Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

QUOTE(nneringa @ 2005 04 27, 13:51)
Tyrė antikūnius kas mėnesį, vėliau kas dvi sav. Jei nėra -  28 sav. nėštumo suleidžia spec.preparatėlio mirksiukas.gif  ir daugiu antikūnių neieško....
ir pagimdžius iškart suleidžia (jei vaikai turi +)

Man to spec. preparatelio neleido. Nes pataikiau but nescia kaip tik tuo metu, kai jis buvo uzdraustas del neatitikimo ES standartu blink.gif
Atsakyti
Dzimute> ir nieko?? jo.. dabar pavojinga su tais standartais.. viskas neatitinka.. tikiuosi greit susitvarkys sitie reikalai
Atsakyti
Mano mamos Rh(-), o mano tėčio Rh(+). Tai pirmam vaikeliui įtakos netrėjo - sako kad tik po pirmo gimdymo būna svarbu tie rezusai. Antras brolis gimė su Rh(-), tai ir jam nieko tokio. O aš buvau trečias vaikas ir su Rh(+). Tai kiek žinau man perpylė kraujo ir viskas buvo gerai. Buvau storiausia iš visų šeimynos kūdikėlių biggrin.gif O dėl vaikų lyčių vienodų tai netikiu. Turiu du brolius, bet saulaukė ir manęs mirksiukas.gif Svarbu nesustot ir gaminti gaminti gaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulle17 @ 2005 04 28, 14:17)
Dzimute> ir nieko?? jo.. dabar pavojinga su tais standartais.. viskas neatitinka.. tikiuosi greit susitvarkys sitie reikalai

ir nieko, nes dukryte gime su Rh-. Butu rimciau, jei butu pliusiukas. Tada po gimimo iskart butu suleide to "preparatelio" mirksiukas.gif

O rezusas yra svarbu ne tik pirmo nestumo metu. O ir paskesniu. Esme yra tame, kad tarp vaikelio (su Rh (-)) ir motinos (kurios Rh (+)) gali ivykti rezusu konfliktas. Jis gali ivykt tiek pirmo, tiek antro, tiek paskesniu nestumu metu. O gali ir nebuti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, o jeigu vaikelio +, o mamytes - ????????? ar cia irgi tas pats?
Atsakyti
Radau tema, kur ir man aktuali, mano yra I(-), busimo vyro I(+). Kai kam nors pasakau, kad tokios musu grupes, pradeda vos ne gasdinti: "Vaikelis sunkiai gims, gal bus visokiu problemu ir t.t" As tai iskart issigandau.. Bet kuo toliau, tuo maziau bijau, juk medicina dabar gana pazengusi ir tikrai galima viska ispresti...
Tegu maziau mus gasdina, ir bus viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
bambiziuke> jo.. ir as taip manau.. tik aisku mums svarbiausia turetu buti laaabai gera daktara issirinkt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2004 10 01, 16:20)
laugh.gif Mano mama pagimdė tris vaikus Rh(D)+, pati būdama Rh(D)-  laugh.gif
Ir išvis, mažiau skaityk  laugh.gif

maziau kreipk demesio i tokias nesamones biggrin.gif
paprtasciausei pati turi jausti kad wiskas gerai o ne pasiskaitei kazkokia nesamone ir galwoji ir man taip yra maziau klausyk bobuciu pasaku 4u.gif
pas mane - pas vyra + ir as wisiskai nesijaudinu sweikas mano vaikas ir wiskas kokiu dar ce nesamoniu skaityt ir tiket thumbup.gif turi but wiskas gerai !!!
o jai wisada galwosi kad ai blogai ai taip ai anaip tai ir bus blogai wattt.
nestuke.gif
Atsakyti
ir mano ir abieju vaikuciu rh neigiamas. Vyro-teigiamas. Jei tureciau trecia tai ir jo, turbut, neigiamas butu biggrin.gif
Eh, bet ka ten trecias, ir 2 per akis smile.gif Figura pataupysiu wink.gif
Atsakyti
Man šiuo klausimu, galima sakyt, pasisekė: visa mano artimiausia giminė (seneliai, tėvai, brolis) turi tą pačią kraujo grupę minus I. Ir mano vyro grupė tokia pati, todėl ir abiejų dukryčių ta pati pirma minus. O vyro giminaitė, susiradusi vyrą su teigiama grupe, iš tikrųjų turėjo problemų: pirmas gimdymas buvo sėkmingas, o po jo patyrė 5 persileidimus, kol susilaukė antro vaikučio. Tiesa, vaikiukai abu sveiki, viskas su jais gerai.
Atsakyti
Kiek teko perskaityti, tai visos mamos minusines, o teveliai pliusiniai biggrin.gif
O mano situacija atvirksciai...Mano trecia pliusas, o maniskio - antra minusas... blink.gif Kokios isvados is to nezinau... verysad.gif Gal kuri galit padet? Nes matau, kad susiradau nauja reikala, del kurio reikia man pergyventi... verysad.gif
Atsakyti
koks triukšmas kilo, kai man atlikus kraujo tyrimą paaiškėjo, kad esu - doh.gif niekas to nesitikėjo, pas mus visis + ir staiga - bac- aš esu minusas tongue.gif tą pat akimirką liepė atvilkt vyrą į poliklinką, kraujo tyrimam. Aš jam paskambinu, o jis man ramiu balsu - "tai kad aš minusas"... vat taip ir išsisprendė smile.gif geriau jau bučiau anksčiau paisdarius tą kraujo tyrimą, bučiau visų tu stresų išvengus doh.gif
Atsakyti