O mano kraujo grupe AB ph + (ta prasme 4 plius rezusas), o vyro A ph +(ta prasme 2 plius rezusas)
QUOTE(indrutee @ 2006 06 30, 13:11)
esu dar girdejus kad turint 3kraujo grupe lengviau gimdyt
Nu, kad tavo zodziai tiesiai dievuliui i ausi
QUOTE(gooda @ 2006 06 30, 17:34)
Nu, kad tavo zodziai tiesiai dievuliui i ausi
bet nereik tuo labai tiket kaip ir kitais prietarais sjejimais....
Tai tada 4 plius gimsta graziausi vaikai Juokauju aisku...
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 19:53)
Tai tada 4 plius gimsta graziausi vaikai Juokauju aisku...
juokauti galima...
svarbu gera nuotaika cia vyrauja
QUOTE(indrutee @ 2006 06 30, 19:45)
Mums gera nuotaika tik i nauda Taip kad bukite linksmos ir busite laimingomis Bent jau as visad tai sau sakau.
Sveikutes visos
O mano kraujo gr O Rh(-), o MB B Rh(+),kai laukiausi sunaus niekas man nieko nesuleido, tikiuosi,kad neatsiras dabar tu antikuniu
O mano kraujo gr O Rh(-), o MB B Rh(+),kai laukiausi sunaus niekas man nieko nesuleido, tikiuosi,kad neatsiras dabar tu antikuniu
QUOTE(enos @ 2006 07 04, 14:09)
Sveikutes visos
matai kai laukiesi pirmojo vaikelio tai praktiskai nera jokios rizikos.bet jau su antruoju tai turi pasidaryt visus tyrimus ir stebeti krauja
O koks sunaus Rh?
QUOTE(marezagare @ 2006 07 04, 15:43)
matai kai laukiesi pirmojo vaikelio tai praktiskai nera jokios rizikos.bet jau su antruoju tai turi pasidaryt visus tyrimus ir stebeti krauja
O as laukiuosi pirmo ir mano minusine ir vistiek leido
Sveikutes visos
as ir tikiuos kad tau neatsiras tu antikuniu linkiu lengvo nesiojimo...
QUOTE(Sirana @ 2006 07 04, 22:35)
O koks sunaus Rh?
Mano sunaus kraujo grupe O Rh (+)