Sukuriau sia tema galvodama kad eisiu dirbt i parduotuve...bet kolkas nenusimato man toks darbas
baigus mokslus eisiu pagal specialybe dirbt...o dabar tik mokslai...

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 03 29, 01:48)
man tai fainiausia atrodo dirbti kokiam the body shop ar sarmoj. jauciu tiek meginuku prisirinkciau
isbandyciau visus kremukus,kosmetika 

Girdėjau, kad labai kensminga dirbti kosmetikos parduotuvėje

Papildyta:
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 03 30, 09:54)

700 - 1500
Menuo laiko ieskau konsultantes darbo,bet deja
Neturiu patirties o ir baigus tik vidurine niekam neidomus mano cv
Pakviete tik i viena pokalbi,bet man netiko darbo laikas visada tektu dirbt vakarais
O as taip noriu sioj sriti darbo.

QUOTE(Poema @ 2008 03 31, 12:36)
Menuo laiko ieskau konsultantes darbo,bet deja
Neturiu patirties o ir baigus tik vidurine niekam neidomus mano cv
Pakviete tik i viena pokalbi,bet man netiko darbo laikas visada tektu dirbt vakarais
O as taip noriu sioj sriti darbo.

Poema, na net nesitiki, kad sunku gaut tokį darbą

Sveikos
aš va ieškau darbo, ėjau dėl įvairių pareigybių, tai teko ir dėl pardavėjos konsultantės darbo eiti, ir atsakymai buvo neigiami
labai jau netinka, kad studentė ir kad darbo aptirties konkrečios neturiu

QUOTE(dontstop @ 2008 03 31, 15:41)
Poema, na net nesitiki, kad sunku gaut tokį darbą
Gal toks laikotarpis dabar nesekmingas
Nepergyvenk, tuoj įsidarbinsi būtinai 

Aciu uz palaikyma imk

dirbu kosmetikos parduotuvėje pardavėja - konsultante. dėl aukščiau minėtų kenksmingų sąlygų gal ir tiesa
kartais nuo visų kvapų labai apsisuka arba pradeda skaudėti galvą
bet šiaip nesiskundžiu
atlyginimas pakankamai neblogas, grafiką susidarom pačios, jei reikia laisvos savaitės vidury - gausi
tik nuolatinis stovėjimas ant kojų vargina... na, kaip studentei, tai manau geras darbas

ieskau pardavejos - konsultantes darbo, cv siuntineji, ir nieko
dirbau padaveja, bet kai priejo naujokiu, dar rytais už vadybininke ir barmene tekdavo dirbti ir tas naujokes suziureti kad ko nepridirbtu
pabegau i anglija, ten darbas nerealiai lengvas ir pinigai geri, bet va tevynes meile islindo
dabar suku gavele kur darba rasti

As jau beveik trys metai dirbu pardavejos konsultantes darba avalynes parduotuveje
Kadangi esu studente man tas darbas labai tinka, kadangi puse etato ir grafikas labai lankstus ir atlyginimas tenkina
Pas mus kolektyve visos studentes, keletas isidarbino neturedamos jokios darbo patirties, taigi ieskancios darbo nepraraskite vilties
Svarbiausia visgi yra ne CV, o pats pokalbis. Taip pat isidarbinus nera garantiju, kad sekmingai dirbsi (maciau daug atleidimu).
Didesni atlyginima moka tose parduotuvese, kur reikalavimai taip pat didesni. Kad gerai dirbtum, visgi tas darbas tau turi buti mielas, kitaip bus tikrai sunku bendrauti su klientais (kas psichologiskai kartais buna labai sunku)

Kadangi esu studente man tas darbas labai tinka, kadangi puse etato ir grafikas labai lankstus ir atlyginimas tenkina

Pas mus kolektyve visos studentes, keletas isidarbino neturedamos jokios darbo patirties, taigi ieskancios darbo nepraraskite vilties

Svarbiausia visgi yra ne CV, o pats pokalbis. Taip pat isidarbinus nera garantiju, kad sekmingai dirbsi (maciau daug atleidimu).
Didesni atlyginima moka tose parduotuvese, kur reikalavimai taip pat didesni. Kad gerai dirbtum, visgi tas darbas tau turi buti mielas, kitaip bus tikrai sunku bendrauti su klientais (kas psichologiskai kartais buna labai sunku)

Dirbu si darba jau beveik metus,pusmeti isdirbau mazoje parduotuveleje laisves alejoje,o dabar dirbu milziniskoj drabuziu parduotuvej kaune...siaip asmeniskai man darbas su zmonemis patinka,tik nepatinka priverstinis atsiprasant "lindimas i sikna"
po 9 valandu darbo kojas skauda,tinsta...pinigai nera dideli
buna priedai prie atlyginimu,bet tuos planus ivykdyt dazniausiai be sansu
vidutiniskai pardavejos gauna apie 1000
dar neteko girdet,kad gautu 1300-1500

po 9 valandu darbo kojas skauda,tinsta...pinigai nera dideli