Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(Rasa S @ 2008 02 27, 11:42)
4u.gif  Sveikos, gal kas žinote kaip iš tikruju vadinasi filmukas Lydekai paliepus smile.gif  ax.gif  ar toks pavadinimas ir yra? blush2.gif
Papildyta:
Radau kažkoki atsargiai lydeka, tai gal sitas  blink.gif
na nejau niekas nezino  doh.gif buciau labai dekinga

Lydekai paliepus vadinasi "Vienoje karalystėje" ax.gif
"Atsargiai, lydeka" kitas multikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dėkui tiems kas pasidalina filmukais 4u.gif
Aš tik noriu paklaust gal netyčia yra prisimenančių tokią seriją "Maksi šuo Fikas" ? Gal kas netyčia netgi turite šiuos filmukus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dee Dee: 27 vasario 2008 - 12:34
QUOTE(byne @ 2008 02 27, 12:52)
Lydekai paliepus vadinasi "Vienoje karalystėje" ax.gif
"Atsargiai, lydeka" kitas multikas mirksiukas.gif

4u.gif labai didelis aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausykit, mamos, o jūs nepasigaunat virusų besidalindamos filmukais, aš vakar siunčiausi Melagių pilis iš atrodo Naujosios animacijos, tai vakar iki pirmos nakties sėdėjau, virusus naikinau, dabar jau bijau ką nors siųstis
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2008 02 26, 04:44)

Nagi gerbiamasis, greit prisipazink, kokius ten virusus prie *.avi "prisegei" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 02 27, 14:31)
Klausykit, mamos, o jūs nepasigaunat virusų besidalindamos filmukais, aš vakar siunčiausi Melagių pilis iš atrodo Naujosios animacijos, tai vakar iki pirmos nakties sėdėjau, virusus naikinau, dabar jau bijau ką nors siųstis

Na kol kas ne , Atsisiunčiau ir aš Melagių pilį reiks virusų paieškoti ax.gif
Atsakyti
nu as menka kompiuteraste,bet man atrodo,kad su filmukais virusai ''nerimti'',o va is visokiu puslapiu su nuogom mergytem ir virusai su ''stazu''ir dar gal kas zinot filmuka kaip eziukas su mergaite norejo draugaut ir jai suknele suplese.norec iau paziuret gal kas turit
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2008 02 26, 11:37)

Ne visas filmukas parsisiuntė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 25, 07:06)
Tai tau tiktų ir multikas"Dantų šepetukų karalienė" mirksiukas.gif . Ten irgi, kaip mergaitė nenorėjo praustis, šukuotis. Paskui ją praušė dėdė muilas, teta plaušinė, ėjo į šukų karalystę ax.gif Maniškiui labai patinka tas multikas

QUOTE(Vilmuxa @ 2008 02 25, 08:33)
Na dar ir Kartūno gatvė tiktų  ax.gif  Kaip nuo nesiprausiusios mergaitės visos suknelės pabėgo

Aciu uz atsakymus. Bandau dabar Baltprausi parsisiusti.
Saitau pasiulymus ir juokas ima. Toks jausmas, kad maniske murziuke neispasakyta. Bet is tikruju tai yra super svaruole, tik nemegsta galvytes (plaukuciu) slapinti.
Reikes ir tuos kitus filmukus pabandyti parsiriusti. Mazei tikrai patiks. bigsmile.gif

Merginos, ar jus visus filmukus per Bitcomet siunciates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 27 vasario 2008 - 16:24
Neisejo man Baltprausio parsisiusti. Tik garsas yra, vaizdo nerodo verysad.gif
Gal ka blogai darau?
Atsakyti
O man pritrūko kantrybės laukti kol Baltprausys parsisiūs ax.gif Tad net nebaigiau siūsti
Atsakyti
Parsisiunciau siandien filmuka "varliukas iesko tetes "viskas ok,paskui siunciaus filma "medziokles sezonas" per ta pati musu 2shared ir nieko nerodo g.gif ,kodeksus pries 3 sav parsisiunciau naujus,bet itariu cia ne jiuose beda,tada kame...gal kas zinot?
O kaip tuos virusus gaudyt? kaip uzkraudyneju multikus siustis ,visada atsidaro kazkoks papildomas nezinomas puslapis,tai cia irgi gal koks virusiukas doh.gif
Papildyta:
Man baltaprausi pasiseke parsisiust vakar,su garsu
Atsakyti