Na ką, ir aš nutariau pabandyti Nežinau...lyg ir nieko gavosi padovanojau dukrytei sau rimtesnius darysiu, solidžius
Dar, tiesa, su suvėrimu ne kas, nelabai žinau kas geriau vielutė, siūlas ar troselis...kuris užsegimas geriausias ir pan. padėkit
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 03, 14:40)
Dar, tiesa, su suvėrimu ne kas, nelabai žinau kas geriau vielutė, siūlas ar troselis...kuris užsegimas geriausias ir pan. padėkit
Man patogiausia troselis . Jei versi stiklinius karoliukus (yra toks biseris stiklinis) į tarpelius tarp apnertukų, tai jie gali siūlą nubrūžinti ir karoliukai pabyrės . Troselis patikimesnis .
Lauksim solidžių karolių pasirodymo
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 03 03, 17:50)
Man patogiausia troselis . Jei versi stiklinius karoliukus (yra toks biseris stiklinis) į tarpelius tarp apnertukų, tai jie gali siūlą nubrūžinti ir karoliukai pabyrės . Troselis patikimesnis .
Ašarėle už patarimą. Ką gi einu ieškot įvairių medž. ir nert solidesnių
.....žgutas.....
QUOTE(gude @ 2009 03 04, 12:13)
.....žgutas.....
Be žodžių Vis grįžtu pavėpsoti
[quote=gude,2009 03 04, 12:13]
.....žgutas.....
Man irgi labai gražu. Kartą mėginau galiuką nerti, lyg ir gavosi, bet neturėjau daug biserio, tai išardžiau. Noriu paklausti kokio dydžio biserį naudoji ir kiek maždaug gramų jo sunaudoji?
.....žgutas.....
Man irgi labai gražu. Kartą mėginau galiuką nerti, lyg ir gavosi, bet neturėjau daug biserio, tai išardžiau. Noriu paklausti kokio dydžio biserį naudoji ir kiek maždaug gramų jo sunaudoji?
Naudoju smulkų biserį.
Pasvėriau /nes pati nežinojau kiek/ šitą žgutą - 50 gr. Bet čia jeigu jį ''išleistum'' tai ko gero du pagal ilgį gautųsi...
Pasvėriau /nes pati nežinojau kiek/ šitą žgutą - 50 gr. Bet čia jeigu jį ''išleistum'' tai ko gero du pagal ilgį gautųsi...
QUOTE(gude @ 2009 03 04, 17:27)
Naudoju smulkų biserį.
O gal galima butu suzinot kaip ji daryt?
Turėjau savo klasę, kur mokinau. Gali pasiskaitinėti http://www.auksarank...topic.php?t=879
QUOTE(gude @ 2009 03 04, 16:27)
Naudoju smulkų biserį.
Ačiū už info. Tik bėda, kad kol kas nepavyko įsigyti iš ties geros kokybės biserio . O gal tik man čia taip. Tai kol kas naudoju sagėms. Na, bet vis tiek reiks pamėginti.
QUOTE(gude @ 2009 03 04, 11:13)
.....žgutas.....
Gude kaip gražu Nenustoju tavimi žavėtis....