Lauružė gražios dovanėlės draugėms Kalėdoms
ir labai įdomi tų apnertukų forma, kur šiek tiek "priplota", kažin ką gi ten apnėrei ?
aš tai paskutiniu metu karolių neneriu, turi porą didelių ilgų šalikų namiškiams numegzti,šalčiai buvo paspaudę, tai ir prisiminė mane tuomet , tai kol antrą savaitę sėdžiu namie, tai ir mezgu ir vis užsuku čia pasižiūrėti kas ką naujo pagamino
o siūlus apnertukams naudoju YarnArt ( čia aukščiau jau ir foto jų įdėta ) , jie man patys nors ir slidoki, bet užtat
Jolanciuk, tie kur priploti - tai isardytas masazuoklis (buvo tokia ilga juosta su dviem eilem isrikiuotais besisukanciais medinukais)
QUOTE(Lauružė @ 2008 01 15, 14:02)
Jolanciuk, tie kur priploti - tai isardytas masazuoklis (buvo tokia ilga juosta su dviem eilem isrikiuotais besisukanciais medinukais)
Luruže, labai gražu, man ypač tie rudi , o jau krupštumas
ir tie iš masažuoklio taip puikiai atrodo. aš namuose turėjau senovinius skaitytuvus, gal dar neišmečiau, manau panaši forma.
O pagalaiu atsigavo forumas, kazkaip visi darbeliai kur tai uzsislepe buvo
ir man pavyko pora savo darbeliu issigaudyt nusifotkint, bo visus kai isdovanojau pamirsus nufotkint, tai tai pir likau be nieko, tai is artimiausiu pasiprasiau ir nusifotkinau
Papildyta:
Svajoklei8:ne i tema, bet pastebejau, kad musu suneliai ta pacia diena gime
ir man pavyko pora savo darbeliu issigaudyt nusifotkint, bo visus kai isdovanojau pamirsus nufotkint, tai tai pir likau be nieko, tai is artimiausiu pasiprasiau ir nusifotkinau
Papildyta:
QUOTE(svajokle8 @ 2008 01 09, 12:42)
Svajoklei8:ne i tema, bet pastebejau, kad musu suneliai ta pacia diena gime
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 01 15, 12:47)
o siūlus apnertukams naudoju YarnArt ( čia aukščiau jau ir foto jų įdėta ) , jie man patys nors ir slidoki, bet užtat
AŠ irgi tokių nusipirkau ir kelis karolius nunėriau. Neriasi gražiai, bet baisiai sunku galiuku gražiai paslėpti, nes siūlai slidūs...
QUOTE(Lauružė @ 2008 01 15, 14:02)
dar kartą pasitvirtina faktas - fantazijai nėria ribų k ą apnėrinėti , super
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 15, 14:39)
AŠ irgi tokių nusipirkau ir kelis karolius nunėriau. Neriasi gražiai, bet baisiai sunku galiuku gražiai paslėpti, nes siūlai slidūs...
aš kai baigiu nerti ir medinukas jau įdėtas į vidų - perkišu su vašeliu siūlą per kelias vietas ir palieku jį siūlą viduje .... ( atsiprašau, bet man kažkaip aiškiai paraštyi neišeina pačio proceso )
Lauruže, labai gražūs darbeliai tie priploti karoliukai labai įdomiai atrodo reikės jau ir man prisiruošt vėl vąšelį į rankas paimt,nes po švenčių nenorėjau net žiūrėt į apnertukus,tik jų dovanoms prigaminau
Lauruže, labai atsiprašau , didžiulėm raidėm ir su klaida
Kokios gražios Lauružės skraidančios lėkštės
O šituos einu pervert, nutrūko besimatuojant
Aciu visoms uz grazius zodzius
Lukasta, jei nebutum puolus atsiprasinet, nebuciau ir pastebejus klaidos
Lukasta, jei nebutum puolus atsiprasinet, nebuciau ir pastebejus klaidos
QUOTE(Auska @ 2008 01 15, 19:48)
Kokios gražios Lauružės skraidančios lėkštės
O ant ko veri? tie pailgi stikliniai pjaustyti biseriukai labai dažnai siūlą, net ir patį tvirčiausią, nupjauna , aš dabar visada tik ant trosiuko veriu.
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 01 15, 16:31)
aš kai baigiu nerti ir medinukas jau įdėtas į vidų - perkišu su vašeliu siūlą per kelias vietas ir palieku jį siūlą viduje .... ( atsiprašau, bet man kažkaip aiškiai paraštyi neišeina pačio proceso )
Viskas aišku, ir aš panašiai darau. Tik kai kitokiais siūlais nėriau, tai kažkaip tvirtai užsitvirtindavo, o čia kažkaip nepatikimai atrodo, lyg tas siūliukas gali išsitraukti panešiojus.