Skaniai atrodo
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 26, 20:24)
mane tai trikdo kai kiti objektai nuotraukoje būna ryškesni už pagrindinį ir tada nelabai matosi
QUOTE(Tranquility @ 2008 08 27, 10:21)
Dailutis rudeninis!
QUOTE(Neglaite @ 2008 08 27, 20:57)
tu nepyk, bet šitie tragiški. Tu gali geriau, daug geriau.
ačiū visom už įvertinimus, neglaite nepykstu,
o man tie rudeniniai kaip tik labai idomus
Na, giriuosi ir pas jus savo nauju komplekteliu:
QUOTE(Neglaite @ 2008 08 27, 22:57)
tu nepyk, bet šitie tragiški. Tu gali geriau, daug geriau.
na tragisko cia tikrai nieko nematau, aisku kiekvienam savo, bet man tai visai nieko, visai idomus, kruopsciai padaryti, ir toooie rudeniniai, man tikrai visai grazu
apie pateikima, kita kalba, tas gvazdikiukas tikrai kiek ne i tema,nes per daug artimi atspalviai ir kiek nekaip atrodo, bet esme juk ne tame
Lauruze, taip pat grazu, man toks grakstus sis darbukas atrodo
QUOTE(garbanota avyte @ 2008 08 31, 21:01)
Lauruze, taip pat grazu, man toks grakstus sis darbukas atrodo
Aciu, Garbanota Avyte, uz ivertinima
labas rytas
Lauruze - labai grazu Man dabar iskilo toks klausimas, kazin kaip su baltu ir sviesiu apnertuku praktiskumu juk neisplausi...
Padariau ir as savo pirma, toki paprasta labai, apnertuku verini
Lauruze - labai grazu Man dabar iskilo toks klausimas, kazin kaip su baltu ir sviesiu apnertuku praktiskumu juk neisplausi...
Padariau ir as savo pirma, toki paprasta labai, apnertuku verini
Sveiki
Aš irgi noriu prie Jūsų prisijungti jei tik priimsit, zinoma
Perskaičiau visas temas apie apnertukus, pati užsimaniau pabandyti. Na ir ką, gavosi ne kažin kas, bet pirmi blynai turi būt pasvilę
Aš irgi noriu prie Jūsų prisijungti jei tik priimsit, zinoma
Perskaičiau visas temas apie apnertukus, pati užsimaniau pabandyti. Na ir ką, gavosi ne kažin kas, bet pirmi blynai turi būt pasvilę
Sveikos darbštuolės. Labai gražūs jūsų darbeliai .Esu naujoke šiame forume. Aš taip pat laisvalaikiu neriu karolius. Dažniausiai juos dovanoju draugėms, kolegėms. Nufotografuosiu ir būtinai įdėsiu savo darbus Noriu pasirodyti ir aš
QUOTE(chimera @ 2008 09 02, 08:33)
O kodel neisplausi? As su savo vienais buvau klube, sokau visa nakti - net auskarai is apnertuku buvo slapi nuo prakaito. Tai skalbdama ikisau i kelniu kisene, dar su ziogeliu uzsegiau kad nepabegtu, ir i skalbimo masina