Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

Sveikos,

Noriu susirast pardavėjos darbą (drabužiu parduotuvėj, o gal ir ne...) bet nelabai turiu informacijos kuri padėtų apsispręsti į kurią įmonę geriau bandyti įsidarbinti...

Domina tokiame darbe karjeros galimybės... Darbo pamainos...jei dirbat prekybos centre, kelios dienos laisvos duodamos? 5 dirbi ir 2 laisvos? ar kas 4 dienas? na , parasykit kaip yra ten kur jus dirbat arba kur esat susidure....

Idomu ir kaip sekasi sutarti su kolektyvu, ar konkurencija yra? kaip vadovai? turbūt apie prisėdima tokiame darbe reiktų pamiršti, o gal klystų g.gif gal yra kur galima ? Būtinai tada išduokit man tokia vieta mirksiukas.gif
kad drabužiu ar batų parduotuvėj (prekybos centre) kas nors galėtų prisėsti na neteko matyt...

Jei turit dar ką nors idomaus šia tema parašyti prašom smile.gif

Man teko dirbti pardavėja užsienyje pas tokia laaaabai pedantišką viršininkę (aksesuarų parduotuvėje) ten po to kai uždarydavom parduotuvę 10h tekdavo nuo 1 iki 2 val. dar prasikrapštyti kol viskas salėje, vitrinose buvo čiki doh.gif niu šiaip ten išvis smagi parduotuvė buvo biggrin.gif to lietuvoje tikrai neišvysi..... dabar prisiminus tik kelia šypsena, bet tuomet buvo biški ir pikta....

Idomu kaip yra lietuvoje ar daug vargo dirbant tokį darbą? bent jau drabužių parduotuvėse itariu kad yra ką veikti...
Atsakyti
Dirbau keliose vietose. Jei dirbi didelėje parduotuvėje, tai taip, neprisedi nei minutei, jei mažytej, kur dirbi tu viena, tai daugiausia laiko sedi prie kompo, skaitai SM biggrin.gif Dirbi 15 dienų per mėnesį. Darbo valandos priklauso jau nuo praduotuvės darbo valandų, dažniausiai po 12 per parą. Karjeros galimybių jokių. Atlyginimas mažas. Kodėl nori dirbti tokį darbą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 01 09, 16:14)
Dirbau keliose vietose. Jei dirbi didelėje parduotuvėje, tai taip, neprisedi nei minutei, jei mažytej, kur dirbi tu viena, tai daugiausia laiko sedi prie kompo, skaitai SM  biggrin.gif Dirbi 15 dienų per mėnesį. Darbo valandos priklauso jau nuo praduotuvės darbo valandų, dažniausiai po 12 per parą. Karjeros galimybių jokių. Atlyginimas mažas. Kodėl nori dirbti tokį darbą?  ax.gif

Todel kad dar studente esu smile.gif
Atsakyti
Jei nori ilsėtis, susirask darbą kokioj mažoj parduotuvytei, kur dirbsi viena mirksiukas.gif ten jau busi pati sau šeimininkė cool.gif
Atsakyti
Na taip mažose parduotuvėse galima patinginiau, bet biški nuobodu nea? kai dirbau video nuomoj tai bent filmu belekiek prisižiūrėjau cool.gif na bet nelabai galiu dirbt mažoje, nes man reik pamaininio darbo.... O šiaip tai neieškau darbo kur galėčiau tingyniau, bet visi turbūt sutinka kad isstovėt 12 valandu doh.gif yra absurdas...
viena pazistama pasakojo kad kai ji blogai jautėsi labai norėjo prisėst, tai vedėja tai pamačius ją dar nubaudė užkraudama nemaloniu darbu...tai į tą parduotuve jau tikrai neisiu, jei pas kai kuriuos vadovus nėr visai žmogiškumo...
Atsakyti
Teko ir man dirbti pardaveja-konultante. Dirbau drabužių parduotuveje ir parduotuveje prekybos centre.
Taip pat buvau studente. Iš tiesų labai daug kas priklauso nuo kolektyvo. Nes grefiką sudarinėdavom kartu. Jeigu man reikėjo į paskaitas, imdavau išeigines, bet tekdavo beveik visas išeigines dienas atidirbti.
Darbas sunkus, kojos labai skaudėdavo po 12 val. doh.gif Bet nesutikčiau dirbti mažoje parduotuveje, man būtų per liūdna. Grafikas budavo toks 3 dirbu, 2 laisvos. biggrin.gif
O dėl prisedimo, visą laiką susitardavom tarpusavyje. Jeigu baisiai norėjosi pailsėti paleisdavom vieną kita pritupti kambariuke. Darydavom per dieną 2 pertraukėles po 15 min. kavytės atsigerti. biggrin.gif
Labai svarbu koks bus kolektyvas.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 01 10, 01:10)
Teko ir man dirbti pardaveja-konultante. Dirbau drabužių parduotuveje ir parduotuveje prekybos centre.
Taip pat buvau studente. Iš tiesų labai daug kas priklauso nuo kolektyvo. Nes grefiką sudarinėdavom kartu. Jeigu man reikėjo į paskaitas, imdavau išeigines, bet tekdavo beveik visas išeigines dienas atidirbti.
Darbas sunkus, kojos labai skaudėdavo po 12 val. doh.gif Bet nesutikčiau dirbti mažoje parduotuveje, man būtų per liūdna. Grafikas budavo toks 3 dirbu, 2 laisvos. biggrin.gif
O dėl prisedimo, visą laiką susitardavom tarpusavyje. Jeigu baisiai norėjosi pailsėti paleisdavom vieną kita pritupti kambariuke. Darydavom per dieną 2 pertraukėles po 15 min. kavytės atsigerti.  biggrin.gif
Labai svarbu koks bus kolektyvas.

Sakyčiau, sunkokos sąlygos unsure.gif
Atsakyti
na as tai dirbau juvelyrinej "saloj", na kaip mano tevas pamates pasake akvariume lotuliukas.gif dirbdavau 4 dirbi, 4 laisvos, kolektyvas buvo draugiskas, nes beveik nesimatydavom, kadangi dirbam po viena tongue.gif tik tas ir uzknisdavo, kad ner su kuo pasikalbet, o 11 valandu reikia isbut. kadangi nedidelis prekybos centras tai sededavau per dienas ir knygas dar paskaitinedavau....
va akropoly tai zinau kad merginoms sedeti neleidzia doh.gif as ten ir neinu i parduotuves, nes prigasdintos su tais slaptais pirkejais puldineja vargses prie visu doh.gif
zinau kad batu parduotuvese ne pyragai dar dirbti, nes visa diena lakstai su dezem ir batais, o jei gauna parduotuve siunta nauja tai ir pirstus skauda nuo tu pypsiuku dejimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 01 11, 18:33)
zinau kad batu parduotuvese ne pyragai dar dirbti, nes visa diena lakstai su dezem ir batais, o jei gauna parduotuve siunta nauja tai ir pirstus skauda nuo tu pypsiuku dejimo schmoll.gif

bet lengviau nei drabuziu, bent jau as sisidarius tokia nuomone... beto dar girdejau kad batu pardavejoms geriau moka, bet kazkaip abejoju...gal zinot kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2008 01 12, 12:35)
bet lengviau nei drabuziu, bent jau as sisidarius tokia nuomone... beto dar girdejau kad batu pardavejoms geriau moka, bet kazkaip abejoju...gal zinot kaip yra istikruju?

na nezinau ar lengviau g.gif as ejau darbintis i viena batu parduotuve, tai po sesiu valandu paziurejimo kaip as dirbu ant koju vos laikiaus doh.gif kas labiausiai nervina tai tas priverstinis lindimas kiekvienam klientui i akis, nes reikalauja valdzia blink.gif
o del algu, tai labai priklauso nuo prekybos centro ir pacios parduotuves. akropoly mano pazystamos dirbancios viena batuku vaikams kita batu pardej gaudavo na apie 1200 vidutiniskai, nes pridedami tavo suprekiautos sumos procentai, pries sventes ta suma zinoma dar paauga per masine pirkimo psichoze.
Atsakyti
jei neisilaikysiu vienos skolos,tai mes mane is univero.tai jau svarstau apie darbo paieskas,kadangi tik mokykla baigus,tai nieko labai nesitikiu. galvoju gal bandyti i kokia drabuziu parduotuve eiti dirbti,kaip sekasi jum-ten dirbanciom?
Atsakyti
Vixen, nenusiteik taip pesimistiskai schmoll.gif pasimokyk kelis vakarus ir issilaikysi ta skola, juk tik viena, ne trys mirksiukas.gif
Atsakyti