mergytes pupytes gal imestumet man pakvietima i pasta kuri nors
"agnieskap@gmail.com"
Gal kas galit atsiusti pakvietima i linkomanija ir torent'a. is anksto dekoju
ieva@rentinys.lt
ieva@rentinys.lt
QUOTE(mazge @ 2008 01 22, 09:32)
Gal kas galit atsiusti pakvietima i linkomanija ir torent'a. is anksto dekoju
ieva@rentinys.lt
ieva@rentinys.lt
prasau:4u: i torent's pakvietimas
Papildyta:
QUOTE(ameliux @ 2008 01 21, 18:49)
mergytes pupytes gal imestumet man pakvietima i pasta kuri nors
"agnieskap@gmail.com"
"agnieskap@gmail.com"
prasau i torent's pakvietimas
QUOTE(mazge-maze @ 2008 01 22, 12:06)
prasau:4u: i torent's pakvietimas
aciu dabar bus
siunčiausi pagal nuorodą vieną multiką, kai tik jis atsisiuntė, kažkur prapuolė. Bandžiau kitą siūstis, ir tas prapuolė . Nieko nebesuprantu, ieškojau kompe, sakau gal kur failiukas užsislėpęs... Nieko nėr Gal jums taip yra nutikę? Gal reikia kokios programėlės?
Sveiki,
gal galetumete padovanoti pakvietima i linkomanija ??? lina.libero@gmail.com
buciau laaaabai dekinga
gal galetumete padovanoti pakvietima i linkomanija ??? lina.libero@gmail.com
buciau laaaabai dekinga
QUOTE(auksegi @ 2008 01 22, 15:29)
siunčiausi pagal nuorodą vieną multiką, kai tik jis atsisiuntė, kažkur prapuolė. Bandžiau kitą siūstis, ir tas prapuolė . Nieko nebesuprantu, ieškojau kompe, sakau gal kur failiukas užsislėpęs... Nieko nėr Gal jums taip yra nutikę? Gal reikia kokios programėlės?
Taip galėtų atsitikti, kai spaudžiat ant nuorodos ir atsiranda failo atvėrimo langelis spaudžiate ne seiv, o open. Open reiškia tik atveriat failą atsisiųsdama ir jis atsisiuntus paskui dingsta, o kai seivinat iš karto prašo nurodyti kur seivinat (t.y. įrašot) pas save kompiuteryje (ten kur jūs talpinat savo filmukus ar C ar D diske, kažkokioje konkrečioje vietoje(gal mano dokumentuose ar pan.), tada tas failas, šiuo atveju, filmukas, lieka kompe
QUOTE(mazge @ 2008 01 22, 10:12)
aciu dabar bus
O pasidalinsi čia, ką ten parsisiųsi?
merginos, gal galit pasakyt, kur galėčiau rasti "Žaislų istoriją-2" Lietuviškai garsintą.
Žinau, kad ne toj temoj klausiu, bet tinkamoj temoj, įtariu, manęs per prašymus nieks nemato
Žinau, kad ne toj temoj klausiu, bet tinkamoj temoj, įtariu, manęs per prašymus nieks nemato
Dar radau 2shared
Krokodilas Gena 1 - 4 serijos DVD
Krokodilas Gena 1 - 4 serijos DVD