Tik zinau, kad nepatartina gimdyt daugiau nei 2 vaikus - ir mamai kenkia, ir vaikui.
va sitas sakinys butu samone jei gyventume pries simta metu kai dar nebuvo imunoglobulino..
man dabar antras nestumas. rado antikuniu .. vos vos.. bet sustresavau labai.. dabar jau viska issiaiskinau ir ramiau.
jei ras pakartotiniam tyrime vel, ir jei ju dauges, imunoglobulino nebeleis (ji leidzia tik tada kai antikuniu nerasta..kai randa jau neleidzia o taiko kita taktika).
Man paaiskino, kad jei jau taip atsitiktu, kad antikuniai sparciai daugintusi, kas buna labai retai (tfu tfu tfu), tai sius mane i antakalni dar papildomai lankytis, kur aparatura yra siam reikalui.. ir blogiausia kas siais laikais gali atsitikti, tai gimdymas anksciau.. bet taip nutinka velgi retai.. nes kai dauginasi sparciai antikuniai, reikia gimdyti o ne nesioti.. taigi jau nuo 34 savaites gali skatinti gimdyma ir leliuka ideti i inkubatoriu.. zinoma tai labai liudna.. bet kaip kazkur rase, zuti vaisius, ar apsigimti ar pan.., bent man taip gydytoja ir dar viena nesuinteresuota manim gydytoja paaiskino:) - siaip laikais negali, nes imamasi visu priemoniu.. todel kai man dabar rado antikuniu, iskart sauke pakartotiniam tyrimui ir seks atidziai kas ten vyksta.. kazkaip apsiraminau ir apramino..
vienaip ar kitaip leliukas atkeliaus pas tevelius kada jam bus geriau:)