Olaiva, lapelius as pirkau Silver sityje
lauruze, puikus ruzavasis komplektelis...
J@lanta, o iš to psl. "Karoliukai iš Čekijos", gal bandei užsisakyt, nes aš nesupratau kaip tai padaryt , e-paštu neatsako , o telefono nekelia
QUOTE(Lauružė @ 2008 07 22, 01:01)
Olaiva, lapelius as pirkau Silver sityje
dekui uz ats
QUOTE(lukasta @ 2008 07 22, 23:16)
J@lanta, o iš to psl. "Karoliukai iš Čekijos", gal bandei užsisakyt, nes aš nesupratau kaip tai padaryt , e-paštu neatsako , o telefono nekelia
bandau gydytis nuo pirkimo ir jau porą mėn nieko nepirkau , pilnos dėžės guli akmenukų, sidabro pripirkto, o jau kokius gerus 2 mėn nieko į rankas neimu daryti ....
o šitą psl atradau per googlą, Lietuvoje - išskyrus rankdarbiai.com bei Kristel - nesu pirkusi, peržiūrėjau - tai tikrai keistas kažkoks, nes nei prisiregistruoti ir kad kaip kitur susikrauti į krepšelį bei užsakyti neina ...... sukurtas, tik tam kad butu
QUOTE(remda @ 2008 07 24, 13:38)
pirmi ir turbut paskutiniai
Labai dailūs ir vykę Kodėl paskutiniai?
QUOTE(Agatas1 @ 2008 07 24, 14:47)
Labai dailūs ir vykę Kodėl paskutiniai?
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 24, 14:48)
Kokie gražūs ir skoningi. O kodėl paskutiniai?
nezinau,kazkaip aptingusi rankdarbiu srityje esu..o ir seip labiau megztu megzti arba siuvineti
QUOTE(J@lanta @ 2008 07 23, 11:06)
bandau gydytis nuo pirkimo ir jau porą mėn nieko nepirkau , pilnos
o šitą psl atradau per googlą, Lietuvoje - išskyrus rankdarbiai.com bei Kristel - nesu pirkusi, peržiūrėjau - tai tikrai keistas kažkoks, nes nei prisiregistruoti ir kad kaip kitur susikrauti į krepšelį bei užsakyti neina ...... sukurtas, tik tam kad butu
teks atsiprašyti puslapėlio
atrašė po 2 dienų, užsisakiau lapelių visokiausių ir pati atsiėmiau, nes veiksmas Klaipėdoje, o aš kai tik ten buvau. bent jau man tai labai kokybiški karoliukai papuolė.
remda, puikūs karoliukai
*zuikuli*, labai gražu , manau, perverti bus neprastesni.
Lauruže, kaip visada, ir vaizdas ir kokybė
QUOTE(lukasta @ 2008 08 01, 00:45)
teks atsiprašyti puslapėlio
atrašė po 2 dienų, užsisakiau lapelių visokiausių ir pati atsiėmiau, nes veiksmas Klaipėdoje, o aš kai tik ten buvau. bent jau man tai labai kokybiški karoliukai papuolė.
remda, puikūs karoliukai
remda, puikūs karoliukai
o! jie Klaipedoje? mes kaip tik cia ir gyvenam daba zinosiu kur pirmiausia pasiziuret, kad nereiktu siustis
aciu lukasta uz tokia info