turbut ne brendzio? is alko skatina pieno galmyba tik Dvaro misas, 3,5 procento stiprumo, bet piktnaudziaut negalima
o del misinuku tai idomiai cia.. jei truksta pieno, verta pasinervint, kas puse val, kas val. duot zisti, kad vel kiekis atsistatytu, o prasidejus su misinukais lengva priprast prie ju
[/quote]
O iš kur žinai, kad Dvaro mišas skatina pieno gamyba?
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 19:00)
O kas tas Dvaro mišas
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 18:00)
nu man tai vakare išgėrus skardinę dvaro mišo, ryte krūtinė tiesiog sprogdavo nuo pieno . bet čia gal kaip kam
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 18, 18:00)
bandžiau bet jei pienuko netrūksta, patarčiau nebandyt- krūtys tiesiog sprogs ir dar nealkoholinis alus didina kiekį. ir jokios čia mistikos- apyniai skatina laktaciją
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 18, 20:49)
O kas tas Dvaro mišas
toks gėrimas, alus su gira, būna skardinėse, Gubernijos gamybos, atrodo
oho reiks isbandyt
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 15:17)
bandžiau bet jei pienuko netrūksta, patarčiau nebandyt- krūtys tiesiog sprogs ir dar nealkoholinis alus didina kiekį. ir jokios čia mistikos- apyniai skatina laktaciją
Na bandziau as to Dvazo miso gert,nes man pienukas labai sumazejes bet rezultatu nepastebejau. gal cia jau man baigesi maitinimai O tas gerimas man labiau primine Dvaro miza,nes skonis tai tikrai ne is skaniuju kazkaip slyksciai nupurte kai paragavau,o kai isgeriau tai galva apsvaigo
QUOTE(ANETELE @ 2008 04 20, 17:20)
O tas gerimas man labiau primine Dvaro miza,
taip, skonis tikrai (bent jau man) nekoks gal šiaip per mažai skysčių geri?
QUOTE(monikiux @ 2008 04 20, 21:26)
Geriu tikrai dauk,ir ta arbata zindyvems geriu bet nieko gero nepastebiu kad ji man padetu tikriausiai jau cia mano natura tokia kad nelemta man ilgai maitinti su sunum irgi taip buvo nepilnai 2 men.pienukop buo dauk net neisvalgydavo o paskui dingo .
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 15:17)
Aha, jau išbandžiau Nelabai skanus, o ir didelio rezultato nesulaukiau Kažin ar išvis yra tokių priemonių, kas šiuo klausimu labai jau būtų veiksmingos Nelabai turbūt... Nes viską išbandžiau ir vis dar bandau, ale netrykšta tas pienas upeliais
Man tas Dvaro misas tai labai skanus. Bet kasdien jo tai negersi...
O man padaugejo pienuko, kai tiesiog pradėjau daugiau paprasto vandens gerti. O arbatėlės žindyvėms man buvo neveiksmingos.
O man padaugejo pienuko, kai tiesiog pradėjau daugiau paprasto vandens gerti. O arbatėlės žindyvėms man buvo neveiksmingos.
dvaro misas....vien pavadinimas kaip keistai skamba..ne itin viliojanciai.... neragavus jo,bet kazkaip isivaizduoju,kad kazkas panasaus i gira..o jos as labai nemegstu......tai tikiuosi pienelio ir taip uzteks,o jei ne tai gal jo kieki vandeniuku arba arbatelem padidinsim
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 21, 20:16)
Aha, jau išbandžiau Nelabai skanus, o ir didelio rezultato nesulaukiau Kažin ar išvis yra tokių priemonių, kas šiuo klausimu labai jau būtų veiksmingos Nelabai turbūt... Nes viską išbandžiau ir vis dar bandau, ale netrykšta tas pienas upeliais
gal tikrai, kaip sako ANETELE, tokia natura, kad pienelis nesigamina? man asmeniskai jo net per daug prisigamino
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 04 22, 20:05)
dvaro misas....vien pavadinimas kaip keistai skamba..ne itin viliojanciai.... neragavus jo,bet kazkaip isivaizduoju,kad kazkas panasaus i gira..o jos as labai nemegstu......tai tikiuosi pienelio ir taip uzteks,o jei ne tai gal jo kieki vandeniuku arba arbatelem padidinsim
arbateles bent jau man nelabai o to gerimo skonis labiau "nesa" i gira, sakyciau