Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

pas mus s busimu vyru kaip reta, abieju kraujo grupes sutapo, abieju Rh- II gr. bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane RH -, vyro Rh + blush2.gif
Ziuresim kieno krauja tures vaikelis rolleyes.gif
Atsakyti
As taip pat manau,kad kraujo grupiu nesudernamumas neturi jokios itakos kad gims butent tik tos pacios lyties vaikai....mano tevu kraujo grupes skiriasi,mama -,tetis +,bet turiu broli,va ir pati susiduriau su ta pacia problema,skirtingomis kraujo grupemis,nes pas mane IV-,pas drauga III+,bet,manau,nereikia pergyventi del to.... biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
Man ginekologe sake,kad pirma karta del antikuniu tiriama sulaukus 16savaiciu,po to periodiskai iki 28savaites... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 01 28, 12:33)
Pas mane RH -, vyro Rh + blush2.gif
Ziuresim kieno krauja tures vaikelis rolleyes.gif
Musu seimynelej lygiai tokia pati situacija,dukra turi RH+ kaip ir tetis
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 01 28, 19:18)
Musu seimynelej lygiai tokia pati situacija,dukra turi RH+ kaip  ir tetis

Ir kaip tau sekesi, kai nestuke.gif , ar reikejo leisti injekcijas? ar leido tik pagymdzius unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliux25 @ 2009 01 28, 14:19)
As taip pat manau,kad kraujo grupiu nesudernamumas neturi jokios itakos kad gims butent tik tos pacios lyties vaikai....mano tevu kraujo grupes skiriasi,mama -,tetis +,bet turiu broli,va ir pati susiduriau su ta pacia problema,skirtingomis kraujo grupemis,nes pas mane IV-,pas drauga III+,bet,manau,nereikia pergyventi del to.... biggrin.gif  tongue.gif
Papildyta:
Man ginekologe sake,kad pirma karta del antikuniu tiriama sulaukus 16savaiciu,po to periodiskai iki 28savaites... smile.gif

Mano IV Rh -; o vyro Rh +. Turejau du gimdymus. Pirmasis berniukas paeme tecio + tai kadangi kaip ir gavosi rezus konfliktas tarp manes ir vaiko- tai po gimdymo leido antikunus.
Antrasis berniukas paeme mano -- tai nereikejo nieko leisti...
Atsakyti
mano A(+), tevelio A(-) wub.gif
Atsakyti
Mano II(-), vyro O(-). Tai čia nieko blogo? Kažkaip gydytoja tarsi sutriko išgirdus, bet nieko nepakomentavo g.gif
Atsakyti
Mano II(-), vyro III (+). Pirmaisis vaikas IV(+) Suleido vaistukus. Dabar laukiuosi ir esu prisiskaičius, kad sekantiems nėštumams didesnė tikimybė kraujo grupių konfliktui ir antikūnių gamyb., bet paklausiau gynės, tai ji mane nuramino, sakė, kad tai labai retas atvejis ir jos praktikoje tai pasitaiko itin retai.
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif na as ir turiu tokia beda mano kraujo grupe RhH AB 4(-) sake daktare,kad labai reta ir bus sunkokas nestumas ir gimdymas doh.gif ir maza to maniskio kraujo grupe +,tai sake,kiekviena menesi teks duot krauja,kad galetu stebeti,kaip gaminas antikuniai ar kazkas panasaus g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelytia @ 2009 02 27, 19:53)
Labas vakarelis smile.gif na as ir turiu tokia beda mano kraujo grupe RhH AB 4(-) sake daktare,kad labai reta ir bus sunkokas nestumas ir gimdymas doh.gif  ir maza to maniskio kraujo grupe +,tai sake,kiekviena menesi teks duot krauja,kad galetu stebeti,kaip gaminas antikuniai ar kazkas panasaus g.gif  smile.gif

Teisingai tavo gine sake, o po 30 savaites suleis imunoglobulino ir daugiau nereikes tirti
Atsakyti
Nepanikuokit, nieko blogo. suleis vaistuku ir viskas bus gerai. mano 3- vyro 3+ , dukra gime 3+. ziuresim kokia bus kraujo grupe antrojo leliuko. dare vel tyrima del antikuniu, jegele, nerasta!!!
Atsakyti