O vaikiuko kokia grupe gali buti jei abu tevai tos pacios grupes niekaip nepamenu biologijos pamoku
QUOTE(Inga421 @ 2009 02 27, 20:34)
Nepanikuokit, nieko blogo. suleis vaistuku ir viskas bus gerai. mano 3- vyro 3+ , dukra gime 3+. ziuresim kokia bus kraujo grupe antrojo leliuko. dare vel tyrima del antikuniu, jegele, nerasta!!!
As irgi nepamenu,mano IV +, o vyro IV-
Jeigu mano -, o vyro +, tai negalesiu pati gimdyt ar labai sunkus gimdymas bus?
QUOTE(Archideja @ 2009 03 29, 00:26)
Jeigu mano -, o vyro +, tai negalesiu pati gimdyt ar labai sunkus gimdymas bus?
Baik tu, nesijaudink. Cia priklauso nuo leliuko RH. Jeigu tavo -, o vaikiuko +, pirmo nestumo metu gali but galimybe susidaryt antikuniams bet jeigu ir jie susidarytu, tai tau suleis vaistuku, ir viskas bus gerai beto, ne visa laika leliukas paveldi RH- (nors taip negalima rasyt ), nes tetis gali but heterozigotiskas, t.y. turet ir dominuojanciu ir slopinanciu genu. Taigi dziaukis motinyste ir pasiklausk gydytojais, nes butent del rezus konflikto visi istiria.
[quote=SIDDIQA,2004 01 26, 22:24]
VaidaI rase: O tu nepergyvenk, mano sesuo su minusu, vyras pliuas, o turi du sveikus berniokus
[QUOTE]
Na, dekui...truputi ramiau...o dar beje esu girdejusi, jog jeigu motina minusine, o tevas pliusinis, tai visi vaikai bus tos pacios lyties, kaip ir pirmasis...... Ar teisybe? O gal zinote kokiu kitokiu varijantu is gyvenimiskos praktikos? Nes as labai noreciau ir leliaus ir dukrytes.....
[/quote]
drisciau abejoti, nes mano tevu kraujo grupes skirtingos, o vaiku susilauke tikrai ne vienos lyties, netgi dvyniai gime, manau, cia paveldimumas daug ka daro.. beje, visi vaikai t.y. 3 is 4 minusinem kraujo grupem gime, o as vienintele tecio kraujo (rh+) turiu .
VaidaI rase: O tu nepergyvenk, mano sesuo su minusu, vyras pliuas, o turi du sveikus berniokus
[QUOTE]
Na, dekui...truputi ramiau...o dar beje esu girdejusi, jog jeigu motina minusine, o tevas pliusinis, tai visi vaikai bus tos pacios lyties, kaip ir pirmasis...... Ar teisybe? O gal zinote kokiu kitokiu varijantu is gyvenimiskos praktikos? Nes as labai noreciau ir leliaus ir dukrytes.....
[/quote]
drisciau abejoti, nes mano tevu kraujo grupes skirtingos, o vaiku susilauke tikrai ne vienos lyties, netgi dvyniai gime, manau, cia paveldimumas daug ka daro.. beje, visi vaikai t.y. 3 is 4 minusinem kraujo grupem gime, o as vienintele tecio kraujo (rh+) turiu .
o jeigu mano kell+ vyro rhdA+ kas tada?
Mano 1-,MB 3+ suleido imonuglobulino ir pasake,kad viskas gerai
As irgi esu minusine Vyras- pliusinis, neseniai leido man imunoglobulino. Bet teko keliaut tos injekcijos susileist I poliklinika, nes privaciam centre man tos paslaugos suteikt negalejo,kazkokios sutarties neturi su ligoniu kasom... Ejau registruotis specialiai del to vieno karto I poliklinika. Aptarnavo ne super maloniai, bet ne taip baisiai, kaip radau nestukes istorija internete Netylek.lt http://www.netylek.l...vos_ir_svetimos Beskaitinedama apie imunoglobulina, radau info kad labai svarbu po gimdymo ji susileist dar karta Cia pati turi gimdymo namuose to paprasyt? Irgi nemokamai suleidzia?
QUOTE(Louboutin @ 2010 02 24, 13:28)
As irgi esu minusine Vyras- pliusinis, neseniai leido man imunoglobulino. Bet teko keliaut tos injekcijos susileist I poliklinika, nes privaciam centre man tos paslaugos suteikt negalejo,kazkokios sutarties neturi su ligoniu kasom... Ejau registruotis specialiai del to vieno karto I poliklinika. Aptarnavo ne super maloniai, bet ne taip baisiai, kaip radau nestukes istorija internete Netylek.lt http://www.netylek.l...vos_ir_svetimos Beskaitinedama apie imunoglobulina, radau info kad labai svarbu po gimdymo ji susileist dar karta Cia pati turi gimdymo namuose to paprasyt? Irgi nemokamai suleidzia?
gimdimo namuose suleidžia, berots, pirmą dieną po gimdymo (jau nebeprisimenu) bet tikrai suleidžia
Mano kraujo grupė IV Rh(-) vyro IV Rh(+). Šiandien gavau imunoglobulino dozę
paskaičiau tą neštukės istoriją netylek.lt, kur valstybinėje poliklinikoje išsityčiojo ir nenorėjo suleisti nemokamai imunoglobulino. Jezau kaip žiauru.... brrr... Liūdna, kad taip žmonės elgiasi, be žodžių...
paskaičiau tą neštukės istoriją netylek.lt, kur valstybinėje poliklinikoje išsityčiojo ir nenorėjo suleisti nemokamai imunoglobulino. Jezau kaip žiauru.... brrr... Liūdna, kad taip žmonės elgiasi, be žodžių...
Mano irgi -, o vyro +, taciau antikuniai nesigamino, vaistukus suleido ir nuramino, kad viskas bus gerai.......
Anksciau gal ir buvo problema - dabar viskas issprendziama
Anksciau gal ir buvo problema - dabar viskas issprendziama
Mano kraujo grupe2-,vyro 3-.Kai pagimdziau dukryte,nustate jos kraujo grupe.pasake kad 4- Net pasokau!nustebau kaip tai gali buti!pasirodo jei teveliai abu su - kraujo grupemis,tai vaikas gali gimti turedamas bet kokia kraujo grupe su -.