Cia kazkas klause, kokie mano karoliukai, idedu nuotrauka, tokiu turiu 1000 vnt
http://public.fotki....s/p3210084.html
stai manieji pirmieji. neisejo visai visus tolygiai graziai apnerti, dar yra kur stengtis apneriau plastmasinius karoliukus
QUOTE(pinky @ 2008 03 22, 15:20)
stai manieji pirmieji. neisejo visai visus tolygiai graziai apnerti, dar yra kur stengtis apneriau plastmasinius karoliukus
Nu koks fainas spalvyciu derinys
Tik as buciau plonesniu vaseliu nerus
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 03 17, 20:42)
regis Gerose akyse YarnArt siūlų nėra
pati esu pirkusi juos Gariūnuose, už 50 gr. berods 3 lt ar 5 lt mokėjau , tikslai nepamenu
pati esu pirkusi juos Gariūnuose, už 50 gr. berods 3 lt ar 5 lt mokėjau , tikslai nepamenu
Tokių pajamiau ir aš savo kaime šiandien, o kokio numerio vašeliu neriat?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 22, 16:11)
mano paskutinis prieššventinis darbelis
jau čia man trūksta žodžių
P@nter@ neriu su Nr. 1 vašeliu, kad kad būtų "kietesnis" nėrimas ir neprasišviestų medinukas pro skylutes, jei nerčiau su didesnio nr. vąšeliu
P@nter@,
as neriu su 0.75 nr vaseliu.
as neriu su 0.75 nr vaseliu.
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 22, 16:40)
reikes pameginti, dekui
Rodausi su savo paskutiniais apnertukais:
Juodas (oniksas, biseris, sidabriniai auskaru kabliukai)
Rudas (stiklas, biseris, sidabriniai auskaru kabliukai)
Juodas (oniksas, biseris, sidabriniai auskaru kabliukai)
Rudas (stiklas, biseris, sidabriniai auskaru kabliukai)
Lauruže turbūt karolius girti jau nebegirsiu ( nes nežinau ką čia naujo gražaus ir bepasakyti ) , tačiau štai pats darbelių pateikimas mums jais pasigrožėti - ne ką mažiau vertas pagyrų nei patys dailiai, kruopščiai nerti karoliai
tikrai smagu, kad galvojama ne tik nunerti, bet kaip ir pateikti savo darbelį (nors foto žinoma visada 'nuvogia' dalelį viso tikrojo grožio , realybėje viskas dar geriau atrodo )
tikrai smagu, kad galvojama ne tik nunerti, bet kaip ir pateikti savo darbelį (nors foto žinoma visada 'nuvogia' dalelį viso tikrojo grožio , realybėje viskas dar geriau atrodo )