Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

mergaites,gal turit filmuka kur kiskis neatstojo nuo briedzio : "gal tau sienelio? gal tau pienelio?...ir t.t
Labai vaikas praso.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 25, 16:30)
mergaites,gal turit filmuka kur kiskis neatstojo nuo briedzio : "gal tau sienelio? gal tau pienelio?...ir t.t
Labai vaikas praso.. 4u.gif

Čia turėtų būti 3 filmukai viename: Paslaugusis, draugai žygyje ir noriu badytis 4u.gif

Noriu badytis
Atsakyti
Man tik viena atsiunte-noriu badytis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 25, 22:40)
Man tik viena atsiunte-noriu badytis.. g.gif

O tu žiūrėjai ką atsisiuntei ar tik pavadinimą perskaitei? Ten tikrai trys filmukai, ir pirmasis kaip tik tas, kurio norėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
Skeikos merginos. Gal butu nesunku parasyti, kaip reikia tuos filmukus atsisiusti. Spaudi ant nuorodos. O kas toliau? Man niekaip nesiseka parsisiusti doh.gif
Papildyta:
Nu va, tik pasiskundziau, kad nesiseka parsisiusti ir pamaciau nuoroda kur reikejo paspausti smile.gif
Atsakyti
Netiketai atradau sita temele, anksciau net nepagalvojau, kad tokia gali buti doh.gif Tai siandien nuo ryto visa diena siunciuosi multikus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 25, 21:59)
O tu žiūrėjai ką atsisiuntei ar tik pavadinimą perskaitei? Ten tikrai trys filmukai, ir pirmasis kaip tik tas, kurio norėjai  mirksiukas.gif

darau isvada kad nemoku atsidaryt,nes per tris grotuvus bandziau..tik oziukas badosi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2008 01 27, 00:58)
darau isvada kad nemoku atsidaryt,nes per tris grotuvus bandziau..tik oziukas badosi.. biggrin.gif

Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos. Ir tikrai viskas tvarkoj, pirmas - paslaugusis(kur jūs norėjote), antras - draugai žygyje, tik trečias - noriu badytis. Pažiūrėkit savo kompe ar tikrai atsisuntėt 92,9 MB ? (nuorodoje turi būti užrašyta 95, 202 KB) Ką galim patart, tik bandyt atsisiųsti dar kartą 4u.gif
Atsakyti
Gal man kas galit paaiškinti kodėl taip yra g.gif Vakar visą dieną iš 2shared labai sėkmingai siunčiausi multikus, o šiandien pusę dienos iš viso neužkraudinėjo to puslapio, o dabar užkrauna, duoda siųstis, bet jau greitis doh.gif doh.gif doh.gif Filmuką apie 100 megu rodo, kad atsiųs per 6-7 valandas doh.gif doh.gif doh.gif Čia taip būna su tuo puslapiu ar kaip suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 12:51)
Gal gali parašyti tos mamos, kurios parsisiuntė multiką Kurmis ir gimdymas. Ar rodėt jį vaikučiams, ar tik pačios pasižiūrėjot? Kokio amžiaus jūsų vaikučiai, kaip reagavo?
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.

Mano vyresnelei 2,5 metai, tai ji tiesiog paklause, ka cia kiskute daro, tai ir pasakiau, kad vaikucius gimdo. To jai ir uzteko. ax.gif Daugiau klausimu nekilo ir prieme kaip savaime suprantama dalyka tikriausia ir tode, kad turi mazesne sese ir atsimena, jog ir sese kazkada mamos pilve gyveno.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 27, 16:41)
Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos. Ir tikrai viskas tvarkoj, pirmas - paslaugusis(kur jūs norėjote), antras - draugai žygyje, tik trečias - noriu badytis. Pažiūrėkit savo kompe ar tikrai atsisuntėt 92,9 MB ? (nuorodoje turi būti užrašyta 95, 202 KB)  Ką galim patart, tik bandyt atsisiųsti dar kartą  4u.gif

Aš taip pat specialiai parsisiunčiau antrą kartą, kad pažiūrėti ar tikrai tik viena serija hihihi.gif Deja visos trys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 01 27, 13:41)
Specialiai atsisiunčiau šį 3 dalių filmuką iš naujo, būtent iš šios nuorodos.

Aciu.Bandysiu dar karta 4u.gif

QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 27, 15:25)
Deja visos trys  ax.gif

Tai gal ne "deja"...gal gerai kad trys.... g.gif
Atsakyti