Uups na ir pasirodei su visais savo turtais labai dailiai ir kruošpčiai apnerti
man ir kartais mieliau nerti, o ne verti iš jų, turiu ir aš porą šimtų apnertų ir vis dar nepanaudotų reikės susimti ir ką nors paverti, bet toks tinguliukas užpuolęs paskutiniais mėnesiais
Uups, na tu ir pavarei Man ir lygintis nera ko. Tik nesuprantu, kaip gali iskenteti viso to nesuverus i koki nors grozi? Man galvoj jau zinai kiek variantu gime beziurint vien, o jei dar kas leistu isisukti i toki lobyna... mmm ... Tiesa, o is kur tokius taisyklingus burbuliukus apnerimui gauni? Gal isduosi paslapti?
perku medinukus... vokietijoj gyvenu, tai kokiu tik nori dydzhiu yra, ir dazhytu, ir nedazhytu... ivairiems rankdarbiams...tai juos ir apnerineju....
cia toli grazhu ne visas lobynas mano o verti tai labai nemoku ir nemegstu esu suverus viena- kita verini....ir planu turiu
dar turiu diskeliu grazhiu, irgi bandysiu apnerinet
As viena kita karoliuka vos apneriu, paskui pradeda pirstus skaueti kazkodel, tai tenka pertrauka daryti, man irgi patinka sitie apnerti karoliukai, kaip zmonessugeba iek daug pridaryti, negi pirstai neskauda paskui?
uups, vaizdelis superinis , tiek apnertų karoliukų vienoj vietoj nesu turėjus , nors karolių tikrai nemažai pridariau. matyt, turi kokį slaptą apnertukų panaudojimo planą, tik neišduodi
As viena kita karoliuka vos apneriu, paskui pradeda pirstus skaueti kazkodel, tai tenka pertrauka daryti, man irgi patinka sitie apnerti karoliukai, kaip zmonessugeba iek daug pridaryti, negi pirstai neskauda paskui?
Na va, dabar as apsirgau, turbut teks i darba neiti, uztat turesiu laiko ir bandysiu jus pasivyti Gal ir man pavyks, nors mano karoliukai gerokai didesni:) Beje, jei kam reikia turiu mediniu karoliuku tukstanti, tai galeciau i ka naudingo iskeisti, i siulius ar vilna
Na va, dabar as apsirgau, turbut teks i darba neiti, uztat turesiu laiko ir bandysiu jus pasivyti Gal ir man pavyks, nors mano karoliukai gerokai didesni:)
Beje, jei kam reikia turiu mediniu karoliuku tukstanti, tai galeciau i ka naudingo iskeisti, i siulius ar vilna