prie to paties ir mano "kruvele"
dalis jau panaudota cia - Barbiskas komplektukas
Fabrikelis
merginos, o kur jus visus priedus (karoliukus, kabliukus) perkat?
cia tokiu grozybiu prisigaminot. kad ir as uzsimaniau pameginti pasidaryti. Beke o ant ko veriat?
na klausimu tikrai daug, bet labai idomu
cia tokiu grozybiu prisigaminot. kad ir as uzsimaniau pameginti pasidaryti. Beke o ant ko veriat?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 03 14, 18:59)
merginos, o kur jus visus priedus (karoliukus, kabliukus) perkat?
Seniai besirodžiau šitoj temoj
Zuviukas, karoliukus, kabliukus ir kitus priedus perku www.rankdarbiai.com , ten nemažas pasirinkimas, taip pat jų yra ir įvairiose parduotuvėse, pvz. Vilniuje Silver City, Voratinklių perlai, Jūratės akmenėliai ir t.t. Veriu ant troselio - man tai patikimiausias būdas, nes ant valo suvertus karolius net vaikas gali suplėšyti (kalbu iš praktikos )
Įdedu vienus auskariukus jie gana smulkiai apnerti - nes jų skersmuo apie 1,2 cm
laba aciu uz info. manau, kad ateity klusimu tikrai darbus
QUOTE(Lolute @ 2008 03 15, 00:26)
Labai gražūs auskarai
-----------------------------------------------------
anciuke,
puikus "barbiškas" komplektukas
QUOTE(garbanota avyte @ 2008 03 14, 18:05)
labai grazu sige : o ka cia apnerei, medinukus ar ka kita?
ačiū apnerti medinukai ir veltinukai nelabai pavykę
Ai, galvojau galvojau, ar cia bus grazu rodytis su nertinukais, jau kitoj temelej parodytais, ale kas dar katinui uodega pakels...? O be to, labai norisi isgirsti atsiliepimus
Taigi stai jie:
Taigi stai jie:
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 16, 17:30)
Ai, galvojau galvojau, ar cia bus grazu rodytis su nertinukais, jau kitoj temelej parodytais, ale kas dar katinui uodega pakels...? O be to, labai norisi isgirsti atsiliepimus
Taigi stai jie:
Taigi stai jie:
nu super jau apsisprendziau - tikrai pradesiu gamintis pauosalus tik reikia Kaune va tokiu visokiu karoliuku parduotuve atrasti
QUOTE(mileta4 @ 2008 03 16, 19:45)
Tokia parduotuve Urmo baze, geltonas sandelys Nr.4
tursiu mintyje...
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 16, 17:30)
Taigi stai jie:
Taigi stai jie:
Gali keltis drasiai uodegele, labai grazu O cia toks siuliukas pereinanaciu spalvu ar atskirus sujunginejai? As bandziau suungineti, tai man toks gumbelis gaunasi, nelabai gal matosi, bet kai pati zinau, tai matosi
Papildyta:
mano savaitgalinis
Juodas verinukas ir apyranke
Fabrikelis
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 16, 16:30)
QUOTE(anciuke @ 2008 03 16, 22:46)
Gali keltis drasiai uodegele, labai grazu O cia toks siuliukas pereinanaciu spalvu ar atskirus sujunginejai? As bandziau suungineti, tai man toks gumbelis gaunasi, nelabai gal matosi, bet kai pati zinau, tai matosi
Ir man tas pats klausimas iškilo ar čia siūliukas pereinančių spalvų ar taip dailiai sujungi nes man taip dailiai nesigaudavo kaip ir anciukei matydavosi gumbelis