Nagi paprasčiausiai yra tokie siūlai pirkti, jau pereinančių spalvų iš karto....
QUOTE(gude @ 2008 11 25, 08:11)
aciu labai
Labas rytas,
Kaip tema atgijo
Kaip tema atgijo
merginos baigėsi mano medinuku atsargos gal kas žinot kur inernete būtų galima gauti?
o darbeliai kokie visų gražūs, bet merginos kaip jums kantrybės užtenka su tais blizgiais siūlais nerti? aš kelis tokius nunėriau ir man gana, o tiesa jūs gal ne viengubu siūliuku neriat?
o darbeliai kokie visų gražūs, bet merginos kaip jums kantrybės užtenka su tais blizgiais siūlais nerti? aš kelis tokius nunėriau ir man gana, o tiesa jūs gal ne viengubu siūliuku neriat?
QUOTE(gugile @ 2008 11 27, 10:10)
zinoma, viengubu...uztai labai dailiai gaunasi
Chimera, tie žalsvi kubeliai labai pagyvina visą vaizdą.
UUps tikrai labai dailūs burbuliukai.
Pati visada neriu su iriso siūliukais , bet ko gero prinoko reikalas išbandyti ir tuos blizgius.
Pati visada neriu su iriso siūliukais , bet ko gero prinoko reikalas išbandyti ir tuos blizgius.
QUOTE(cipa007 @ 2008 11 27, 17:39)
Chimera, tie žalsvi kubeliai labai pagyvina visą vaizdą.
Aciu.
Uups - Tikrai labai dailus apnertukai, as nemoku taip dailiai
As tai dabar kaip eksperimentuoju su siulais.
uups dailučiai gražučiai
Kaip aš pasiilgau apnertukų Net niežti
Kaip aš pasiilgau apnertukų Net niežti
merginos,man kilo toks klausimukas:kaip tuos apnertukus paskui jus priziurit?juk jie visdeto is siulu-jau kaip ir medziagos,kaip ji nesusipurvina jum?nes dabar jau baigineju savo apnertukus bet jau kilo itarimas-dabar jau tie kur gaminu-tokie kaip ir tikra spalva prarade,nors neciupineju ju perdaug.ir si savaitgali parodysiu savo pirma darbeli-ivertinsit
Jau kazkada kalbeta buvo, kad galima skalbt, arba su dantu sepetuku pasveist su muilu, jau bandziau baltus taip baltint
O siaip tai nieko amzino ner....
QUOTE(chimera @ 2008 11 30, 20:33)
Jau kazkada kalbeta buvo, kad galima skalbt, arba su dantu sepetuku pasveist su muilu, jau bandziau baltus taip baltint
aciu beje,tavo darbelis labai grazus as savo pirmaji irgi buciau siandien ikelus,bet beveriant pamaciau kad tu didesniuju karoliuku skylutes per dideles o neturejau po ranka jokio papuosaliuko kad uzdengciau,negana to.puse siulo isipesiojo ir nusiarde ...reikia isnaujo apnert ir vel verti...
Labas vakaras,