Asarele, apnertukai tavo fantastiski spalvytes tokio saunios - pastelines, na man anksciau neieidavau i sia tema geda man tokiu grozybiu cia pridaryta as panasius karolius veriu is veltinuku , o kad nunert kazkaip nesugalvoju, nors su vsseliu draugauju aisku tokiems smulkiems nertinukams reikia labai daug kruopstumo
Lauruze, ir tavieji vertinukai
Saunuoles merginos Papildyta:
Asarele, perziurejau tavo albuma likau be zado kiek grozybiu prikurei , o tie naujausi darbeliai visi man labai patiko orandzinis pakabukas kaip suprantu virsutinis nertinukas apnertas akmuo ar as klystu
Asarele, perziurejau tavo albuma likau be zado kiek grozybiu prikurei , o tie naujausi darbeliai visi man labai patiko orandzinis pakabukas kaip suprantu virsutinis nertinukas apnertas akmuo ar as klystu
Na jau prigyrei, tai net susigėdau , bet malonu, kad patiko . Apnėriau tokį karoliuką plasmasinį. Akmenukus, ypač natūralius gaila apnėrinėt, jie ir taip gražučiai
Asarele, labai grazus verinukas. Ir kokia idomybe Nors mano skoniui jo noretusi spalvingesnio Bet cia tik mano nuomone ir jokiu budu nenuvertinu tavojo verinuko grozio
O cia pabandziau pagaminti auskariukus kiek rytietiskais motyvais: apnertas medinukas, tibeto sidabras, sidabriniai kabliukai auskarams.
Toks klientės pageidavimas , o man tai kaip įsakymas . Man asmeniškai šis derinys , nors pati neturėčiau prie ko derina . Save papuošt, kaip visada nėra kada