tinosiuk pakartok batuotas katinas filmuka parsisiuncia,bet jo dydis nulis ir nieko nerodo
QUOTE(esmute @ 2008 02 26, 15:56)
Labai paprasta spaudi ant filmuko pavadinimo tada atidaro tokia lentute 2share ten apacioj buna uzrasas Loading file info truputi palauki ir atsiranda uzrasas Save file to your PC: click here na paspaudi issisaugai kompe ir atsisiunti sekmes
ačiū, bet siūlyčiau šitą posta iškelti į naujos temos viršų , juk naujokams ir tai nelengva , šitiek fimukų kada juos parsipompuoti reiks , o paskui gal išmoksim ir svaias pasidalinti
Lietuviskai dubliuota!!!
sunelis ir sena slepete [LT] by pval.avi
sunelis ir sena slepete [LT] by pval.avi
TINOSIUK, LABAI LAAI DĖKUI TAU
Ačiū už Fantiką, už pavadinimą ir filmuką .
o kaip vadinasi filmukas, kur sakoma "glavnoje chvost!"
QUOTE(etynsur @ 2008 03 02, 22:55)
tinosiuk pakartok batuotas katinas filmuka parsisiuncia,bet jo dydis nulis ir nieko nerodo
Šiaip tai ne aš tą filmuką įkėliau, aš tik suradau ir įmečiau nuorodą Na bet jei tuščias, tai galiu pabandyt įkelt, nors su mano internetu tai abejoju ar pavyks tokį ilgą užkraut iki galo... O per torentus siųstis nenori?
o gal kas turit filmuka kur dainoja liutukas ir vezlys???
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 03, 12:35)
Šiaip tai ne aš tą filmuką įkėliau, aš tik suradau ir įmečiau nuorodą Na bet jei tuščias, tai galiu pabandyt įkelt, nors su mano internetu tai abejoju ar pavyks tokį ilgą užkraut iki galo... O per torentus siųstis nenori?
Galiu ir aš pabandyti įkelti nesunku
QUOTE(Julite @ 2008 03 03, 13:34)
o gal kas turit filmuka kur dainoja liutukas ir vezlys???
Kaip liūtukas su vėžliu dainavo dainelę
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 03, 14:28)
DIDELIS ACIUUUU
Tikiuosi Tinosiukas nesupyks, kažkaip greitai pasikrovė
Batuotas Katinas
Batuotas Katinas
QUOTE(grranata @ 2008 03 03, 12:35)
o kaip vadinasi filmukas, kur sakoma "glavnoje chvost!"
Man atrodo - "Krylja, nogi, chvost". Ir as sito filmuko noreciau.