Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 03 08, 00:41)
Drąsusis elniukas  4u.gif
Pelenę ir Undinėlę įkelsiu vėliau  mirksiukas.gif

Vėtre, laaabai Tau dėkui už filmukus!
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 08, 16:36)
na ziurejau,bet neradau apie NAMINUKA blush2.gif  gal kas turit? 4u.gif  wub.gif

Prašom, dar kartą, jei nerandi biggrin.gif Čia viena iš serijų
Naminukas Kuzia ru

QUOTE(Rama33 @ 2008 03 08, 16:51)
Vėtre, laaabai Tau dėkui už filmukus!

Prašom, tik nuopelnai tiems, kurie tuos filmus parpumpavo, aš tik dalinuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 08, 16:59)
Prašom, dar kartą, jei nerandi  biggrin.gif  Čia viena iš serijų
Naminukas Kuzia ru
Prašom, tik nuopelnai tiems, kurie tuos filmus parpumpavo, aš tik dalinuosi  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif bet gal galima lietuvisko? wub.gif
Atsakyti
Gal kas turite "Brėmeno muzikantų pėdsakais" bei "Senas žaisliukas"? Taip pat norėčiau turėti vieną filmuką, kurio pavadinimo neatsimenu, bet jame visai nebuvo kalbama, tik grojo muzika, berods, Musorgskio "Parodos paveikslėliai" ir buvo įvairūs epizodai pagal ją. Atsimenu tik raganos namelį ir raganą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 08, 22:31)
Gal kas turite "Brėmeno muzikantų pėdsakais" bei "Senas žaisliukas"? Taip pat norėčiau turėti vieną filmuką, kurio pavadinimo neatsimenu, bet jame visai nebuvo kalbama, tik grojo muzika, berods, Musorgskio "Parodos paveikslėliai" ir buvo įvairūs epizodai pagal ją. Atsimenu tik raganos namelį ir raganą  biggrin.gif

Aš turiu tik tokį LT variantą
Bremeno muzikantai
Gal kas turi atskiromis serijomis tik Ru bus 3 serijos kiek žinau g.gif
Senas žaisliukas įdėsiu šiek tiek vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Senas žaisliukas lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 08, 22:31)
Taip pat norėčiau turėti vieną filmuką, kurio pavadinimo neatsimenu, bet jame visai nebuvo kalbama, tik grojo muzika, berods, Musorgskio "Parodos paveikslėliai" ir buvo įvairūs epizodai pagal ją. Atsimenu tik raganos namelį ir raganą  biggrin.gif

Iš visų man žinomų filmukų apie tai, ką pasakojat, panašiausias būtų šis, ten irgi ragana yra lotuliukas.gif
Vaikiškas albumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 08, 23:47)
Iš visų man žinomų filmukų apie tai, ką pasakojat, panašiausias būtų šis, ten irgi ragana yra  lotuliukas.gif
Vaikiškas albumas  wub.gif

Tai, vėtre, dėkui už filmukus!
Iš tiesų turėjau omenyje šį filmuką. Bet kažkodėl buvau įsitikinusi, kad muzika jame Musorgskio, o pasirodė - Čeikovskio ax.gif
Atsakyti
Gelbėkit padėkit blush2.gif
Kodėl man paspaudus ant "Clik here"atsiranda kažkoks "Avirdesmente" jau užkniso juodai.Kažkokia reklama ten ar kas nesuprantu g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afraid @ 2008 03 09, 17:40)
Gelbėkit padėkit blush2.gif
Kodėl man paspaudus ant "Clik here"atsiranda kažkoks "Avirdesmente" jau užkniso juodai.Kažkokia reklama ten ar kas nesuprantu g.gif
Ačiū 4u.gif

Tą puslapį išmeta kiekvieną kartą. Jei neišmeta lentelės mažos siuntimuisi (open- save), tai virš pavadinimo bus parašyta palaukti kelias minutes (please wait few minutes). Tik bėda ta, kad man vienam filmukui tos kelios minutės truko 2 dienas. Šarvuokis kantrybe. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 03 09, 18:53)
Tą puslapį išmeta kiekvieną kartą. Jei neišmeta lentelės mažos siuntimuisi (open- save), tai virš pavadinimo bus parašyta palaukti kelias minutes (please wait few minutes). Tik bėda ta, kad man vienam filmukui tos kelios minutės truko 2 dienas. Šarvuokis kantrybe. mirksiukas.gif

doh.gif o siaubas biggrin.gif Ką tik pažiūrėjome su sūneliu tą kur lapė vežimaitį iš meškos pirko smile.gif geras senas filmukas vaikystę prisiminiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(afraid @ 2008 03 09, 17:55)
kur lapė vežimaitį iš meškos pirko smile.gif

g.gif Nu nepamenu tokio. Greičiausiai neturiu tokio. Koks tikslus pavadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti