mergaites,gal turit filmuka kur kiskis neatstojo nuo briedzio : "gal tau sienelio? gal tau pienelio?...ir t.t
Labai vaikas praso..
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 25, 16:30)
mergaites,gal turit filmuka kur kiskis neatstojo nuo briedzio : "gal tau sienelio? gal tau pienelio?...ir t.t
Labai vaikas praso..
Labai vaikas praso..
Čia turėtų būti 3 filmukai viename: Paslaugusis, draugai žygyje ir noriu badytis
Noriu badytis
Man tik viena atsiunte-noriu badytis..
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 25, 22:40)
Man tik viena atsiunte-noriu badytis..
O tu žiūrėjai ką atsisiuntei ar tik pavadinimą perskaitei? Ten tikrai trys filmukai, ir pirmasis kaip tik tas, kurio norėjai
Skeikos merginos. Gal butu nesunku parasyti, kaip reikia tuos filmukus atsisiusti. Spaudi ant nuorodos. O kas toliau? Man niekaip nesiseka parsisiusti
Papildyta:
Nu va, tik pasiskundziau, kad nesiseka parsisiusti ir pamaciau nuoroda kur reikejo paspausti
Papildyta:
Nu va, tik pasiskundziau, kad nesiseka parsisiusti ir pamaciau nuoroda kur reikejo paspausti
Netiketai atradau sita temele, anksciau net nepagalvojau, kad tokia gali buti Tai siandien nuo ryto visa diena siunciuosi multikus
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 25, 21:59)
O tu žiūrėjai ką atsisiuntei ar tik pavadinimą perskaitei? Ten tikrai trys filmukai, ir pirmasis kaip tik tas, kurio norėjai
darau isvada kad nemoku atsidaryt,nes per tris grotuvus bandziau..tik oziukas badosi..
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 27, 00:58)
darau isvada kad nemoku atsidaryt,nes per tris grotuvus bandziau..tik oziukas badosi..
Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos. Ir tikrai viskas tvarkoj, pirmas - paslaugusis(kur jūs norėjote), antras - draugai žygyje, tik trečias - noriu badytis. Pažiūrėkit savo kompe ar tikrai atsisuntėt 92,9 MB ? (nuorodoje turi būti užrašyta 95, 202 KB) Ką galim patart, tik bandyt atsisiųsti dar kartą
Gal man kas galit paaiškinti kodėl taip yra Vakar visą dieną iš 2shared labai sėkmingai siunčiausi multikus, o šiandien pusę dienos iš viso neužkraudinėjo to puslapio, o dabar užkrauna, duoda siųstis, bet jau greitis Filmuką apie 100 megu rodo, kad atsiųs per 6-7 valandas Čia taip būna su tuo puslapiu ar kaip suprasti?
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 12:51)
Gal gali parašyti tos mamos, kurios parsisiuntė multiką Kurmis ir gimdymas. Ar rodėt jį vaikučiams, ar tik pačios pasižiūrėjot? Kokio amžiaus jūsų vaikučiai, kaip reagavo?
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.
Mano vyresnelei 2,5 metai, tai ji tiesiog paklause, ka cia kiskute daro, tai ir pasakiau, kad vaikucius gimdo. To jai ir uzteko. Daugiau klausimu nekilo ir prieme kaip savaime suprantama dalyka tikriausia ir tode, kad turi mazesne sese ir atsimena, jog ir sese kazkada mamos pilve gyveno.
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 27, 16:41)
Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos. Ir tikrai viskas tvarkoj, pirmas - paslaugusis(kur jūs norėjote), antras - draugai žygyje, tik trečias - noriu badytis. Pažiūrėkit savo kompe ar tikrai atsisuntėt 92,9 MB ? (nuorodoje turi būti užrašyta 95, 202 KB) Ką galim patart, tik bandyt atsisiųsti dar kartą
Aš taip pat specialiai parsisiunčiau antrą kartą, kad pažiūrėti ar tikrai tik viena serija Deja visos trys
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 27, 13:41)
Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos.
Aciu.Bandysiu dar karta
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 27, 15:25)
Deja visos trys
Tai gal ne "deja"...gal gerai kad trys....