Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

Sukuriau sia tema galvodama kad eisiu dirbt i parduotuve...bet kolkas nenusimato man toks darbas rolleyes.gif baigus mokslus eisiu pagal specialybe dirbt...o dabar tik mokslai...
Atsakyti
man tai fainiausia atrodo dirbti kokiam the body shop ar sarmoj. jauciu tiek meginuku prisirinkciau smile.gif isbandyciau visus kremukus,kosmetika smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Cia toks nekuklus klausimukas... O tai kiek moka paprastai toms pardavejoms-konsultantems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 03 29, 01:48)
man tai fainiausia atrodo dirbti kokiam the body shop ar sarmoj. jauciu tiek meginuku prisirinkciau smile.gif isbandyciau visus kremukus,kosmetika smile.gif

Girdėjau, kad labai kensminga dirbti kosmetikos parduotuvėje g.gif
Papildyta:
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 03 30, 09:54)
blush2.gif Cia toks nekuklus klausimukas... O tai kiek moka paprastai toms pardavejoms-konsultantems? g.gif

700 - 1500
Atsakyti
Menuo laiko ieskau konsultantes darbo,bet deja verysad.gif Neturiu patirties o ir baigus tik vidurine niekam neidomus mano cv schmoll.gif Pakviete tik i viena pokalbi,bet man netiko darbo laikas visada tektu dirbt vakarais doh.gif O as taip noriu sioj sriti darbo.
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 03 31, 12:36)
Menuo laiko ieskau konsultantes darbo,bet deja verysad.gif Neturiu patirties o ir baigus tik vidurine niekam neidomus mano cv schmoll.gif Pakviete tik i viena pokalbi,bet man netiko darbo laikas visada tektu dirbt vakarais doh.gif O as taip noriu sioj sriti darbo.

Poema, na net nesitiki, kad sunku gaut tokį darbą doh.gif Gal toks laikotarpis dabar nesekmingas g.gif Nepergyvenk, tuoj įsidarbinsi būtinai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš va ieškau darbo, ėjau dėl įvairių pareigybių, tai teko ir dėl pardavėjos konsultantės darbo eiti, ir atsakymai buvo neigiami doh.gif labai jau netinka, kad studentė ir kad darbo aptirties konkrečios neturiu mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 31, 15:41)
Poema, na net nesitiki, kad sunku gaut tokį darbą  doh.gif  Gal toks laikotarpis dabar nesekmingas  g.gif  Nepergyvenk, tuoj įsidarbinsi būtinai  smile.gif

Aciu uz palaikyma imk 4u.gif
Atsakyti
dirbu kosmetikos parduotuvėje pardavėja - konsultante. dėl aukščiau minėtų kenksmingų sąlygų gal ir tiesa biggrin.gif kartais nuo visų kvapų labai apsisuka arba pradeda skaudėti galvą doh.gif bet šiaip nesiskundžiu rolleyes.gif atlyginimas pakankamai neblogas, grafiką susidarom pačios, jei reikia laisvos savaitės vidury - gausi smile.gif tik nuolatinis stovėjimas ant kojų vargina... na, kaip studentei, tai manau geras darbas smile.gif
Atsakyti
ieskau pardavejos - konsultantes darbo, cv siuntineji, ir nieko verysad.gif dirbau padaveja, bet kai priejo naujokiu, dar rytais už vadybininke ir barmene tekdavo dirbti ir tas naujokes suziureti kad ko nepridirbtu doh.gif pabegau i anglija, ten darbas nerealiai lengvas ir pinigai geri, bet va tevynes meile islindo blush2.gif dabar suku gavele kur darba rasti umn.gif
Atsakyti
As jau beveik trys metai dirbu pardavejos konsultantes darba avalynes parduotuveje smile.gif
Kadangi esu studente man tas darbas labai tinka, kadangi puse etato ir grafikas labai lankstus ir atlyginimas tenkina smile.gif
Pas mus kolektyve visos studentes, keletas isidarbino neturedamos jokios darbo patirties, taigi ieskancios darbo nepraraskite vilties smile.gif
Svarbiausia visgi yra ne CV, o pats pokalbis. Taip pat isidarbinus nera garantiju, kad sekmingai dirbsi (maciau daug atleidimu).
Didesni atlyginima moka tose parduotuvese, kur reikalavimai taip pat didesni. Kad gerai dirbtum, visgi tas darbas tau turi buti mielas, kitaip bus tikrai sunku bendrauti su klientais (kas psichologiskai kartais buna labai sunku) smile.gif
Atsakyti
Dirbu si darba jau beveik metus,pusmeti isdirbau mazoje parduotuveleje laisves alejoje,o dabar dirbu milziniskoj drabuziu parduotuvej kaune...siaip asmeniskai man darbas su zmonemis patinka,tik nepatinka priverstinis atsiprasant "lindimas i sikna" doh.gif
po 9 valandu darbo kojas skauda,tinsta...pinigai nera dideli blush2.gif buna priedai prie atlyginimu,bet tuos planus ivykdyt dazniausiai be sansu doh.gif doh.gif vidutiniskai pardavejos gauna apie 1000 ax.gif dar neteko girdet,kad gautu 1300-1500 schmoll.gif
Atsakyti