Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

O aš dirbau konsultante, tik teko išeiti iš darbo, nes nebesuderinau su mokslais (bandžiau studijuoti dieniniame ir dirbti pilnu etatu) doh.gif - po 3 mėn tokio tempo "batareika" išsikrovė. Tai va, ką galiu pasakyti - vedėja buvo labiau visų darbuotojų draugė nei viršininkė, grafikus susitardavom kad padarytų kaip tik norėdavom ir šiaip atmosfera buvo nereali thumbup.gif (rasdavom kas savaitę ant stalo tortą, braškių, vynuogių ir šiaip visokių skanėstų prikrauta už gerą prekybą blush2.gif ). Tik kas buvo baisiausia, tai kad ta parduotuvė (rūbų) buvo milžiniško dydžio, per dieną tekinom lakstant po ją, vakare kojom nelabai pastovėdavau, o dirbdavom gal po 7 paneles vienu metu, vistiek nespėdavom nieko.
Kartais gailiuosi kad teko išeiti, nes ir alga tikrai motyvavo ax.gif
Atsakyti
Mane tai siutina tai, kad stojau mokytis neakivaizdziai tam, kad galeciau dirbti. O pasirodo niekas nenori derinti grafiku. Isvis nervas ima, dar tos sventes, nenoriu nieko, nes visiskai neturiu pinigu. Nusaukit mane kas nors
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 11 19, 14:06)
Nusaukit mane kas nors

Na, jei labai prašai... gun_smilie.gif biggrin.gif O jei rimtai, aš savo CV siunčiau į labai daug parduotuvių šioms pareigoms, atsakymo negavau nė vieno. A kam jiems su aukštuoju...

Bandyk ieškoti darbo nepilnai darbo dienai.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 11 19, 18:11)
Na, jei labai prašai... gun_smilie.gif  biggrin.gif  O jei rimtai, aš savo CV siunčiau į labai daug parduotuvių šioms pareigoms, atsakymo negavau nė vieno. A kam jiems su aukštuoju...

Bandyk ieškoti darbo nepilnai darbo dienai.

Taip labai prašau, nes jau esu praradusi viltį susirasti darbo, nes neturiu patirties ir mokausi neakivaizdžiai.

O dar po paskutinio pokalbio dėl darbo, išvis nesinori kažkur eit, nes labai jau mandros bobos ten sėdi.
Atsakyti
Viena kursioke (mokemes dieniniame smile.gif ) penktadienio vakarais ir savaitgaliais dirbdavo padaveja picerijoje, atlyginimu ar dideliu kruviu nesiskusdavo... Nors abejoju, ar dabartineje perpildytoje darbo rinkoje ir padaveju noretu pusei etato...
Atsakyti
Iš dieninio perėjau į neakivaizdinį. Maniau taip bus geriau. Ir už mokslus susimokėsiu ir papildomai pinigų turėsiu. Dar pliusas patirtis. Tik krizės dėka dabar visai be darbo sėdžiu. Pusantro mėnesio padirbau pardavėja-konsultante, pa kol neprasidėjo staffo sumažinimas. Iš nevilties kreipiausi į RIMI, tai ir ten jau vietos nėra, visam Vilniuje!
Atsakyti
na ir as pasireiksiu jau supratau kad wai2ute dirba batu pardej nes tepalu su 60% prisipirkusi ania biggrin.gif biggrin.gif ar kiek ten pas jus duoda smile.gif tai va dirbau as zinomose batu parduotuvese dabar ,rubu parduotuvej dirbu galiu pasakyt kad labai nuo kolektyvo ir vedejos priklauso o seip viskas ten neblogai galima rinktis kiek valandu dirbsi 8 val 6val ar 4val ir galiu pasakyti kad dirbant sesias valandas alga buna apie 1300 bet pvz kuomet dirbau batuose tai mergaite dirbdama 4 val kaledu laikotarpiu gavo algos 1300lt o seip 900 budavo dar pvz pardavus tepalu eidavo procentas ir galima nemokamai issirinkti to tinklo rubu parduotuvej sau rubu, sau batu issirinkti su 60% nuolaida kelias poras ir panasiai,tik manau kad batuose lengviau nes rubuose turi buti tarsi dizaineris biggrin.gif parinkti spalvas, derinti rubus nes dazniausiai atsinesa sijona ir praso palaidines ziureti kad atspalvis sutaptu ir kokia spalva zmogus megsta ,kokios ne ir panasiai...
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 01 19, 14:52)
na ir as pasireiksiu jau supratau kad wai2ute dirba batu pardej nes tepalu su 60% prisipirkusi ania biggrin.gif biggrin.gif ar kiek ten pas jus duoda smile.gif tai va dirbau as  zinomose batu parduotuvese dabar ,rubu parduotuvej dirbu galiu pasakyt kad labai nuo kolektyvo ir vedejos priklauso o seip viskas ten neblogai galima rinktis kiek valandu dirbsi 8 val 6val ar 4val ir galiu pasakyti kad dirbant sesias valandas alga buna apie 1300 bet pvz kuomet dirbau batuose tai mergaite dirbdama 4 val kaledu laikotarpiu gavo algos 1300lt o seip 900 budavo dar pvz pardavus tepalu eidavo procentas ir galima nemokamai issirinkti to tinklo rubu parduotuvej sau rubu, sau batu issirinkti su 60% nuolaida kelias poras ir panasiai,tik manau kad batuose lengviau nes rubuose turi buti tarsi dizaineris biggrin.gif parinkti spalvas, derinti rubus nes dazniausiai atsinesa sijona ir praso palaidines ziureti kad atspalvis sutaptu ir kokia spalva zmogus megsta ,kokios ne ir panasiai...

Matyt, dirbai "Danijoje"? smile.gif Kiek zinau, merginoms dbr sumazino % nuo parduodamu batu - bet taip geriau klientams - nebepuola kaip akis isdegusios prie zmogaus biggrin.gif
Atsakyti
Pasiguosiu... Esu didelėj nevilty, vis dar nerandu darbo...Išsiuntinėjau tikrai labai daug CV, atsakymo jokio...Jau galvoju, kad es visiskai beviltiška...Visi tik ir šneka, kaip sulenda gerai per pažystamus, o aš jų neturiu net...verkt tik ir norisi...
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 01 25, 23:41)
Pasiguosiu... Esu didelėj nevilty, vis dar nerandu darbo...Išsiuntinėjau tikrai labai daug CV, atsakymo jokio...Jau galvoju, kad es visiskai beviltiška...Visi tik ir šneka, kaip sulenda gerai per pažystamus, o aš jų neturiu net...verkt tik ir norisi...

Labuka mergyt. unsure.gif tu ne viena esi nevilty,man lygiai tas pats. as ir cv nesiau i pacias parduotuves,ir kiek prisiunciau.nieko tyla verysad.gif nei vieno skambucio,skelbimus ziuriu kasdien,kas is to.nieko nera,net skelbimu jokiu. verysad.gif
Atsakyti
Sunki situacija dabar, o pavasari dar maziau tu darbo vietu bus.
Manes tai netraukia pardavejos konsultantes darbas, nes jau savo laiku truputi dirbau drabuziu parduotuveje, bet ai jei ir toliau tokia bedarbyste bus, tai reikes kazkaip mastyt ir bandyt atgal ilyst kur dirbau biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
As irgi ieskau pardavejos-konsultantes darbo,bet siuo metu visiskai nieko ner verysad.gif
skelbimus ziuriu kiekviena diena po kelis kartus doh.gif
bet turbut niekam nereikalingas zmogus,neturintis darbo patirties schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti