labutis,
Kaip parsisiusti is puslapio www.megaupload.com: (ir gigasize labai panashiai)
Reikia spausti ant nuorodos.
niekaip nesuprantu, kur ta nuorodą rasti, paaiškinkit man neišmanėlei , kai paspaudžiau ant dowload, tai tik instaliavosi megauploadas. O kaip filmuką parsisiųsti
QUOTE(Liudoskis @ 2008 02 13, 20:14)
Sveikutės, pamiršau kaip vadinasi filmukas apie bezdžionėles , kur dainuoja (každij malenkij rebionok vilizaet is pilionok ) nu kaip ieškau to filmuko, padėkit....
bezdžionelės yra čia:
http://www.2shared.c...&...p;x=48&y=14
tik nežinau ar pavyko man įkelti nuorodą
pavyko
o kur gauti ta filma apie broli ir seseri, kur dainuodavo "vaiciceku ..."
Tūkstantis ačiū,tūkstantajį kartą u- įkeltus filmukus,nes kai aš dundukė su kompu,tai man čia vienintelis išsigelbėjimas,gal kada paprotingėsiu ir pati kažką įkelsiu,ačiū,ačiū,ačiū
Sveikos man labai patinka senoji animacija gal zinote is kur butu galima atsisiusti "Dvylika menesiu"?
QUOTE(Donalita @ 2007 09 20, 23:57)
Merginos, jei žymėsit savo įkeliamus multikus "LT", juos bus labai patogu ir paprasta rasti. Pažiūrėkit čia
QUOTE(ViShy @ 2008 02 14, 01:58)
Sveikos man labai patinka senoji animacija gal zinote is kur butu galima atsisiusti "Dvylika menesiu"?
Pasižiūrėkit, čia labai daug filmukų sukelta, ir Dvylika mėnesių bus
Jore, gerai,kad pirma instaliavot Megaupload programėlę, dabar spauskit ant nuorodos, kur bynė įdėjo Gyvas žaisliukas, turi atsirasti trijų raidžių kodas, jį suvedi ir...kaip jau buvo rašyta
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2008 02 13, 20:35)
Ar norint atsisiūst iš filefront reikia instaliuot kažkokią programą?Nes aš nematau jokių nuorodų
Merginos filmukus daugiausia sudėję į 2chared, o su filefrontu kažkaip niekas nebedraugauja
QUOTE(emma @ 2008 02 13, 20:35)
Ar norint atsisiūst iš filefront..
USDownloaderis turi paimt. kur matei tokia nuoroda i filefront? noriu patikrint. gal gali bent i AZ imest?
aciu.
2shared man perdaug jau kompe vietos nebera
2shared man perdaug jau kompe vietos nebera
QUOTE(Daimen @ 2008 02 13, 22:33)
Be šitų bezdžionėlių yra dar 3 serijos
Papildyta:
QUOTE(stebukliukas @ 2008 02 13, 21:17)
o gal kuri turi laukines gulbes?
Bandau atsisiųst
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 12 06, 01:40)
QUOTE(semkaa @ 2008 02 14, 09:42)
USDownloaderis turi paimt. kur matei tokia nuoroda i filefront? noriu patikrint. gal gali bent i AZ imest?
Pasižiūrėk 4 temoj, pirmam puslapyje Kaip pvz forumietės Ainos dar išlikusios įkeltos pasakos. Filmukus filefrontas, kurie buvo įkelti kitų narių, jau ištrinti. Visi labiau pamėgo filmus kelti į 2chared, nes nuorodos ilgai veikia
QUOTE(byne @ 2008 02 14, 11:22)
Bandau atsisiųst
Aš turiu laukines gulbes lietuviškai (dvylika brolių juodvarniais lakstančių - tas pats), jei siuntiesi rusų, sakyk, įkelsiu LT
aciu [vėtrė] uz nuorodas i filefront. pasitikrinau, USD parsiuncia.
busi Panevezy-uzsuk
busi Panevezy-uzsuk