Mano vyro kraujo grupe 2+, o mano 2- pirmas vaikutis gime sveikutis ir 1- gr. todel man neleido imunoglobulino, antro kai laukiausi rekomendavo leistis, bet as nesileidau ir viskas buvo oki vaikutis gime 2-. daktare sake jeigu neturejus persileidimu ar abortu tai maza tikimybe, kad vaikutis gims su + .
Zodziu nepergyvenk jei kraujyje neranda antikuniu viskas bus gerai
Iskeliu sia tema i virsu, nes labai ji pasidare man aktuali. As irgi minusas, o vyras pliusas. Man didziausias galvos skausmas, ar reikia 28 nestumo savaite suleisti antirezusgamaglobulina? KAd po gimdymo, taip, jei vaikiukas pliusiukas-butina. Bet kaip su ta 28 savaite? Mamytes minusiukes, bukit geros pasidalinkit patirtimi!!!
Mano gydytoja tvirtina, kad niekam per 25 metus neleido to skiepo, ir visom gerai buvo...Bet as pagalvoju, o jei as ne kaip visos????
Mano gydytoja tvirtina, kad niekam per 25 metus neleido to skiepo, ir visom gerai buvo...Bet as pagalvoju, o jei as ne kaip visos????
Na as neturejus nei abortu, nei persileidimu, buvo pirmas nestumas ir pirmas gimdymas, o vaikutis vistiek gime "pliusiukas". Taip kad nezinau kaip ten su ta tikimybe... Man leido gamaglobulina 28 savaite ir po gimdymo. Tiesa, po gimdymo labai nenoriai, nes dabar to vaistuko labai truksta kaip supratau, o kai kur ir paciom pirkti reikia Manau, geriau susileisti ir nestumo metu, juk blogiau nebus . As tikrai leisiuos ir kita nestuma, jei tik viskas bus gerai.
Aciu egliuke. As jau apsisprendziau susileisti, nors ligonines personalo esu atkalbinejama del neaiskiu priezasciu, dabar reikia tik suzinoti kur uzsisakyti globulino, nes musu poliklinika neturi.
QUOTE (dalia @ 2004 09 22, 10:11) |
Aciu egliuke. As jau apsisprendziau susileisti, nors ligonines personalo esu atkalbinejama del neaiskiu priezasciu, dabar reikia tik suzinoti kur uzsisakyti globulino, nes musu poliklinika neturi. |
Man gydytoja sake, kad vel atnaujintas ligininiu bei polikliniku aprupinimas antiglobulinu. Ji pradejo gabent is kazkurios ES salies...Belgijos berods.
Rekomendavo reikalauti sito vaistuko, nes jo dabar tikrai turi. O del suleidimo...kadangi man 28 savaite nesuleido (patekau ant tos "bangos" kai jo nebuvo), suleis (jei reikes) po gimdymo.
Upsiuk matau tave! Gal tu jau mamyte ir galima sveikinti???!!!! Kaip tau tas minusiukas-daug nervu kainavo?
QUOTE (dalia @ 2004 09 22, 10:30) |
Upsiuk matau tave! Gal tu jau mamyte ir galima sveikinti???!!!! Kaip tau tas minusiukas-daug nervu kainavo? |
Na, kad dar ne mamyte... kazko nenori mano leliukas lyst...
Siaip kainavo nervu ir dabar reksiu po gimdymo, kad man suleistu ta antiglobulina (bijau, kad nepamirstu )...
Siaip visa nestuma stebejo krauja..kas savaite badydavo venas ir tikrindavo antikunius. Kolkas ju nera
Paskaiciau ka jus visos cia parasiusios,bet mano situacija siek tiek kitokia ir del to iskilo klausimu ir aisku nerimas kankina.
Mano kraujo grupe 2- ,vyro 2+ ,per pirma nestuma man suleido 28 sav antiglobulina,dukryte gime su 2+ grupe,o va ar po gimdymo suleido as nepamenu nes buvo kebli situacija as gimdziau savo ligonineje kai vaikelis gime su defektais ji isveze i kauno klinikas.
Dabar laukiuosi antro, mums 20 sav ir kraujo tyrimai parode kad itariama jog pradejo gamintis antikuniai ,siandien pakartojau ta kraujo tyrima atsakymai bus tik 1dieny,o mane nerimas kankina kas toliau jei jie tikrai gaminasi??????
Gydytoja paaiskino taip,jei gaminasi antikuniai sekama kiek tu antikuniu gaminasi ir daktarai nustato iki kiek galima nesioti kudyki ir kada jau butina gimdyt,sako gali tekt anksciau laiko gimdyt.Kazkaip neramu kiek tas anksciau laiko????
Gal kam buvo tokia situacija ir kaip sekesi isnesioti ir pagimdyti ????
Mano kraujo grupe 2- ,vyro 2+ ,per pirma nestuma man suleido 28 sav antiglobulina,dukryte gime su 2+ grupe,o va ar po gimdymo suleido as nepamenu nes buvo kebli situacija as gimdziau savo ligonineje kai vaikelis gime su defektais ji isveze i kauno klinikas.
Dabar laukiuosi antro, mums 20 sav ir kraujo tyrimai parode kad itariama jog pradejo gamintis antikuniai ,siandien pakartojau ta kraujo tyrima atsakymai bus tik 1dieny,o mane nerimas kankina kas toliau jei jie tikrai gaminasi??????
Gydytoja paaiskino taip,jei gaminasi antikuniai sekama kiek tu antikuniu gaminasi ir daktarai nustato iki kiek galima nesioti kudyki ir kada jau butina gimdyt,sako gali tekt anksciau laiko gimdyt.Kazkaip neramu kiek tas anksciau laiko????
Gal kam buvo tokia situacija ir kaip sekesi isnesioti ir pagimdyti ????
iewa, tu tik nesijaudink, viskas bus gerai.
Na, mano dukruze jau gime, ir jos kraujo grupe neigiama. (mano: 0-, vyro: B+).
Per visa nestuma man leido 2 kartus antigamaglobulina, o po gimdymo - ne.
Mamytes, as nesuprantu, kodel Lietuvoje gydytojos atkalbineja tu vaistuku nesileisti? Gi nuo ju blogiau nebus..... Kiek zinau, tie vaistai brangoki, apie 100Lt. viena ampuliuke... gal del to atkalbineja???? mano pacios patarimas jums: kieno kraujo grupe neigiama - nesvarbu ar tie antikuniai gaminasi ar ne (pas mane jie nesigamino), as vis tik patariu profilaktiskai tuos vaistukus susileisti, nieko gi blogiau nuo ju nebus.
Na, mano dukruze jau gime, ir jos kraujo grupe neigiama. (mano: 0-, vyro: B+).
Per visa nestuma man leido 2 kartus antigamaglobulina, o po gimdymo - ne.
Mamytes, as nesuprantu, kodel Lietuvoje gydytojos atkalbineja tu vaistuku nesileisti? Gi nuo ju blogiau nebus..... Kiek zinau, tie vaistai brangoki, apie 100Lt. viena ampuliuke... gal del to atkalbineja???? mano pacios patarimas jums: kieno kraujo grupe neigiama - nesvarbu ar tie antikuniai gaminasi ar ne (pas mane jie nesigamino), as vis tik patariu profilaktiskai tuos vaistukus susileisti, nieko gi blogiau nuo ju nebus.
Aciu bet kol isaus tas pirmadienis mirstu is nekantrumo
Tai va per pirma nestuma nesigamina jie praktiskai niekam,o va cia antras nestumas,itarimas jau kilo jiems gydytojams ir del to neramu,kazkodel gydytoja nepasake kad butent dabar jei jie prades gamintis reikes susileist tuos vaistukus,matyt kai pradeda gamintis nesciosios prieziura kitokia, ir gal tas antiglobulinas jau nera veiksimgas,tiesa pasakius nezinau,bet norisi daugiau suzinot kas ir kaip?????
Tai va per pirma nestuma nesigamina jie praktiskai niekam,o va cia antras nestumas,itarimas jau kilo jiems gydytojams ir del to neramu,kazkodel gydytoja nepasake kad butent dabar jei jie prades gamintis reikes susileist tuos vaistukus,matyt kai pradeda gamintis nesciosios prieziura kitokia, ir gal tas antiglobulinas jau nera veiksimgas,tiesa pasakius nezinau,bet norisi daugiau suzinot kas ir kaip?????
Susiradau straipsniuka apie tuos rezus minus nesuderinamumus,zinot po tokiu ziniu norisi ismesti kompa is namu ir nebeskaityti apie jokias prognozes
http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
Tai taip iseina pagimdyti sveika vaika nebeimanoma??????????????????
http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
Tai taip iseina pagimdyti sveika vaika nebeimanoma??????????????????