toliau tęsiam pašnekesius apie apnertukus sena tema
Reikia nuotrauką temos pradžioj įdėt
Auksiukai (tikrosios spalvos, aišku, nesimato )
ir as per Kaledas padovanojau savo apnertukus ir tiek zadejau nufotkint, bet su mazuoju gulejom ligoninej ten pabaiginejau grozius ir nufotkint pamirsau.. taip ir visos sventes ligoninej praejo ir dar darbus savo nufotkint pamirsau..ot....
QUOTE(svajokle8 @ 2008 01 09, 10:42)
Pakartosiu
VIENAS IŠ BŪDŲ. KAIP APNERTI KAROLIUKĄ:
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą.
Papildyta:
QUOTE(krivai @ 2008 01 07, 21:52)
labai gražūs ir tvarkingi
mergaites, gal kur uzmatet tokiu siuliuku, tik svelniai kremines spalvos? kad butu ne sniego baltumo, net ir ne rusva
QUOTE(krivai @ 2008 01 07, 22:52)
gražuoliai merginos,arba aš negerai neriu žemą stulpelį,arba nežinau...pas mane niekad nesigauna tokie kaip pas jus su tokiais gražiais tarpeliais krivai,gal gali nufotografuoti siūlą kuriuo neri?
QUOTE(Rose Prick @ 2008 01 09, 14:32)
gražuoliai merginos,arba aš negerai neriu žemą stulpelį,arba nežinau...pas mane niekad nesigauna tokie kaip pas jus su tokiais gražiais tarpeliais krivai,gal gali nufotografuoti siūlą kuriuo neri?
apžiūrėjau ankstesnėj temoj tavo žalius karolius. nžn kur tu bedi, kai neri žemą stulpelį, arba giliai į praeitą eilutę, o gal kabini tik už vieno pynutės siūlo , nors nžn
aš tai bedu taip, kad apkabint tik 2 siūliukus, t.y. ankstesnės eilutės visą pynutę (kasytę), tą kur viršuje.
jei pavyks vakare nuotrauka, kad suprantama būtų, tai įdėsiu, bet neprižadu, nes sufotoaparatu nesiseka susidarugaut
QUOTE(Rose Prick @ 2008 01 09, 14:32)
krivai,gal gali nufotografuoti siūlą kuriuo neri?
Bandžiau fotografuoti, bet fotoaparatas su manim nedraugauja
Aš neriu iš įvairių siūlų, vieni nėrimui skirti, kiti siuvimui (šie labai ploni, tai dvigubą siūlą imu), tik medvilniniai nebepatinka, nes jie blizgesio neturi.
QUOTE(lukasta @ 2008 01 09, 16:21)
apžiūrėjau ankstesnėj temoj tavo žalius karolius. nžn kur tu bedi, kai neri žemą stulpelį, arba giliai į praeitą eilutę, o gal kabini tik už vieno pynutės siūlo , nors nžn
aš tai bedu taip, kad apkabint tik 2 siūliukus, t.y. ankstesnės eilutės visą pynutę (kasytę), tą kur viršuje.
jei pavyks vakare nuotrauka, kad suprantama būtų, tai įdėsiu, bet neprižadu, nes sufotoaparatu nesiseka susidarugaut
dabar au aišku man aš tik už vieno kilputės siūlo kabinau nieko,pasitaisysiu ačiū.
QUOTE(Rose Prick @ 2008 01 09, 16:35)
dabar au aišku man aš tik už vieno kilputės siūlo kabinau nieko,pasitaisysiu ačiū.
manau, kad gausis
lauksim patobulintų birbuliukų nuotraukyčių.
Ziuriu senokai nauju darbeliu cia nieks nekele. Tai skubu pataisyt padeti
Kaledu proga draugems darytos dovaneles :
Kaledu proga draugems darytos dovaneles :