Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

o po pokalbio del darbo man reikia is karto pasakyti, kad dirbsiu ar dar galiu pagalvoti?gal i kita pvz.pokalbi eisiu ir man ten geresnias salygas ar pan.pasiulys, patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 10 14, 21:03)
o po pokalbio del darbo man reikia is karto pasakyti, kad dirbsiu ar dar galiu pagalvoti?gal i kita pvz.pokalbi eisiu ir man ten geresnias salygas ar pan.pasiulys, patarkite 4u.gif

Niu is tavo tokiu svarstymu matyti, kad esi labai jauna - cia butu pirmas tavo darbas? g.gif

Visu pirma sulauki pakvietimo i pokalbi, o tik tada svarstyk - dirbti ar nea - juk merginos darbo iesko po kelis menesius - kai pasiskaitau "darbo paieskos" tema, tai net kraupu kokia situacija darbo rinkoje blink.gif

Ir dar tavo minusas - kad darbo ieskai tik pusei etato - mazai kur tokiu darbuotoju reikia - niu, nebent prekyboje gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 15 spalio 2008 - 16:53
tai as ta suprantu, kad pirma reik i pokalbi nueiti...Na wa, kad pusei etato tik noriu, nes studijuoju pati tai nenoriu pilno imti, o beto as iki vasaros sezono tik ir noriu darbelio kitaip neieskociau pardavejos darbo su bakalauro diplomu ir magistro ipusejimu...
Atsakyti
Ir tu dar niekur nesi dirbusi, nors jau magistra ipusejai? unsure.gif
Niu zodziu - sekmes paieskose biggrin.gif
Atsakyti
Keista... lotuliukas.gif
Nes jei magistra ipusejai, tai man rodos galima sau aukstesne kartele iskelt(nei pardavejos) blush2.gif
Atsakyti
nesusikalbu as su Jumis kazkaip...Esu dirbusi ir turi gera darba deja tik sezonini, todel iki sezono noriu pasiieskoti naujo siaip kazkokio papildomom pajamom kad po to vel i sezonini gryzti, nes atlyginimas geras tai ir nenoriu ieskotis kokios soc.darbuotojos pagal bakalauro diploma ir snipsta gauti i rankas, dieve man tik 23m., o jau taip issireiskete kad niekur nesu dirbusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 10 20, 15:05)
nesusikalbu as su Jumis kazkaip...Esu dirbusi ir turi gera darba deja tik sezonini, todel iki sezono noriu pasiieskoti naujo siaip kazkokio papildomom pajamom kad po to vel i sezonini gryzti, nes atlyginimas geras tai ir nenoriu ieskotis kokios soc.darbuotojos pagal bakalauro diploma ir snipsta gauti i rankas, dieve man tik 23m., o jau taip issireiskete kad niekur nesu dirbusi... doh.gif

deja dabar toks visuomenes spaudimas g.gif turi gerai mokytis, ir jau geros darbinės patirties tureti..o kad su tuo aukstuoji dirbi ir gauni mazesni uz pardavejos atlyginima tai cia dzin..man atrodo tai dar didesnis nelygis..as dabar pvz dirbu pareigos sustros (dirbu pagal specialybe)nu bet jau alga....aisku ziurausi geresnio varianto..bet esu labai tolerantiska, jei kas jauciasi laimingas dirbdamas pardaveja ir su aukstuoju, myli savo darba..tai pirmyn..nereikia pasiduoti tam spaudimui... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 20 spalio 2008 - 15:13
Aisku, jei darbas mylimas, tada viskas oki ax.gif
tiesiog keliu sau aukstus reikalavimus,nors man tik 21m, gal del to keista, kai vyresniems zmonems patinka dirbti parduotuvese...
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 10 14, 21:03)

visada jeigu normalus darbdavys, galima pagalvoti ar domina tam tikras pasiulymas.
Atsakyti
tiesiog manau kad norimo darbo pusei etato tikrai nerasiu...jei jau pardaveju kaip cia kazkas sake nenori priimti pusei, tai ka apie kitas geresnias darbo vieteles kalbeti, o viso etato nereik man.
Atsakyti
Taip kad teks sezoninio darbo palangoje laukti verysad.gif Juokauju biggrin.gif Nepriimkit rimtai - tiesiog pavirsutiniski klausimai pasirode, tai ir pamaniau, kad dar nedirbusi rimtoje firmoje esi 4u.gif
Atsakyti
ne palangoje deja dirbu tongue.gif ir svarbiausia kad gerus pinigus uzdirbu ir patinka...
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2008 10 20, 17:12)
deja dabar toks  visuomenes spaudimas g.gif turi gerai mokytis, ir jau geros darbinės patirties tureti..o kad su tuo aukstuoji dirbi ir gauni mazesni uz pardavejos atlyginima tai cia dzin..man atrodo tai dar didesnis nelygis..as dabar pvz dirbu pareigos sustros (dirbu pagal specialybe)nu bet jau alga....aisku ziurausi geresnio varianto..bet esu labai tolerantiska, jei kas jauciasi laimingas dirbdamas pardaveja ir su aukstuoju, myli savo darba..tai pirmyn..nereikia pasiduoti tam spaudimui... ax.gif

nesamonė doh.gif pažįstu moterį,kuri aukštojoj besimokydama(ji iš nepasiturinčios daugiavaikės šeimos),kad užsidirbtų mokslams ir išsilaikymui didmiestyje,ir kad užtektų laiko mokslams,šluodavo gatves,ir tai jai visai nebuvo žeminantis darbas schmoll.gif dabar ji aukšto lygio moteris ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERUGĖ: 21 spalio 2008 - 09:10