.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 15:17)
bandžiau  mirksiukas.gif bet jei pienuko netrūksta, patarčiau nebandyt- krūtys tiesiog sprogs  doh.gif ir dar nealkoholinis alus didina kiekį. ir jokios čia mistikos- apyniai skatina laktaciją  4u.gif
toks gėrimas, alus su gira, būna skardinėse, Gubernijos gamybos, atrodo  unsure.gif

Na bandziau as to Dvazo miso gert,nes man pienukas labai sumazejes bet rezultatu nepastebejau. g.gif gal cia jau man baigesi maitinimai verysad.gif O tas gerimas man labiau primine Dvaro miza,nes skonis tai tikrai ne is skaniuju kazkaip slyksciai nupurte kai paragavau,o kai isgeriau tai galva apsvaigo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2008 04 20, 17:20)
O tas gerimas man labiau primine Dvaro miza,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taip, skonis tikrai (bent jau man) nekoks schmoll.gif gal šiaip per mažai skysčių geri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 21:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
taip, skonis tikrai (bent jau man) nekoks  schmoll.gif gal šiaip per mažai skysčių geri?  g.gif

Geriu tikrai dauk,ir ta arbata zindyvems geriu bet nieko gero nepastebiu kad ji man padetu g.gif tikriausiai jau cia mano natura tokia schmoll.gif kad nelemta man ilgai maitinti schmoll.gif su sunum irgi taip buvo nepilnai 2 men.pienukop buo dauk net neisvalgydavo o paskui dingo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 15:17)
toks gėrimas, alus su gira, būna skardinėse, Gubernijos gamybos, atrodo  unsure.gif

Aha, jau išbandžiau 4u.gif Nelabai skanus, o ir didelio rezultato nesulaukiau unsure.gif Kažin ar išvis yra tokių priemonių, kas šiuo klausimu labai jau būtų veiksmingos g.gif Nelabai turbūt... Nes viską išbandžiau ir vis dar bandau, ale netrykšta tas pienas upeliais schmoll.gif

Atsakyti
Man tas Dvaro misas tai labai skanus. Bet kasdien jo tai negersi...
O man padaugejo pienuko, kai tiesiog pradėjau daugiau paprasto vandens gerti. O arbatėlės žindyvėms man buvo neveiksmingos.
Atsakyti
dvaro misas....vien pavadinimas kaip keistai skamba..ne itin viliojanciai.... blink.gif neragavus jo,bet kazkaip isivaizduoju,kad kazkas panasaus i gira..o jos as labai nemegstu......tai tikiuosi pienelio ir taip uzteks,o jei ne tai gal jo kieki vandeniuku arba arbatelem padidinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 21, 20:16)
Aha, jau išbandžiau  4u.gif  Nelabai skanus, o ir didelio rezultato nesulaukiau  unsure.gif  Kažin ar išvis yra tokių priemonių, kas šiuo klausimu labai jau būtų veiksmingos  g.gif  Nelabai turbūt... Nes viską išbandžiau ir vis dar bandau, ale netrykšta tas pienas upeliais  schmoll.gif

gal tikrai, kaip sako ANETELE, tokia natura, kad pienelis nesigamina? man asmeniskai jo net per daug prisigamino doh.gif

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 04 22, 20:05)
dvaro misas....vien pavadinimas kaip keistai skamba..ne itin viliojanciai.... blink.gif neragavus jo,bet kazkaip isivaizduoju,kad kazkas panasaus i gira..o jos as labai nemegstu......tai tikiuosi pienelio ir taip uzteks,o jei ne tai gal jo kieki vandeniuku arba arbatelem padidinsim 4u.gif

arbateles bent jau man nelabai schmoll.gif o to gerimo skonis labiau "nesa" i gira, sakyciau g.gif
Atsakyti