o po pokalbio del darbo man reikia is karto pasakyti, kad dirbsiu ar dar galiu pagalvoti?gal i kita pvz.pokalbi eisiu ir man ten geresnias salygas ar pan.pasiulys, patarkite

QUOTE(Seila @ 2008 10 14, 21:03)
o po pokalbio del darbo man reikia is karto pasakyti, kad dirbsiu ar dar galiu pagalvoti?gal i kita pvz.pokalbi eisiu ir man ten geresnias salygas ar pan.pasiulys, patarkite 

Niu is tavo tokiu svarstymu matyti, kad esi labai jauna - cia butu pirmas tavo darbas?

Visu pirma sulauki pakvietimo i pokalbi, o tik tada svarstyk - dirbti ar nea - juk merginos darbo iesko po kelis menesius - kai pasiskaitau "darbo paieskos" tema, tai net kraupu kokia situacija darbo rinkoje

Ir dar tavo minusas - kad darbo ieskai tik pusei etato - mazai kur tokiu darbuotoju reikia - niu, nebent prekyboje gal

tai as ta suprantu, kad pirma reik i pokalbi nueiti...Na wa, kad pusei etato tik noriu, nes studijuoju pati tai nenoriu pilno imti, o beto as iki vasaros sezono tik ir noriu darbelio kitaip neieskociau pardavejos darbo su bakalauro diplomu ir magistro ipusejimu...
nesusikalbu as su Jumis kazkaip...Esu dirbusi ir turi gera darba deja tik sezonini, todel iki sezono noriu pasiieskoti naujo siaip kazkokio papildomom pajamom kad po to vel i sezonini gryzti, nes atlyginimas geras tai ir nenoriu ieskotis kokios soc.darbuotojos pagal bakalauro diploma ir snipsta gauti i rankas, dieve man tik 23m., o jau taip issireiskete kad niekur nesu dirbusi...

QUOTE(Seila @ 2008 10 20, 15:05)
nesusikalbu as su Jumis kazkaip...Esu dirbusi ir turi gera darba deja tik sezonini, todel iki sezono noriu pasiieskoti naujo siaip kazkokio papildomom pajamom kad po to vel i sezonini gryzti, nes atlyginimas geras tai ir nenoriu ieskotis kokios soc.darbuotojos pagal bakalauro diploma ir snipsta gauti i rankas, dieve man tik 23m., o jau taip issireiskete kad niekur nesu dirbusi... 

deja dabar toks visuomenes spaudimas

Aisku, jei darbas mylimas, tada viskas oki
tiesiog keliu sau aukstus reikalavimus,nors man tik 21m, gal del to keista, kai vyresniems zmonems patinka dirbti parduotuvese...
Papildyta:
visada jeigu normalus darbdavys, galima pagalvoti ar domina tam tikras pasiulymas.

tiesiog keliu sau aukstus reikalavimus,nors man tik 21m, gal del to keista, kai vyresniems zmonems patinka dirbti parduotuvese...
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 10 14, 21:03)

visada jeigu normalus darbdavys, galima pagalvoti ar domina tam tikras pasiulymas.
tiesiog manau kad norimo darbo pusei etato tikrai nerasiu...jei jau pardaveju kaip cia kazkas sake nenori priimti pusei, tai ka apie kitas geresnias darbo vieteles kalbeti, o viso etato nereik man.
ne palangoje deja dirbu
ir svarbiausia kad gerus pinigus uzdirbu ir patinka...

QUOTE(gaudri @ 2008 10 20, 17:12)
deja dabar toks visuomenes spaudimas
turi gerai mokytis, ir jau geros darbinės patirties tureti..o kad su tuo aukstuoji dirbi ir gauni mazesni uz pardavejos atlyginima tai cia dzin..man atrodo tai dar didesnis nelygis..as dabar pvz dirbu pareigos sustros (dirbu pagal specialybe)nu bet jau alga....aisku ziurausi geresnio varianto..bet esu labai tolerantiska, jei kas jauciasi laimingas dirbdamas pardaveja ir su aukstuoju, myli savo darba..tai pirmyn..nereikia pasiduoti tam spaudimui... 

nesamonė