Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(byne @ 2008 02 28, 11:08)
O ko tamsta neturit g.gif , lietuviškų daug turiu, bet manau, kad ir jūs jau turit, nebent dar rusiškų galiu užfundyt blush2.gif .
Tai kad niekaip nedakrauna iki galo, jau trečią kartą bandau doh.gif . Jei ką, greit įdėsiu "Mes einame paskui saulutę" ax.gif

Pasidalinkim užsakymais, ir aš galiu ką nors pakraut ir įkelt (iš tų, kur nuorodos neveikia). Galiu įkelti grybus su žirniais, pinigėlį, tris medkirčius, užburtą berniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 28, 11:08)
O ko tamsta neturit g.gif , lietuviškų daug turiu, bet manau, kad ir jūs jau turit, nebent dar rusiškų galiu užfundyt blush2.gif .
Tai kad niekaip nedakrauna iki galo, jau trečią kartą bandau doh.gif . Jei ką, greit įdėsiu "Mes einame paskui saulutę" ax.gif

O gal netyčia tarp rusiškų atsirastų "kazokų" serija? Ten "Kaip kazokai muškietininkams padėjo" ir panašiai? blush2.gif
Atsakyti
Tai gal turit filmuka ir zinot kaip jis vadinas-mi bandito ganksterito ubivanto.......
Atsakyti
Vykdom užsakymus biggrin.gif Mes einame paskui saulutę lt
QUOTE(vėtrė @ 2008 02 28, 10:25)
Pasidalinkim užsakymais, ir aš galiu ką nors pakraut ir įkelt (iš tų, kur nuorodos neveikia). Galiu įkelti grybus su žirniais, pinigėlį, tris medkirčius, užburtą berniuką  4u.gif

Tai tada kelk kokius grybus, o aš pinigėlį mirksiukas.gif
QUOTE(Dee Dee @ 2008 02 28, 10:29)
O gal netyčia tarp rusiškų atsirastų "kazokų" serija? Ten "Kaip kazokai muškietininkams padėjo" ir panašiai?  blush2.gif

Tokio neatsimenu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 28, 11:47)

Tai tada kelk kokius grybus, o aš pinigėlį mirksiukas.gif

Gerai, dabar kraunasi užburtas berniukas, po to kelsiu grybus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee Dee @ 2008 02 28, 10:29)
O gal netyčia tarp rusiškų atsirastų "kazokų" serija? Ten "Kaip kazokai muškietininkams padėjo" ir panašiai?  blush2.gif

Buvau kažkada įkėlusi - ar senos nuorodos neveikia? Tikrinote?
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 28, 11:37)
Tai gal turit filmuka ir zinot kaip jis vadinas-mi bandito ganksterito ubivanto.......

kapitono Vrungelio nuotykiai. turiu siukslyne RU thumbup.gif

sorry, Ratatuille pasiuliau paveluotai. neperskaiciau visu pasisakymu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2008 02 28, 12:05)
Buvau kažkada įkėlusi - ar senos nuorodos neveikia? Tikrinote?

Neradau blush2.gif
Atsakyti
Dar viena naujiena:
Kalifas gandras
Atsakyti
Užburtas berniukas 4u.gif
Atsakyti
MAMYTES...taip noreciau LINKSMOJI KARUSELE(1-33) Gal kas turite?? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee Dee @ 2008 02 28, 11:29)

Turiu vieną seriją, kaip kazokai vestuvėse buvo, vakare galėsiu įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti