Rusiškas tas pavadinimas,rytoj pažiūrėsiu ir parašysiu,Filmukas irgi rusiškai.Teko vertėjaut gerai,kad dar visai rusų kalbos nepamiršau.
Smagus filmukas Kas tame namelyje gyvena, kur į namelį prašėsi varlytė, kiškelis, gaidelis ir kt.
Terem-teremok ru
Terem-teremok ru
na bandysiu paklausti gal kas turite KEISTUOLIU TEATRO 2 dali na ten kur dykumoj dainuoja :
kai tik vaikelis ciucia liulia kai tik uzmiega jis ramiai...cia istrauka is dainos gal turit labai prasau mano mergyte tik 3 metuku bet taip nori sios dalies
kai tik vaikelis ciucia liulia kai tik uzmiega jis ramiai...cia istrauka is dainos gal turit labai prasau mano mergyte tik 3 metuku bet taip nori sios dalies
Vienas iš linksmųjų, išradingųjų žmogeliukų klubo filmukų - kur aš jį mačiau (pažadukas)
Kur aš jį mačiau?
etinsur, apie kokį spektaklį kalbat? Gal Geltonų Plytų kelią
Papildyta:
Pamiršau parašyti, kad Pažadukas RU
Kur aš jį mačiau?
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 10, 11:59)
Vienas iš linksmųjų, išradingųjų žmogeliukų klubo filmukų - kur aš jį mačiau (pažadukas)
Kur aš jį mačiau?
Papildyta:
Kur aš jį mačiau?
Papildyta:
Geltonu Plytu kelia turiu bet zinau kad yra antra dalis ir sios neturiu
QUOTE(etynsur @ 2008 03 10, 12:06)
Geltonu Plytu kelia turiu bet zinau kad yra antra dalis ir sios neturiu
Aš tai net nežinau, kad antra dalis aplamai yra Man atrodo, kad ten išbaigtas spektaklis, kuris baigiasi kaip mergaitė grįžta į savo gimtą jį Kanzasą, pas brolius, o apie pratęsimą šio spektaklio neteko girdėt, bent jau ekranizuotą
Vėtre,labai ačiū už filmuką teremok,kad ir rusiškas,bet labai fainas.Seniai ieškojom.
Kažkas ieškojo filmuko,kaip lapė pirko iš meškos vežimaitį.Tai tas filmukas jau yra įdėtas.Paieškok šitoj temoj keletas psl.atgal ,vadinas lisa,medved i motocikl s koliaskoj.Jis rusiškai įgarsintas.
Kažkas ieškojo filmuko,kaip lapė pirko iš meškos vežimaitį.Tai tas filmukas jau yra įdėtas.Paieškok šitoj temoj keletas psl.atgal ,vadinas lisa,medved i motocikl s koliaskoj.Jis rusiškai įgarsintas.
Pamokantis nemėgstantiems praustis filmukas
Nesiprausėlis ru
Nesiprausėlis ru
Sveikos mamytes ir teveli(cia super vyras),kaip gerai kad radau jusu puslapi. Galiu pasakyti, kad mamytėse randu visokiausią info kokio tik man reikia. VISADA.
Pridedu savo nuorodele, gal baisiai nepasikartosiu:
septyni ožiukai ir vilkas
http://www.2shared.c...acija_-_LT.html?
Pridedu savo nuorodele, gal baisiai nepasikartosiu:
septyni ožiukai ir vilkas
http://www.2shared.c...acija_-_LT.html?
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 11, 23:49)
Tikriausiai vėl pamiršai parašyti RU, nes matau, kad 2shared pavadinimas rusiškas
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 12, 09:47)
Tikriausiai vėl pamiršai parašyti RU, nes matau, kad 2shared pavadinimas rusiškas
Pamiršau