Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 01 25, 13:19)
Kadangi įdėjau vieną dalį žaislų istorijos, tai įdėsiu ir kitą

Toy Story part1

o Toy Story-2 neturi netycia?.. ax.gif Labai ieškau lietuviškai garsintos, bet nerandu. Rusiškai ir angliškai pilna, bet mažasis nesupranta doh.gif
Atsakyti
Ir dar smile.gif Turiu nemažai pakvietimų į Torrent.lt, jei kam reikia - rašykit mirksiukas.gif
[/quote]

@ tinosiukas
4u.gif

as noreciau...

monikute18@yahoo.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 28 sausio 2008 - 18:18
gal kas turit filmuka(kaip mergaite ant duonos uzlipo.paskui ten ja pauksteliu paverte).labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2008 01 28, 09:56)
o Toy Story-2 neturi netycia?.. ax.gif  Labai ieškau lietuviškai garsintos, bet nerandu. Rusiškai ir angliškai pilna, bet mažasis nesupranta  doh.gif

Neturiu schmoll.gif , jei kur užmatysiu, pranešiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 09:51)
Gal gali parašyti tos mamos, kurios parsisiuntė multiką Kurmis ir gimdymas. Ar rodėt jį vaikučiams, ar tik pačios pasižiūrėjot? Kokio amžiaus jūsų vaikučiai, kaip reagavo?
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.

as atsiunciau savo 3m dukrytei Kurmis ir gimdymas.nu tai turejom aiskinti... doh.gif .ji iskart paziurejus,man pasake,kad nori JI taip gimdyti.sako is kur ten gimdo?gi ne is pilvelio?kita diena,ji leliuka isikiso tarp koju,ir biski pastenejo,ir sako va pagimziau.po to filmuko uzsivede su tuo gimdymu,paskui ir man zyze,kad jei ji negali dar gimdyti,tai kad as pagimdyciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2008 01 14, 12:10)
STAI MERGAITE,KURI UZLIPO ANT DUONOS
http://www.2shared.c...pilanahleb.html

QUOTE(/smile/ @ 2008 01 28, 20:20)
gal kas turit filmuka(kaip mergaite ant duonos uzlipo.paskui ten ja pauksteliu paverte).labai dekoju 4u.gif

Šios temos 5 ar 6 psl buvo įkelta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 28, 17:37)
Šios temos 5 ar 6 psl buvo įkelta  4u.gif

ACIUKS 4u.gif
Atsakyti

mano pirmoji zinute forume kazkokia nevykusi isejo doh.gif
Norejau pasakyt,kad as laaabai noreciau pakvietimo i Torrent.lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 29 sausio 2008 - 16:21
Norejau padekoti visoms, kurios kazkada dalinosi filmukais. Pati dabar turiu nemaza kolekcija, kai kuriuos is cia, kai kuriuos filmukus is draugu atsisiunciau. Kazkur sitoj temoj perskaiciau, kad ieskot "Eziuko ruke", tai stai:

Eziukas ruke

Beje, turiu ir Disney multiku( Finding Nemo, Minsters Inc), taciau jie anglu kalba, jei ka domina, galiu ideti.
Papildyta:
Oi, klausimelis dar vienas, gal kas turit "Atostogas Rugpieniu kaime"? Mano pats megstamiausias filmukas.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynule: 30 sausio 2008 - 18:46
QUOTE(Martynule @ 2008 01 30, 19:49)
Oi, klausimelis dar vienas, gal kas turit "Atostogas Rugpieniu kaime"? Mano pats megstamiausias filmukas....  4u.gif

Štai, pažiūrėk čia visos trys serijos iš karto mirksiukas.gif
Trejetas iš Rūgpienių kaimo 1 - 3 ser DVD 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 30, 18:10)
Štai, pažiūrėk čia visos trys serijos iš karto  mirksiukas.gif
Trejetas iš Rūgpienių kaimo 1 - 3 ser DVD    4u.gif

Jetus, kaip aciu. Begu siustis!
Geriausia dovana vardadienio proga man thumbup.gif
Atsakyti
Kas žiūri rusiškus multikus, štai čia dar viena miela pasakaitė

Devochka i zaicy

O čia žieminiai filmai, panašiai kaip "Trys riešutėliai Pelenei"