Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

Uzbegau pasigirt,kad gavau darbeli thumbup.gif Labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 05 04, 12:26)
Uzbegau pasigirt,kad gavau darbeli thumbup.gif Labai patinka mirksiukas.gif

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 gegužės 2008 - 10:59
QUOTE(dontstop @ 2008 05 05, 11:58)
Šaunuolė, sveikinu  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Idomu kiek gauna pardavejos konsultantes uz puse etato? ax.gif Darbas 4val pagal slenkanti grafika, 5 darbo, 2 laisvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 17, 21:14)
Idomu kiek gauna pardavejos konsultantes uz puse etato?  ax.gif  Darbas 4val pagal slenkanti grafika, 5 darbo, 2 laisvos  4u.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Ir as nuo rudens bandysiu laime ieskotis pardavejos-konsultantes darbo Siauliuose.Kadangi esu tik su viduriniu,tai jiokio kito darbo rasti be sansu,kitais metais bandysiu stot mokytis,o baigus gal susirasiu pagal specialybe,bet dabar turesiu pasitenkinti ir pardavejos darbu,tik tikrai nelysiu i maximas ir t.t.noriu tik i rubu parduotuves,na aisku i kosmetikos labiau,bet ar tiesa kad dirbant kosmetikosparduotuvei,turi ismanyti viska apie kosmetika nuo A iki Z.
Atsakyti
4u.gif atsimenu kazkada buvo labai sunku i rubu,batu parduotuves isidarbinti,kokis atrankos budavo...viena karta ir as ejau,kaip pamaciau kiek paneliu pretenduoja i 1 vieta,apsisukau ir isejau.O dabar kas antroje reikia..manyciau,kad ispindejo darbdaviai,beskydami"uz duru 100 laukia" kai padaviau savo CV i agentura sakiau,kad tegul siulo viska...tai kiekviena diena beveik sulaukiu skambuciu is tokiu pard.Dabar jie lai kencia clap_1.gif protest.gif new_russian.gif gal as cia ir baisiai...bet i tokias parduotuves tik studentem gerai dirbti..nors daugelis pareiskia"VISI MOKSLAI BAIGTI"TURI BUTI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siuse @ 2008 05 30, 21:23)
4u.gif atsimenu kazkada buvo labai sunku i rubu,batu parduotuves isidarbinti,kokis atrankos budavo...viena karta ir as ejau,kaip pamaciau kiek paneliu pretenduoja i 1 vieta,apsisukau ir isejau.O dabar kas antroje reikia..manyciau,kad ispindejo darbdaviai,beskydami"uz duru 100 laukia" kai padaviau savo CV i agentura sakiau,kad tegul siulo viska...tai kiekviena diena beveik sulaukiu skambuciu is tokiu pard.Dabar jie lai kencia clap_1.gif  protest.gif  new_russian.gif gal as cia ir baisiai...bet i tokias parduotuves tik studentem gerai dirbti..nors daugelis pareiskia"VISI MOKSLAI BAIGTI"TURI BUTI unsure.gif

ir as, kaip baigiau pries 4 m. kolegija, bandziau darbintis pardaveja-konsultante, nors mano ex-specialybe susijusi su drabuziais, tik viena imone teikesi mane isidarbinti blink.gif . Prisimenu Aprangoj darbinausi i Zara parde, kokie visi mandri buvo, idomu, kaip dabar smile.gif .
Atsakyti
Nėra sunku gauti tokį darbelį 4u.gif Tik va dėl kosmetikos parduotuvių,tai tikrai turi viską išmanyti,daro netgi tokius "egzaminus",kurių neišlaikęs keliauk kur nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 05 30, 23:10)
ir as, kaip baigiau pries 4 m. kolegija, bandziau darbintis pardaveja-konsultante, nors mano ex-specialybe susijusi su drabuziais, tik viena imone teikesi mane isidarbinti  blink.gif . Prisimenu Aprangoj darbinausi i Zara parde, kokie visi mandri buvo, idomu, kaip dabar  smile.gif .

tongue.gif biggrin.gif dabar ju mandrumas isgaraves...buvau nuejusi i pokalbi tik del" bendro isprusimo" tai salygas as statau o jie tik liaupsina,kokia energinga jus tikrai tinkate sitam darbui...bet kaip dzoukas as jiems taip beveik pasakiau"AS JUMS PASKAMBINSIU" tease.gif
Atsakyti
QUOTE(siuse @ 2008 05 30, 22:28)
tongue.gif  biggrin.gif dabar ju mandrumas isgaraves...buvau nuejusi i pokalbi tik del" bendro isprusimo" tai salygas as statau o jie tik liaupsina,kokia energinga jus tikrai tinkate  sitam darbui...bet kaip dzoukas as jiems taip beveik pasakiau"AS JUMS PASKAMBINSIU" tease.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smagu
Atsakyti
QUOTE(*drieziuke* @ 2008 05 23, 08:42)
Sveikutes. 4u.gif Ir as nuo rudens bandysiu laime ieskotis pardavejos-konsultantes darbo Siauliuose.Kadangi esu tik su viduriniu,tai jiokio kito darbo rasti be sansu,kitais metais bandysiu stot mokytis,o baigus gal susirasiu pagal specialybe,bet dabar turesiu pasitenkinti ir pardavejos darbu,tik tikrai nelysiu i maximas ir t.t.noriu tik i rubu parduotuves,na aisku i kosmetikos labiau,bet ar tiesa kad dirbant kosmetikosparduotuvei,turi ismanyti viska apie kosmetika nuo A iki Z.

Vat į drabužių tikrai nepatarčiau, nusivarysit nuo kojų doh.gif
Atsakyti