Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

Iš pageidautų užsakymo sąrašiuko, jau anksčiau buvau įkėlusi kuzios serija

Kuzia ru smile.gif

Julite linksmos karusėlės neturiu ax.gif

Štai ir žirniai su grybais
Kaip žirniai su grybais kariavo 4u.gif

Dar uždėsiu krauti tris medkirčius, o kitų pageidaujamų iš sąrašiuko aš neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 02 28, 13:40)
Turiu vieną seriją, kaip kazokai vestuvėse buvo, vakare galėsiu įkelti  mirksiukas.gif

Iš anksto dėkoju user posted image
Atsakyti
Trys medkirčiai 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz Riki Tiki Tavi! Ir dar prasymas - labai noreciau filmuko, apie tai, kaip kiskis norejo "padeti" briedziui uzmigti - "o gal tau sieno padeti. o gal tau ragai trukdo?"... Tokia klasika. o as net pavadinimo neatsimenu.
Atsakyti
Mano Pinigėlis prapuolė doh.gif . Tada vėl iš naujo krausiu cool.gif
QUOTE(Julite @ 2008 02 28, 12:34)
MAMYTES...taip noreciau LINKSMOJI KARUSELE(1-33) Gal kas turite?? tongue.gif

Turiu 4, 6, 17 ax.gif

QUOTE(pipiriukas @ 2008 02 28, 13:22)
labai noreciau filmuko, apie tai, kaip kiskis norejo "padeti" briedziui uzmigti - "o gal tau sieno padeti. o gal tau ragai trukdo?"... Tokia klasika. o as net pavadinimo neatsimenu.

Jis yra kažkuriam psl. įdėtas, vadinasi "Noriu badytis". Pasiieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 28, 14:35)

Tai gal man pakrauti pinigėlį, šitą aš turiu, gal tu kitus turi, gali krauti, bus greičiau. Man šiandien ir iš antro karto pavyksta pakrauti, kažkur prapuola biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pipiriukas @ 2008 02 28, 14:22)
Aciu uz Riki Tiki Tavi! Ir dar prasymas - labai noreciau filmuko, apie tai, kaip kiskis norejo "padeti" briedziui uzmigti - "o gal tau sieno padeti. o gal tau ragai trukdo?"... Tokia klasika. o as net pavadinimo neatsimenu.

Paslaugusis-Draugai žygyje-Noriu badytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 28, 14:35)

Turiu 4, 6, 17 ax.gif
Jis yra kažkuriam psl. įdėtas, vadinasi "Noriu badytis". Pasiieškok mirksiukas.gif

labai gerai,ar galesit ideti linksmoji karusele 4,6,17 drinks_cheers.gif lauksim,ACIUUUUUUUU.
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2008 02 28, 13:53)
labai gerai,ar galesit ideti linksmoji karusele 4,6,17 drinks_cheers.gif lauksim,ACIUUUUUUUU.

Pažiūrėjau tuos multikus, tai 4 ir 6 tas pats doh.gif . Vadinas, turiu tik du: 4 ir 17 ax.gif .
Tuoj baigsiu kraut Pinigėlį, tada Karuseles uždėsiu ax.gif
Pinigėlis lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 28 vasario 2008 - 14:21
Linksmoji karuselė 4 lt
Atsakyti
Linksmoji karuselė Nr.17 lt
Atsakyti
Jau turiu "Žiogelis Kuzia 2 dalį" thumbup.gif .
Galiu įkelt ax.gif
Atsakyti
Žiogelio Kuzios nuotykiai 2 dalis lt
Atsakyti