sveikutes,
as dar vienus apnertukus pagaminau norejau juodus, be vyras sukritikavo... sako tu cia kaip i laidotuves tai as iskart ideja pakoregavau ir gavosi stai kas
Lauruže, labai gražūs, mieli, tokie švelnūs
Zuviuke gal tikrai taip geriau nei visai juodi, tokie gyvesni atrodo Šiaip nesu mėgėja juodos spalvos, man gražu kai juoda derinama su kokia kita spalva.
Zuviuke gal tikrai taip geriau nei visai juodi, tokie gyvesni atrodo Šiaip nesu mėgėja juodos spalvos, man gražu kai juoda derinama su kokia kita spalva.
labas rytas,
Pagaliau tema atgijo
Kalediniai
Pagaliau tema atgijo
Kalediniai
uch tikra pasaka,tikri kalediniai,vo
Aciu aciu...
Dar vieni, labiau vasariski, bet tokie buvo pageidavimai
Dar vieni, labiau vasariski, bet tokie buvo pageidavimai
Chimera, labai gražu, man tie žalieji tokie gaivūs. Žiūriu tik chimera pasirodo, o daugiau tyluma Aš irgi kažkaip nebeprisėdu suverti nieko. Apnėrus turiu, bet kad tik palaidi karoliukai.
Šaunuole chimera
Šaunuole chimera
kad kazkaip nuobodu ta pati per ta pati, tik kitom spalvom rodyt...
o originalesnio ash nieko kol kas neishspaudzhiu... technishkai noriu miashyt ivairius bumbulus,- netrus, veltus, karoliukais apnertus, bet va tu paskutiniuju nesugebu
o originalesnio ash nieko kol kas neishspaudzhiu... technishkai noriu miashyt ivairius bumbulus,- netrus, veltus, karoliukais apnertus, bet va tu paskutiniuju nesugebu
uups mėlyniukai labai fainuoliai.
O maišytus veltus su nertais kažkur teko matyti.Tie velti buvo dar smulkiu biseriuku prisiuvinėti. Labai šauniai atrodė.
O maišytus veltus su nertais kažkur teko matyti.Tie velti buvo dar smulkiu biseriuku prisiuvinėti. Labai šauniai atrodė.
uups, superiniai karoliai - man ypac patinka tavo melynieji
spalvyte
o tas melynas siuliukas yra koks?
spalvyte
o tas melynas siuliukas yra koks?
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 11 21, 17:32)
Altun Basak, poliesteriniai..manau, dauguma chia tokiais apnerineja
man jie labiausiai patinka,- siek tiek zhvilga...
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 17:41)
Altun Basak, poliesteriniai..manau, dauguma chia tokiais apnerineja
pirma kart tokius girdziu
jeigu nepaslaptis - kur ju buna pirkti?