Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

QUOTE(Garbanele @ 2006 06 28, 12:26)
Man jau 29 savaites ir dar nieko neleido  g.gif  g.gif  g.gif
Iki kada butina suleisti pirmaja doze??

siaip iki 32 savaites,bet tai gal tavo kraujo tyrimai thumbup.gif thumbup.gif ir tau nereikejo nieko leisti
Atsakyti

Gal pamirso??? Juk kai nueini pas gydytoja, ji kartais buna 5 knygelem apsikrovusi: viena baigia pildyti, su tavim jau sneka, dar kitoj pasirasineja... Tai gal tiesiog nesuziurejo? Butinai pasiklausk pas savo gydytoja!
Atsakyti

sei sakoma kad reik suleist 28-30sav.... ax.gif
man suleido 30sav
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2004 01 26, 21:39)
Del sventos ramybes galima susileisti ta vaista nestumo metu, jeigu Tu nerimauji del to... As daug skaiciau apie ji ir visaip domejausi, priimdama savo sprendima. Dabartiniam nestumui (pirmajam) pavojaus nera (taip raso daugely saltiniu), bet busimiems nestumams gali buti, jeigu Judvieju su vaikiuku kraujai bus skirtingi.

o kiek kartu yra leidziamas tas vaistas?
ta prasme - viena karta, ar dazniau?
ir jei jis suleidziamas antra karta, ar tai kenksminga?
Atsakyti
gama globulina leidzia 2 kartus: pirma karta 28-30sav., o antra doze turi suleisti per 6, ar 12 val. po gimdymo, tiksliai neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
blink.gif ka dar leis...bah...nenoriu...skaudejo man paskutini karta,gana...
Atsakyti
O man nieko nesake,del kraujuko,tai gal ir nereikia. g.gif g.gif Nes mano plius 4 grupe,tai cia gal nieko blogo. g.gif Vyro grupes nezinau,neturi kada pasidaryt rupuze.O pase pas juos neraso nieks.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 29, 21:23)
O man nieko nesake,del kraujuko,tai gal ir nereikia. g.gif  g.gif Nes mano plius 4 grupe,tai cia gal nieko blogo. g.gif Vyro grupes nezinau,neturi kada pasidaryt rupuze.O pase pas juos neraso nieks.

jei kraujas + tavo tai nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 29 birželio 2006 - 23:08
QUOTE(indrutee @ 2006 06 29, 22:07)
jei kraujas + tavo tai nieko tokio  ax.gif

Ai tai gerai,kad nuraminai 4u.gif biggrin.gif Nebesuksiu galvos daugiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 10:37)
Ai tai gerai,kad nuraminai  4u.gif  biggrin.gif Nebesuksiu galvos daugiau... smile.gif

tai aiskunebesuk del to galvos ax.gif
oi gerai pas ka kraujas + thumbup.gif maziau problemu...
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 30, 12:32)
tai aiskunebesuk del to galvos  ax.gif
oi gerai pas ka kraujas +  thumbup.gif  maziau problemu...

Tai cia tik toms nestukems reikia kuriu kraujas minusinis unsure.gif ?! Nes mano tai pliusinis, 3 grupe, tai skaitineju ir galvoju reikes man to vaistuko ar ne g.gif ! Bet kiek supratau, kad neprireiks biggrin.gif ! Vyro irgi pliusinis kraujas 2 gupe
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 06 30, 12:41)
Tai cia tik toms nestukems reikia kuriu kraujas minusinis  unsure.gif ?! Nes mano tai pliusinis, 3 grupe, tai skaitineju ir galvoju reikes man to vaistuko ar ne  g.gif ! Bet kiek supratau, kad neprireiks  biggrin.gif ! Vyro irgi pliusinis kraujas 2 gupe

esu dar girdejus kad turint 3kraujo grupe lengviau gimdyt thumbup.gif
Atsakyti