Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

Rusiškas tas pavadinimas,rytoj pažiūrėsiu ir parašysiu,Filmukas irgi rusiškai.Teko vertėjaut ax.gif gerai,kad dar visai rusų kalbos nepamiršau.
Atsakyti
Smagus filmukas „Kas tame namelyje gyvena“, kur į namelį prašėsi varlytė, kiškelis, gaidelis ir kt. biggrin.gif

Terem-teremok ru 4u.gif
Atsakyti
na bandysiu paklausti 4u.gif gal kas turite KEISTUOLIU TEATRO 2 dali blush2.gif na ten kur dykumoj dainuoja :
kai tik vaikelis ciucia liulia kai tik uzmiega jis ramiai...cia istrauka is dainos 4u.gif gal turit labai prasau mano mergyte tik 3 metuku bet taip nori sios dalies wub.gif
Atsakyti
Vienas iš linksmųjų, išradingųjų žmogeliukų klubo filmukų - kur aš jį mačiau (pažadukas) biggrin.gif

Kur aš jį mačiau? 4u.gif

etinsur, apie kokį spektaklį kalbat? Gal Geltonų Plytų kelią g.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti, kad Pažadukas RU
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 10, 11:59)
Vienas iš linksmųjų, išradingųjų žmogeliukų klubo filmukų - kur aš jį mačiau (pažadukas)  biggrin.gif

Kur aš jį mačiau?  4u.gif
etinsur, apie kokį spektaklį kalbat? Gal Geltonų Plytų kelią  g.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti, kad Pažadukas RU

Geltonu Plytu kelia turiu bet zinau kad yra antra dalis blush2.gif 4u.gif ir sios neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 10, 12:06)
Geltonu Plytu kelia turiu bet zinau kad yra antra dalis blush2.gif  4u.gif  ir sios neturiu verysad.gif

Aš tai net nežinau, kad antra dalis aplamai yra blush2.gif Man atrodo, kad ten išbaigtas spektaklis, kuris baigiasi kaip mergaitė grįžta į savo gimtą jį Kanzasą, pas brolius, o apie pratęsimą šio spektaklio neteko girdėt, bent jau ekranizuotą rolleyes.gif
Atsakyti
Vėtre,labai ačiū už filmuką teremok,kad ir rusiškas,bet labai fainas.Seniai ieškojom.

Kažkas ieškojo filmuko,kaip lapė pirko iš meškos vežimaitį.Tai tas filmukas jau yra įdėtas.Paieškok šitoj temoj keletas psl.atgal ,vadinas lisa,medved i motocikl s koliaskoj.Jis rusiškai įgarsintas.
Atsakyti
Pamokantis nemėgstantiems praustis filmukas biggrin.gif
Nesiprausėlis ru 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir teveli(cia super vyras),kaip gerai kad radau jusu puslapi. Galiu pasakyti, kad mamytėse randu visokiausią info kokio tik man reikia. VISADA.
Pridedu savo nuorodele, gal baisiai nepasikartosiu:

septyni ožiukai ir vilkas

http://www.2shared.c...acija_-_LT.html?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xkataniukasx: 11 kovo 2008 - 09:37
Dar vienas filmukas apie Mašą smile.gif

Maša daugiau nebe tinginė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 11, 23:49)
Dar vienas filmukas apie Mašą  smile.gif

Maša daugiau nebe tinginė  4u.gif

Tikriausiai vėl pamiršai parašyti RU, nes matau, kad 2shared pavadinimas rusiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 12, 09:47)
Tikriausiai vėl pamiršai parašyti RU, nes matau, kad 2shared pavadinimas rusiškas  ax.gif

Pamiršau blush2.gif
Atsakyti