Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(Germante @ 2008 02 25, 00:06)
Merginos, gal kuri zinot, kur galetume gauti filmuka apie Baltprausi? Nesvarbu, kad ir rusiskai - as isversciau savo mazei.
Mat sivakar mazoji nenorejo galvytes plauti, tai as jai apie Baltprausi papasakojau. Labai susidomejo. Kalbejom telefonu su mociute (mano mama). Ji zadejo knygutes paieskoti. Bet as kazkaip abejoju ar is viso tokia knygute yra  g.gif
Buciau labai dekinga, jei is kur nors galeciau filmuka parsisiusti  4u.gif

Tai tau tiktų ir multikas"Dantų šepetukų karalienė" mirksiukas.gif . Ten irgi, kaip mergaitė nenorėjo praustis, šukuotis. Paskui ją praušė dėdė muilas, teta plaušinė, ėjo į šukų karalystę ax.gif Maniškiui labai patinka tas multikas
Atsakyti
Merginos, bet to Pasaka po pasakos as 2shared psl kazkaip nerandu visai-nei seno, nei naujo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 02 25, 00:06)
Merginos, gal kuri zinot, kur galetume gauti filmuka apie Baltprausi? Nesvarbu, kad ir rusiskai - as isversciau savo mazei.
Mat sivakar mazoji nenorejo galvytes plauti, tai as jai apie Baltprausi papasakojau. Labai susidomejo.

Na dar ir Kartūno gatvė tiktų ax.gif Kaip nuo nesiprausiusios mergaitės visos suknelės pabėgo
Atsakyti
aš keliu dabar baltprausį, bet labai senas, nespalvotas ir rusiškas.
Papildyta:
šitas 1939m., o vėliau įkelsiu 1954 spalvotas, bet irgi ru.
Atsakyti
baltprausys.avi jau čia
Atsakyti
Kažkas ne taip, lukterkit, bandau dar kartą.
Atsakyti
Sveikutes, mamytes! Gal kas zinot, atsimenat, kaip vadinosi filmukas, kur vienas is veikeju yra zverelis, panasus i lape, vardu ciuciundra?
Atsakyti
baltprausys
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2008 02 25, 10:07)
Merginos, bet to Pasaka po pasakos as 2shared psl kazkaip nerandu visai-nei seno, nei naujo schmoll.gif  verysad.gif

tai aš ir sakiau, kad 2shared tokio filmuko nebuvo, dėl to ir įkėliau. O per paiešką jį maždaug po paros randa, tai apie šeštą vakare jau turėtų būti. Įkelsiu nuorodą kai atsiras, jei dar yra neturinčių ir norinčių mirksiukas.gif

QUOTE(pipiriukas @ 2008 02 25, 13:33)
Sveikutes, mamytes! Gal kas zinot, atsimenat, kaip vadinosi filmukas, kur vienas is veikeju yra zverelis, panasus i lape, vardu ciuciundra?

Čiučiundra yra filmukyje Riki Tiki Tavi

Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 02 25, 13:56)
tai aš ir sakiau, kad 2shared tokio filmuko nebuvo, dėl to ir įkėliau. O per paiešką jį maždaug po paros randa, tai apie šeštą vakare jau turėtų būti. Įkelsiu nuorodą kai atsiras, jei dar yra neturinčių ir norinčių  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskutine medziokle [LT] by pval.avi
Atsakyti
pasaku salyje [LT] by pval.avi
Atsakyti