cia kaip visad pilna groziu
O jau kiek šioj temelėj grožybių...
O aš gal mėnesį brandinau mintį apnerti du plastmasinius žiedus ir pasidaryti iš jų auskarus. Tik kai nusipirkau pilką paprastą bliuskutę, kuriai mirtinai reikia kokio derančio papuošalo, mano auskarų vizija įgavo realų pavidalą (bliuskutė fone ):
O aš gal mėnesį brandinau mintį apnerti du plastmasinius žiedus ir pasidaryti iš jų auskarus. Tik kai nusipirkau pilką paprastą bliuskutę, kuriai mirtinai reikia kokio derančio papuošalo, mano auskarų vizija įgavo realų pavidalą (bliuskutė fone ):
QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 18, 15:34)
O jau kiek šioj temelėj grožybių...
vizijos realizacija superinė!
Koks kruopštumas ... gražu...
QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 18, 14:34)
mano auskarų vizija įgavo realų pavidalą (bliuskutė fone ):
kokia kūrybinga superinis rezultatas
Ačiū, mergaitės!
Chuliganka labai dailiai, kruopščiai pasidarbuota. Mintis superinė . Būsi išskirtinė
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 04 21, 12:05)
S. Loren vėrinukas tikrai nėra nertas , jis greičiau darytas panašiai kaip ir šis vėrinukas iš SW'ių , esu vėrusi panašius ratukus-auskariukus iš SW'ių
M.Jolančiuk, nerodo tavo nuorodeles...
O S.Loren verinys tikrai nenertas.Nomedos kaklo papuosalas nertas vaseliu.