Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai - 7oji dalis

QUOTE(saintlina @ 2008 01 23, 21:29)
merginos, gal galit pasakyt, kur galėčiau rasti "Žaislų istoriją-2"  rolleyes.gif Lietuviškai garsintą.
Žinau, kad ne toj temoj klausiu, bet tinkamoj temoj, įtariu, manęs per prašymus nieks nemato  doh.gif

saintlina, pažiūrėk, gal tas blush2.gif

Toy Story
Papildyta:
Ko gero ne tas, nes čia 1995 m, o erdvese mačiau rusišką 1999m, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
turiu pakvietimus kelis į linkomaniją, jei ką domina rašykit į až ir būtinai parašykit savo el. paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal gali parašyti tos mamos, kurios parsisiuntė multiką Kurmis ir gimdymas. Ar rodėt jį vaikučiams, ar tik pačios pasižiūrėjot? Kokio amžiaus jūsų vaikučiai, kaip reagavo?
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 24 sausio 2008 - 11:53
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 12:51)
Gal gali parašyti tos mamos, kurios parsisiuntė multiką Kurmis ir gimdymas. Ar rodėt jį vaikučiams, ar tik pačios pasižiūrėjot? Kokio amžiaus jūsų vaikučiai, kaip reagavo?
Šiaip smalsu. Mano pipiras dar mažas, bet gal kada reiks aiškint, iš kur jis atsirado ir kaip sesė ar brolis atsiras.

Siuntėmės, siuntėmės, žiūrėjom, žiūrėjom, mano kleckutei, dar net dviejų metukų nėra, bet žiūrėjome wink.gif Na, jai patiko ta serija, nes jai ar taip ar taip kiškučiai labai patinka ax.gif Nemanau, kad kažkokią žalą vaikui tas filmukas darytų. Jau gal geriau rodyti tokio pažintinio turinio, nei, kad per tv smurto pilnus filmukus 4u.gif

Žiūrėkit, parašysiu į šią temelę, gal kas turit "Tetos Betos" įrašus? Man visos laidelės domina. Domina ta dainelė "kai mieste nemiega niekas, atkeliauja dėdė miegas ir t.t. ". Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų, jei aišku turi...Spėju, čia bus tooks deficitas...
Gal supertėtis turi, kartais? g.gif

Merginos, ačiū už KEISTUOLIŲ kūrybą, gal dar ką nors jų turite ( be "Geltonų plytų kelio" ir "Bremeno muzikantų" ?, Jei yra, ir jei turite, tai gal galite pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 24 sausio 2008 - 12:58
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 11:51)

Mes žiūrim šį filmuką, bet vaikams (21 mėn.) dar nieko ir aiškint nereikia biggrin.gif

Dar kitas filmukas yra - "Kurmis sapnuose", ten plikas dėdulė bėgioja lotuliukas.gif. Man tik pačiai keista, nes mes tokių, be tabu, filmukų vaikystėje nematėme, tad pačiai trūksta laisvumo žiūrėti į tai natūraliai rolleyes.gif
Atsakyti
Keli psl. prieš buvo įkeltas "Geltonų plyto kelias" pirma dalis, bet ir tai nepilna....
Gal kas turi abi dalis ir pilnas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 24 sausio 2008 - 14:09
QUOTE(Donalita @ 2008 01 24, 12:51)

Ten kur kiškutė "šaudo" kiškučius? Vyresnėlei juokėsi, o mažė dar ne labai ir suprato. Bet toks sakyčiau visai lengvai suprantamas. Be to rodo visą priešistorija - kaip su kiškučiu darugavo, o paskui su dideliu pilvu kiškutė liko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2008 01 24, 00:07)
turiu pakvietimus kelis į linkomaniją, jei ką domina rašykit į až ir būtinai parašykit savo el. paštą mirksiukas.gif

daugiau pakvietimų neturiu 4u.gif
Atsakyti
Neatmenu kas kėlė kurmius, bet Kurmis ir automobiliai tuščia nuoroda, gal galėtumėt dar kartelį įkelti? ax.gif

Ir dar smile.gif Turiu nemažai pakvietimų į Torrent.lt, jei kam reikia - rašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 01 24, 21:16)
Neatmenu kas kėlė kurmius, bet Kurmis ir automobiliai tuščia nuoroda, gal galėtumėt dar kartelį įkelti?  ax.gif

Ir dar smile.gif Turiu nemažai pakvietimų į Torrent.lt, jei kam reikia - rašykit  mirksiukas.gif

Aš turiu " Kurmis ir automobilis". tas pats g.gif Galiu tada įkelt ax.gif

O kas tas Torrent.lt, paaiškinkit neišmanėlei blush2.gif
Atsakyti
Štai mirksiukas.gif Kurmis ir automobilis
Atsakyti

QUOTE(vėtrė @ 2008 01 24, 00:13)

Kadangi įdėjau vieną dalį žaislų istorijos, tai įdėsiu ir kitą

Toy Story part1
Atsakyti