Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

kai abu minusai, tai kaip tik labai liuks. kurkas blogiau butu tavo minus, vyro plius. o dabar - dziaukis, kad toki vyra radai tongue.gif minusiuka thumbup.gif
Atsakyti
o as dabar emiau ir pradejau nerimauti g.gif man jau 28 savaites, pas gydytoja buvau praeita savaite, o ji ne zodeliu neuzsimine, kad leis antikunius cry.gif o kiek zinau tai juos suleidzia 30 nestumo savaite!!! schmoll.gif nu gal suleis kai nueisiu vasario pabaigoj? unsure.gif bet butu kazka bent jau uzsiminusi unsure.gif ar ne?
Atsakyti
tai tu gydytojai pati turėtum primint - galėjo pamiršt. man suleido 28savaitę, reikia suleist iki 30.
o dėl antikūnių gaminimosi yra maždaug taip: jie gali pradėti gamintis ir suleidus globulino, tačiau šis preparatas "nuslepia" nuo mamos organizmo, kad jos rezus faktorius neatitinka vaikelio rezaus faktoriaus, tokiu būdu apgaunama gamta smile.gif mum 35 savaitės, savijauta ne visda gera, na bet svarbu nepergyventi, neimti nei rezus faktoriaus nei kitokių dalykų per daug į širdį, vienu žo - per daug nepergyvenkit, tai labiau pakenkti gali.
sekmės visoms minusiukėms-nesutampančiukėms 4u.gif
Atsakyti
kai abieju "- " tai kiek zinau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tevu buvo abieju minusai, ir jokiu problemu tikrai nebuvo - turi du vaikus, o va mano ta proga irgi minusine kraujo grupe, o brangiausias pasipuole su pliusu doh.gif , kovo men. turesim savo pirmaja 2.gif , ir kolkas jokiu problemu g.gif .Siaip ar taip medicina siais laikais pazengus gi rodos blush2.gif
Atsakyti
nurimk, dar geriau, kad abieju minusai smile.gif nereikes tau jokiu injekciju smile.gif
problema buna kai mamos minusas, o vyro plius, bet irgi issprendziama mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia tiksliai nezinau nieko, bet negi negali vaikas + gimti, nors abu tevai -. Kazhkaip nepamenu is biologijos pamoku doh.gif .
Atsakyti
o,tai mane paguodet.as irgi biologijos paskaitas nelebai megau,nes biologe keista buvo.gale sakinio paskutini zodi ji kelis kartus kartodavo.pavz:infuzorija klumpele turi ziuzelius...ziuzelius...ziuzelius biggrin.gif bijodavom jos labai,o ka ismokdavau tai tik tam kartui.po atsiskaitymo nieko nelikdavo galvoj
Atsakyti
Mano Rh taip pat -, o vyro pliusiukas. Nė karto nepykino, jaučiuosi gerai, gal kiek tinginiukė pasidariau. Manau, kad bloga savijauta tikrai nepriklauso nuo kraujo ax.gif . Girdėjau, kad pykinti gali ir nuo vitaminų. Reikia tikėti, jog viskas bus gerai. Ir nesijaudindamos laukime savo gražučių 2.gif. Sėkmės minusiukės yahoo.gif
Atsakyti
klausyk ner ko, gal tave pykina ne del tu rezusu, o ,,tiesiog toks vaiksciojimas"? Juk mes visos skirtingos esame.
Atsakyti
mane tai pykino iki pirmuju judesiu, o paskui viskas nurimo smile.gif
siaip savijauta gerai, nepasant tu gimdos susitraukimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 02 02, 14:56)
klausyk ner ko, gal tave pykina ne del tu rezusu, o ,,tiesiog toks vaiksciojimas"? Juk mes visos skirtingos esame.

va va, dark, aš jau irgi kuo toliau, tuo labiau pradedu taip galvoti... Gal ir be reikalo aš čia tokią temelę užvedžiau g.gif . Na, bent jau tokia paguoda, kad yra šiokių tokių "kompensacijų" - pagimdžius neturėjau vargo dėl svorio, na, ir pilvo oda visai neišsitampė... Čia gal jau ta geroji mano vaikščiojimo pusė smile.gif .
Atsakyti