[quote=pupshe,2008 11 23, 21:52]
labai grazus jusu darbeliai
kaikurie po teisybei ateme net zada
ir sudomino vienas dalykas:kur jus perkat ar randat tuos "kamuoliukus"kuriuos apneriat?siandien bandziau ziuret internete -bet nieko neradau, kai pirkau miestie siulius jiems irgi niekur nieko pnasaus neradau
net mintis buvo kilusi susirast bet kokia apyranke kad butu su tais kamuoliukais ir apnert...bet gaila-perki ir isardai... gal galit man padet?
[/quote]
Aš irgi labai ilgai ir nuobodžiai ieškojau kol radau tinkamo dydžio už protingą kainą. Šitiems tai išardžiau savo senus lyg stiklinius karolius, kurių jau tikrai nebūčiau nešiojus
O ateičiai tai IKI aptikau vaikiškus plastmasinius karolius su apyranke 10lt, bet jie mažesni už šitus. Bet gal ir gerai bus. O vėliau bazėse kažkokioj floristikos reikmenų ir dirbtinių gėlių skyriuj radau stiklinių po 5,30, supakuota skirtingais kiekiais buvo, tai aš išsirinkau kur daugiausia buvo
[/quote]
o kaip cia UK tokie dalykai?nes daznai einu i ta vienntele mieste pard kur gyvenu kur pilna visokiu tokiu dalyku skirtu biseriui,bet va tu kamuoliuku niekur nematyt.o kitur irgi nematyt?gal kitos juos tiesiog perka?o ne kaska isardo ...pasidalinkit merginos mintim ir idejom