Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 02 08, 14:56)
Šaunuolė byne, ačiū už snieguolę  thumbup.gif  Kas galėtų tave iš čia iškrapštyti  lotuliukas.gif  Nieko nepadarysi, kad tik dalis senosios animacijos yra išversta į lietuvių kalbą  smile.gif Džiaugiamės kuo turim  4u.gif

Čia ne snieguolė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 02 08, 21:18)
Čia ne snieguolė blush2.gif

lotuliukas.gif , tikrai ne snieguolė, sumaišiau, bet labai panašus biggrin.gif
Atsakyti
NElemta man atsisiust to veidrodelio,is 4 kartu bandziau bet nepavyko verysad.gif
Atsakyti
help.gif Kas naudjasi Zmule, ar jums ji veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas @ 2008 02 09, 08:27)
NElemta man atsisiust to veidrodelio,is 4 kartu bandziau bet nepavyko verysad.gif

nu negali būt. o kiti atsisiuntė g.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2008 02 09, 17:23)
help.gif Kas naudjasi Zmule, ar jums ji veikia?  g.gif

veikia ax.gif
Atsakyti
na nezinau kazkokie stebuklai,tik siam filmukui.kai pradedu siustis po kazkurio tai laiko issijungia internetas keliom sekundem,ir tada atia mano siuntimuisi cray.gif bandysiu dar karta
Atsakyti
atsisiunčiau Raudonkepuraitę, tik rusiškai cool.gif
Atsakyti
NA pagaliau man pavyko atsisiust thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .ikelk ir raudonkepuraite,norejau paklaust,o is kur tu parsisiunti tuos filmukus,BYNE?
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas @ 2008 02 09, 22:41)
NA pagaliau man pavyko atsisiust thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .ikelk ir raudonkepuraite,norejau paklaust,o is kur tu parsisiunti tuos filmukus,BYNE?

įkelsiu mirksiukas.gif . Per Emule siunčiuos, bet baisiai ilgai siunčia doh.gif
Atsakyti
Labutis, gal kas turit filmukų apie krokodilą Geną Aš turiu tik jo gimtadienio filmuką, o mano anūkėlio tai pats mylimiausias filmas. Gali sėdėti ir žiūrėti neatsitraukdamas. Bet kad jau filmukas mums per gerklę lenda. Būtų gerai paįvairinti ax.gif
Atsakyti
Sveiki visos ir visi 4u.gif Simtas metu kaip nesilankiau shitoj temoj. Bet kaip matau Dilma dar neikele anoj temoj zazdetu filmuku g.gif Negerai negerai box.gif

tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMA2T&T @ 2008 02 10, 19:02)
Sveiki visos ir visi  4u.gif Simtas metu kaip nesilankiau shitoj temoj.

tai ką naujo prikaupėt per tuos šimtą metų biggrin.gif
Mes jau rusiškais dalinamės blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti