Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

As irgi esu potencialus rezus konfliktas, bet vaikstau su pirmuoju 2.gif, tai tik kas menesi tikrinuos antikunius, o jauciuos labai gerai - pykinimu nulis nuliauskas, darbo tempai buvo mazesni tik pirmais menesiais, nu zo - viskas liuks ir tikiuosi taip ir laikytis...
Atsakyti
sakiau, šaunuolės jūs.
O man vis prastai ir prastai, kartais visas 24 val. per parą sad.gif . Susimąstyčiau, gal ne nuo rezuso, bet tetai buvo panašiai, dar blogiau - ji kelis mėn. grynai dėl pykinimo gulėjo ligoninėj ir su pirmu, ir su antru, nors šiaip visais atžvilgiais buvo sveika. Negi čia toks nelemtas mano paveldimumas?
Atsakyti
tokis nestuke.gif, nieko cia jau nepadarysi ax.gif
Atsakyti
Pas mus ta pati situacija. Jauciuosi normaliai. Kadangi pirmas musu vaikiukas zuvo gimdoje, priezasciu nerado, manau, kad del to. Gydytojai kategoriskai neigia tai.
Antradieni eisiu tikrintis del antikuniu. Ka ten daro?
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 01 29, 10:49)
Antradieni eisiu tikrintis del antikuniu. Ka ten daro?

Ogi nieko labai ypatingo smile.gif . Kraujo iš venos paima ir ištiria. Gali prašyt kraujo duot kas mėnesį. Per nėštumą greičiausiai vieną kartą suleis tokio antirezusgamaglobulino... Antrąkart leis po vaiko gimimo, jei jo kraujas bus pliusinis. Maniškė buvo minusinė, tai neleido.
Beje, tas globulinas l. brangus - viena ampulė 180 Lt. Gerai, kad valstybinėse poliklinikose pačių susimokėt nepaprašo.
Atsakyti
[COLOR=blue] smile.gif nieko ten baisaus nedaro tik is venos krauja ima ir tiek. mano taip pat + ir - schmoll.gif kolkas nieko baisaus, o jau 32 savaite. tik apie 30 savaite mane paskiepijo del viso pikto. tikuosi kad viskas baigsis viskas gerai ne tik man bet ir jum visom tongue.gif
Atsakyti
oij man grazu ziureti i mamas su dideliais nestuke.gif nesirupinkite busimos mamytes viskas bus gerai patikekit 4u.gif ir jumis reikia sveikinti uz toki ryzta 4u.gif
o beto issivaizduokite, jus dabar kenciate o veliau laikysite ant ranku toki maza plika be dantu blush2.gif taigi koks dziaugsmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2005 01 25, 20:00)
NA as ir minusiukas, o vyras pliusas, ir vienintelis dalykas del kurio kenciau buvo nuolatinis per didelis kraujospudis ir gresiantis persileidimas o o to ir prieslaikinis gimdymas, bet pati jauciausia gerai privakavau maamit tiek visko kad dvejiems metams uztenka smile.gif

Lygiai taip pat kaip pas mus smile.gif Jauciausi puikiai tik gydytojai pergyveno, nes pradzi0je gulejau lygonineje del gresiancio, o i pabaiga del per didelio kraujospudzio. Pagimdziau anksciau laiko. Dar teko su vaiku paguleti lygoninej 7 dienas, nes jis "pliusiukas"
Viskas bus gerai pas jus 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na, as sioj temoj kol kas lyg ir daugiausiai patirties turiu blush2.gif
Pirmam nestumui - rezusas itakos neturi. Bet atsiminkit, kad priskaitomi ir persileidimai, ir valymai, ir pan. Po jo turit butinai susileisti antirezusgamaglobulino. Dabar ji kompensuoja ligoniu kasos tongue.gif nestuke.gif jis leidziamas apie 28 sav. ir po gimdymo, istyrus leliaus krauja. Ir taip kiekviena nestuma. Zodziu, siais laikais gimdykit ir nieko nebijokit! thumbup.gif O savijautai nestumo metu, tai tikrai neturi jokios itakos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 01 31, 00:44)
O savijautai nestumo metu, tai tikrai neturi jokios itakos  4u.gif

Ar tikrai? O tai ko aš tokia pridvėsus ir pykina visus 9 mėn. be perstojo, jau taip džiaugiaus priežastį suradus... g.gif Šiaip gi esu sveikutėlė, na, spaudimas labai žemas, bet nuo to gal gi taip nepykintų? Ir vitaminus geriu, ir nervų namie nieks negadina, ir nepervargstu. Man susidarė įspūdis, kad čia individualus dalykas, vienos su Rh- puikiai išnešioja, o kitos prastai jaučias, ir nieko čia nepadarysi sad.gif . Kai norisi daugiau negu vieno vaiko, taip apmaudu pasidaro - gi tie 9 mėn. praktiškai iš gyvenimo iškrenta. Kai pykina, nieko nesinori...
Ei, nelaimės draugės, kur jūs? friends.gif
Atsakyti
Mano Rh-, o vyro+ ir viskas buvo idealu, taip kad manau, kad itakos nestumui tai neturi, manes nei karto nepykino, vaikas gime nustatyta diena, nebuvo jokiu gresianciu perseleidimu ar auksto spaudimo! As manau, kad itakos turi ne vyro Rh, o vaisiaus Rh, taip gerai jauciausi visa nestuma, nes mano angelelio wub.gif kraujas identiskas mano kraujui, sutampa ne tik Rh, bet ir kraujo grupes!

Del to ir leidzia visokius vaistus, kad neatsirastu antikuniu, kai nesutampa motinos ir vaiko Rh! As kalbu apie ta atveji, kai pas motina buna Rh- smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 31 sausio 2005 - 22:42
radau cia zinutes apie tai kad vieno is tevu +, kito -.bet kazkur kazkada girdejau kad ne kas kai abieju minusai.gal jus turite patirties tame?gal tarp jusu yra turinciu medicinini issilavinima?parasykite prasau
Atsakyti