Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

QUOTE(vilnele @ 2008 01 28, 23:09)
Mano kraujo grupe  A RhD neig, vyro B Rh D neig, vaiko AB Rh neig. Kaip bus su antru vaiku? Ar gali būti pliusinis? Ar gali būti problemų?

Kiek žinau problemų negali būti. Jei abu "neigiami", tai ir vaikas bus "neigiamas". smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif .
Zinokit, man jau visiskai nebejuokinga su ta mano kraujo grupe. Visa laika zinojau, kad mano teigiama kraujo grupe. Kai laukiausi pirmojo vaikelio tai net tris kartus nustate neigiama kraujo grupe (net kraujo perpylimo centre unsure.gif ), o du kartus teigiama.... Ir vis siuntinejo i kitas istaigas.. Ir kai nustate teigiama klaipėdos gimdymo namu ambulatorijos laboratorijoje teigiama kraujo grupe, pasake, kad cia jau visam gyvenimui turiu isidemeti ir ta lapeli saugoti.
Niu ka, kaip ir baigesi visi nesklandumai su pirmuoju nestumu.
Siuo metu laukiames antrojo vaikelio, ir vel tas pats - nustatineja neigiama kraujo grupe... Sake dar biski palaukti... Ko - nezinau... Nors dabar jau ne taip jau mazai laiko - 17 sav....
kazkaip tas neuztikrintinumas mane slegia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2008 01 29, 20:10)

Siuo metu laukiames antrojo vaikelio, ir vel tas pats - nustatineja neigiama kraujo grupe... Sake dar biski palaukti... Ko - nezinau... Nors dabar jau ne taip jau mazai laiko - 17 sav....
kazkaip tas neuztikrintinumas mane slegia...  verysad.gif

Siulyciau pasidaryti antikūnių tyrimą (dėl visa pikta) 4u.gif
Atsakyti
mano grupe minusine vyro pliusine tai dare tyrimus del antikunu 2 kartus nei pirma neio antra kart ju nerado bet 28 svaite suleido vaistu del viso pikto....sake jei vaikelis gims pliusinis tai dar po gimdymo iskart tu paciu vaistu suleis... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robertutee19 @ 2008 02 15, 18:07)
mano grupe minusine vyro pliusine tai dare tyrimus del antikunu 2 kartus nei pirma neio antra kart ju nerado bet 28 svaite suleido vaistu del viso pikto....sake jei vaikelis gims pliusinis tai dar po gimdymo iskart tu paciu vaistu suleis... rolleyes.gif
user posted image

o keliu sav tau dare? man 18 sav ir gausiu siuntima tirtis dar uz 2 sav doh.gif
Beje nekuklus klausimas, girdejau i uzpakaliuka leidzia tuos vaistus? blush2.gif
Atsakyti
man dare kai buvo 6 sav ir antra karta dare 27 savaite smile.gif
taip leidzia i uzpakaliuko raumenuka blush2.gif smile.gif skauda biskuti,nu bent jau man tai kita diena labai jautes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertutee19 @ 2008 02 16, 15:33)
man dare kai buvo 6 sav ir antra karta dare 27 savaite smile.gif
taip leidzia i uzpakaliuko raumenuka blush2.gif  smile.gif  skauda biskuti,nu bent jau man tai kita diena labai jautes smile.gif

kita diena nesvarbu, svarbu kad tuo metu neskaudetu blush2.gif lotuliukas.gif Nu ir daktare vadinasi prazioplino mano tyrima doh.gif
Atsakyti
Shindiliuk, man tai kai daktare dare antikunius, tai as net nezinojau, kad man juos butent dare, tiesog galvojau, kad praziopsojo, o pasirodo is vieno kraujo paemimo, daug tyrimeliu ten dare... ir ZIV ir dar kazkoki ir antikunius, nes varciau savo kortele ir maciau savo akim viska. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2008 02 17, 22:23)
Shindiliuk, man tai kai daktare dare antikunius, tai as net nezinojau, kad man juos butent dare, tiesog galvojau, kad praziopsojo, o pasirodo is vieno kraujo paemimo, daug tyrimeliu ten dare... ir ZIV ir dar kazkoki ir antikunius, nes varciau savo kortele ir maciau savo akim viska.  mirksiukas.gif

na man tik pirma karta dare tyrimus, tik po jo ji suzinojo kad neigiama grupe mirksiukas.gif taip kad is anksto juos istirti, nezinodama mano grupes negalejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 02 17, 22:31)
na man tik pirma karta dare tyrimus, tik po jo ji suzinojo kad neigiama grupe  mirksiukas.gif  taip kad is anksto juos istirti, nezinodama mano grupes negalejo  mirksiukas.gif

va cia ir buvo ta trecia tyrimo priezastis, kurios neprisiminiau bigsmile.gif
tai butu kraujo grupe, ZIV, ir antikuniai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2008 02 17, 23:09)
va cia ir buvo ta trecia tyrimo priezastis, kurios neprisiminiau  bigsmile.gif
tai butu kraujo grupe, ZIV, ir antikuniai. smile.gif

tai vadinasi galejo ir man nezinant istirti jau? juk musu ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 02 17, 23:14)
tai vadinasi galejo ir man nezinant istirti jau? juk musu ta pati  mirksiukas.gif

as ir taip manau, kad istyre, nes nors ir pas ja laaaabai daug pacienciu, bet i savo darba kiek pastebejau ji ziuri labai atsakingai mirksiukas.gif
Atsakyti