QUOTE(vestina8 @ 2008 06 06, 10:39)
Sveikute as ir gavau siuntima i klinikas, zinau kad guldys toliasniems tyrimams tik labai jau nenoriu. Man apskritai ligonines jau depresija kelia. Esu labai pikta ant mediku, jau nescia 20 savaiciu o kraujo tyrima viena tesugebejo padaryt per visus beveik penkis menesius. Va del antikuniu pries dvi savaites seip netaip isireikalavau kad padarytu ir rado. Sake kad vaistu jau nebeleis todel ir bijau del leliuko. Nuejau pas daktare tai dar klausia ar slapimo tyrimo nepridaviau sakau o lapeli israset? Ziuri kaip ozka i mane ir tyli, sako o pas vidaus gyditoja ko nenueinat sakau o kas mane ten siunte? Nu zodziu apakus as nuo tokios niesciu moteru prieziuros tai shakes.
O kiek tau dabar savaiciu?
Papildyta:
Tu Dzesika nesinervuok as bijau tik del to kad jau turejau siu problemu kaip ir sakaiu jau deviti metai auginu dukrele su sunkia negalia. Bet man sake kad tos bedos ne del antikuniu todel nepergyvenk pas tave viskas turetu buti gerai. Bent jau as tuo tikiu.O kiek laiko niestumas pas tave ir kelintas jau vaikiukas?
O kiek tau dabar savaiciu?
Papildyta:
Tu Dzesika nesinervuok as bijau tik del to kad jau turejau siu problemu kaip ir sakaiu jau deviti metai auginu dukrele su sunkia negalia. Bet man sake kad tos bedos ne del antikuniu todel nepergyvenk pas tave viskas turetu buti gerai. Bent jau as tuo tikiu.O kiek laiko niestumas pas tave ir kelintas jau vaikiukas?
Labuks,
Na tikrai kas per gydytojai,ypac zinodami tavo situacija tiek delsti,nesuprantu as ju.O pas mane nestumas pirmas,mums 27sav,na man irgi pikta, kad to tyrimo negalejo padaryti anksciau dabar visokios durnos mintis lenda i galva,o gal tie antikuniai gaminas nuo pat pradzios pastojimo,ir galejo dauk ko blogo pridaryti ,o gydytojai del to tyrimo is kart pasakiau kai tik pradejau lankytis pas ja,o ji vis delse,kita karta jau daryciau kitaip,eiciau savo ineciatyva ir pasidaryciau visus butinus tyrimus ir nelaukciau kol nestumas perkops i antra puse.