Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(Julite @ 2008 02 22, 17:57)
o gal kas turite rus.filmuka:MUHA COKOTUHA?? biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Labai gražus musytės zvimbuolytės filmukas bet lt Musytė zvimbuolytė
Atsakyti
grazioji vasilisa [LT] by pval.avi
Atsakyti
alio as jus girdziu [LT] by pval.avi
Atsakyti
Reiškias, mano eMule dar lėčiau siurbia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 02 23, 00:03)
Labai gražus musytės zvimbuolytės filmukas bet lt Musytė zvimbuolytė

aciu labai..super filmukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kai uzsidega eglutes [LT] by pval.avi
Atsakyti
suo ir katinas [LT] by pval.avi
Atsakyti
Nežiniukas mokosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 24 vasario 2008 - 10:57
Ir aš parsitempiau naują filmuką iš emulės, įkėliau į 2shared, bet kažkodėl man nedavė jo nuorodos, o per paiešką suranda tik kitą dieną... verysad.gif

O įkėliau Pasaka po pasakos, ten du filmukai viename - Ožys ir avinas bei Linksmasis apgavikas Petras. Taigi jei dar kas nors parsitempėt šį filmuką, nebegaiškit laiko keldami į 2shared - jis ten jau yra, o nuorodą įdėsiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 02 24, 17:35)
Ir aš parsitempiau naują filmuką iš emulės, įkėliau į 2shared, bet kažkodėl man nedavė jo nuorodos, o per paiešką suranda tik kitą dieną...  verysad.gif

O įkėliau Pasaka po pasakos, ten du filmukai viename - Ožys ir avinas bei Linksmasis apgavikas Petras. Taigi jei dar kas nors parsitempėt šį filmuką, nebegaiškit laiko keldami į 2shared - jis ten jau yra, o nuorodą įdėsiu ryt  mirksiukas.gif

Pasaka po pasakos yra jau beveik metus, bet gal kas dar neturi.
Cia gal jus erne esate?
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2008 02 24, 19:29)
Pasaka po pasakos yra jau beveik metus, bet gal kas dar neturi.
Cia gal jus erne esate?

Ne, aš visur tinosiukas smile.gif

O aš prieš įkeldama ir temą peržiūrėjau, ir 2shared - niekur neradau paminėta, tai pagalvojau kad šviežias blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot, kur galetume gauti filmuka apie Baltprausi? Nesvarbu, kad ir rusiskai - as isversciau savo mazei.
Mat sivakar mazoji nenorejo galvytes plauti, tai as jai apie Baltprausi papasakojau. Labai susidomejo. Kalbejom telefonu su mociute (mano mama). Ji zadejo knygutes paieskoti. Bet as kazkaip abejoju ar is viso tokia knygute yra g.gif
Buciau labai dekinga, jei is kur nors galeciau filmuka parsisiusti 4u.gif
Atsakyti