Atsisiunčiau džiaugsmo dainelę, bet toks lyg ir be pabaigos, man atrodo kad jis ne visas. Ar čia tik man taip ar dar kam nors. Gal bandyti parsitempti dar kartą, gal nutrūko siuntimas. Paaiškinkit kas nors kuom ten baigiasi, pas mane tai mergytė lipa žemyn laiptais, o meškiukas iš apačios juos laiko tokia ledine lazda.
QUOTE(mlimbute @ 2008 01 15, 15:36)
nu jau, Tinosiuk, ne zmogus, o tieiosg zaibas - cia paprase, tau ir idejo !!!
dekui, kad daliniesi
dekui, kad daliniesi
Tai kad filmukas jau buvo įkeltas, aš tik nuorodą įmečiau
Meride, tai tikrai ne visas multikas. Filmuko gale visi herojai turi susitikti ir pasitikti pavasari. Berods, dar skamba ta daina.
O kur "mergytė lipa žemyn laiptais, o meškiukas iš apačios juos laiko tokia ledine lazda" - cia mazdaug 75% multiko.
O kur "mergytė lipa žemyn laiptais, o meškiukas iš apačios juos laiko tokia ledine lazda" - cia mazdaug 75% multiko.
QUOTE(mlimbute @ 2008 01 15, 17:11)
Meride, tai tikrai ne visas multikas. Filmuko gale visi herojai turi susitikti ir pasitikti pavasari. Berods, dar skamba ta daina.
O tu jei turi visą, gal gali įkelti? Nes Dilma žadėjo žadėjo įkelti visą, bet pastaruoju metu nebepasirodo...
QUOTE(byne @ 2008 01 14, 19:24)
Ačiukas, siunčiuosi
QUOTE(nikaa @ 2008 01 15, 11:38)
Ačiū ačiū, būtinai pasižiūrėsim, mes visas Keistuolių dainas turime, filmuko t.p. labai norime
QUOTE(linaule @ 2008 01 15, 12:25)
man atrodo kad ukrainietiskai
Dar ir taip būna
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 14, 20:52)
O šitas filmukas tikrai tik 24 Mb dydžio? aš čia randu kad jis 127 Mb. Sakau gal ne visas įsikėlė, ar tik kokybė prastesnė?
SVEIKUTES,norejau paklaust o kaip is sio rusisku multiku saito reikia parsisiust,cia tiek daug nuostabiu filmuku,ten as kaip suprantu kainuoja?
sveikos, dziaugsmo dainos neradau, bet ikeliau kita baisiai faina multika - dezute su paslaptimi. toks muzikinis multikas, rusu klb., nes ten tik dainuoja.
primenu siuzeta: berniukas su teciu kalbasi (dainuodami apie muzikine dezute. berniukas tampa l.mazas ir eina sutaisyti tos muzikines dezutes.
musu sunui l.patinka...
kazko nemokejau padaryti kaip jus paprasto linko, tai idejau visa kelia
Dezute su paslaptimi:
http://www.2shared.c...Paslaptimi.html
primenu siuzeta: berniukas su teciu kalbasi (dainuodami apie muzikine dezute. berniukas tampa l.mazas ir eina sutaisyti tos muzikines dezutes.
musu sunui l.patinka...
kazko nemokejau padaryti kaip jus paprasto linko, tai idejau visa kelia
Dezute su paslaptimi:
http://www.2shared.c...Paslaptimi.html
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 15, 21:28)
SVEIKUTES,norejau paklaust o kaip is sio rusisku multiku saito reikia parsisiust,cia tiek daug nuostabiu filmuku,ten as kaip suprantu kainuoja?
o stebukliuk,kokiu ten dar geru filmuku atradai pavardyk gal turiu ,o gal apie gandro aulinukus ten yra man tik pavadinimo reikia
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 15, 21:28)
Ne, ten nekainuoja, tik kai paspaudi "skačiat" ar kažkaip panašiai ten parašyta, išmeta lentelę, kad reikia susipažinti su jų saito taisyklėmis ar pan. Spaudi kad sutinki, atidaro tas taisykles, ten patvirtini kad perskaitei, tada grąžina buvusį langą su pasirinktu filmuku ir vėl paspaudus skačiat jau duoda siųstis Tik po vieną filmuką vienu metu galima. Bet man nepavyksta iš ten parsisiųsti, vis nutrūksta...
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 16, 17:39)
Ne, ten nekainuoja, tik kai paspaudi "skačiat" ar kažkaip panašiai ten parašyta, išmeta lentelę, kad reikia susipažinti su jų saito taisyklėmis ar pan. Spaudi kad sutinki, atidaro tas taisykles, ten patvirtini kad perskaitei, tada grąžina buvusį langą su pasirinktu filmuku ir vėl paspaudus skačiat jau duoda siųstis Tik po vieną filmuką vienu metu galima. Bet man nepavyksta iš ten parsisiųsti, vis nutrūksta...
man irgi nutruksta kazkodel?!
o kaip jus galvojat,ar imanoma tame rusisku multiku saite tapti VIP nariu,kiek ten perskaiciau tai apmokejimas rubliais,ar doleriais,nieko nesuprantu kaip ten ka daryt