aciu ir man pagelbejai, paaiskejo
Mano žgutiškas komplektukas
Paskaičiusi temą, kiek nuostabių karolių prisižiūrėjau Jūs esate tikros papuošalų ekspertės!!!
Prašau pakonsultuoti.... žiūrinėjau hoberoj ir rankdarbių e-parduotuvėse, bet nerandu (arba žiopla ir nematau) tokių plokšių kaip baronkos karolių (kaip žiedeliai, tinkami apnėrimui). Pašnibždėkite, ar būna jų pirkti ar ne?
Prašau pakonsultuoti.... žiūrinėjau hoberoj ir rankdarbių e-parduotuvėse, bet nerandu (arba žiopla ir nematau) tokių plokšių kaip baronkos karolių (kaip žiedeliai, tinkami apnėrimui). Pašnibždėkite, ar būna jų pirkti ar ne?
QUOTE(astute_k @ 2009 03 31, 20:17)
Man atrodo, kad yra čia http://www.kasiulai...._...t=2a&page=2
Rugiaveideee,
labai dailūs papuošalai tobulai įvaldyta žguto technika
pupshe,
puikūs karoliukai, viskas suderinta ir nufotografuota gražiai
pupshe,
puikūs karoliukai, viskas suderinta ir nufotografuota gražiai
o kur jus perkate burbulus apnertukms daryti
QUOTE(Herma @ 2009 04 01, 01:51)
o kur jus perkate burbulus apnertukms daryti
Geiriausi tai pasikuisti pas save, pas gimines, drauges (jei leis) ir paieskoti senu ar sutrukusiu karoliu. Anksciau visokie tokie plastmasinia buvo madoj. Tai ir nieko pirkt nereikia
[quote=lukasta,2009 04 01, 00:08]
Rugiaveideee,
Ačiū žgutų nėrime dar tik pradedančioji.
Rugiaveideee,
Ačiū žgutų nėrime dar tik pradedančioji.
Dar vienas žgutas
Atrodo tobulai O kur tu karoliukus perki jiems?
Pirkau Kaune Ciklantoj. Čia skaidrūs, peršviečiami, o siūlas spalvotas, pereinančių spalvų.