Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 22, 19:06)
veikos mamytes smile.gif ,
skaitinejau sita tema ir man toks klausimas iskilo. Mano Rh+, bet busimo tevelio Rh vis dar nenustatyta, nes jis pas mus bailiukas  biggrin.gif  ir kazkaip vis sugebedavo issisukti nuo kraujo tyrimu  biggrin.gif , ir man dabar neramu pasidare.. Kiek pamenu, tai itakos neturetu buti, nes mano pliusiukas ar as klystu?

Tu neklysti, problemos kyla, kai pas mamyte buna Rh-
Atsakyti
Sveikutes!

noriu paklausti,mano kraujas minusinis,dabar nescia su antru lelium,kas kiek laiko turi tirti krauja del antikuniu? Esu uzsienyje tai mane pas daktarus uzregistravo tik spalio 24 pirmam vizitui blink.gif doh.gif Tai ka man vadinas tiek laiko nereikia kraujo tyrimu daryti ar kaip??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2008 08 25, 16:56)
Sveikutes!
noriu paklausti,mano kraujas minusinis,dabar nescia su antru lelium,kas kiek laiko turi tirti krauja del antikuniu? Esu uzsienyje tai mane pas daktarus uzregistravo tik spalio 24 pirmam vizitui blink.gif  doh.gif Tai ka man vadinas tiek laiko nereikia kraujo tyrimu daryti ar kaip??? g.gif

Mane iki 28 savaitės tyrė 3 kartus o 29 savaitę suleido Imunoglobulino
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 26, 06:25)
Mane iki 28 savaitės tyrė 3 kartus o 29 savaitę suleido Imunoglobulino

aisku smile.gif
Atsakyti
Turi ištirti tik stojus vadinamon įskaiton nėščiosios, antrą kartą apie 16-20 sav ir trečią kartą 28-30 sav.
Atsakyti
sveikos visos. kiek skaičiau šią temą, neradau tokio atvejo, kuris dabar labai aktualus man.
prieš nėštumą man tris kartus nustatinėjo kraujo grupę - viną kartą buvo minusas, antrą kartą pliusas, trečią kartą vėl minusas.
kai pastojau, teko pagulet ligoninėj dėl gresenčio persileidimo. ten vėl bandė nustatyt mano kraujo grupę, ir nustatė pliusą.
dabar, kai einu pas savo šeimos gydytoją, papasakojau šią situaciją, man vėl atliko tyrimus, ir nustatė minusą.
blink.gif
esu šoke. tai dabar nežinau, ar man reiks kokiu tai vaistuku leisti, ar nereiks..
gal kas susidure su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(viktepikte @ 2008 08 28, 16:17)
sveikos visos. kiek skaičiau šią temą, neradau tokio atvejo, kuris dabar labai aktualus man.
prieš nėštumą man tris kartus nustatinėjo kraujo grupę - viną kartą buvo minusas, antrą kartą pliusas, trečią kartą vėl minusas.
kai pastojau, teko pagulet ligoninėj dėl gresenčio persileidimo. ten vėl bandė nustatyt mano kraujo grupę, ir nustatė pliusą.
dabar, kai einu pas savo šeimos gydytoją, papasakojau šią situaciją, man vėl atliko tyrimus, ir nustatė minusą.
blink.gif
esu šoke. tai dabar nežinau, ar man reiks kokiu tai vaistuku leisti, ar nereiks..
gal kas susidure su tokia situacija?

Dar taip buna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 08 28, 17:33)
taip, esu girdėjusi appie tokius dalykus, todėl jeigu nustatoma ne ta grupė nei buvo nustatyta prieš tai, atariama eiti į ekspertinių tyrimų laboratoriją (kažkaip panašiai). čia tie kur Žirmūnuose yra, kur tyrimus nusikaltimų atveju daro. pas juos laboratorija gera, ir tiksli

Čia patarė pažystama 4u.gif sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu jums keleta klausimeliu, ir labai noreciau sulaukti jusu nuomones 4u.gif nesu nescia, taciau man idomu, kaip bus ateityje. esu Rh B (-). MB - pliusiukas. Pati kazkaip zinau jog sunkiai labai gimiau, nes mano mama turejo irgi minusa. Siuo metu geriu KT, ir dar planuoju gerti kokius metus. Reziume gausis 2metai. Ar kontraceptikai turi itakos mano ateities nestumui, vaiko nesiojimui ir t.t.?? Prie to, kad turiu (-) kraujo grupe? g.gif
Atsakyti
Neturi reikšmės kraujo grupė KT vartojimui wink.gif tik pačios KT turi įtakos tavo sveikatai, bet su krauju tai nesusiję smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 rugsėjo 2008 - 19:21
QUOTE(Zitlali @ 2008 09 17, 20:21)
Neturi reikšmės kraujo grupė KT vartojimui wink.gif tik pačios KT turi įtakos tavo sveikatai, bet su krauju tai nesusiję smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringe @ 2008 08 26, 15:05)
Turi ištirti tik  stojus vadinamon įskaiton nėščiosios, antrą kartą apie 16-20 sav ir trečią kartą 28-30 sav.

Sveikos,

man tyre ~ 15 nestumo sav., o antra karta tirs tik apie 28 sav., pries suleidziant vaistukus mirksiukas.gif
Atsakyti