Zika1 rase: Sveikos,o gal zinot kas ar tiesa,kad kraujo grupe pvz.vaiko,turi atitikti vieno is tevu grupei,matot mano brolio grupe neatitinka nei vienam is tevu,tai jis galvoja ar kazkas jam pasnibzdejo,kad musu tetis nera jo biologinis tevas,vien del to ,kad skiriasi grupes,ar cia gali but kiek teisybes?Nors pati tuo netikiu. [QUOTE]
Zika1, vaikutis gali tureti ne tik skirtinga kraujo grupe (negu jo tevai) bet netgi ir skirtinga rezusa.... kaip tik siandien tuo domejausi internete.... pvz. jei abu tevai pliusiniai - vaikutis gali buti ir minusinis, aisku retokai, bet gali..... del to, kad cia viskas prikluaso nuo genu, ir tai reiskia, kad skirtinga rezusa, ar skirtinga kraujo grupe paveldejai is seneliu...
cia dar del visa ko idesiu nuoroda (anglu k.) kokios gali buti kraujo grupiu kombinacijos..... ir kokie gali buti rezusu paveldimumai......
http://www.mckinley....o/bloodtyp.html
http://www.mckinley....o/bloodtyp.html
QUOTE (SIDDIQA @ 2004 01 26, 19:24) |
Na, dekui...truputi ramiau...o dar beje esu girdejusi, jog jeigu motina minusine, o tevas pliusinis, tai visi vaikai bus tos pacios lyties, kaip ir pirmasis...... Ar teisybe? O gal zinote kokiu kitokiu varijantu is gyvenimiskos praktikos? Nes as labai noreciau ir leliaus ir dukrytes..... |
As esu RH (-), vyras RH (+). Esu nescia ir vaikelis pirmas. Gydytoja sake, kad su pirmu vaiku tikrai viskas bus (nesvarbu, ar jis +, ar -). O kad ir su sekanciais viskas butu OK, po gimdymo suleis vaistuku.
Del vienos lyties vaiku...
Mano mama irgi girdejo tokius prietarus, kad minusine mama gimdo vienodos lyties vaikus. Visiska nesamone - mano mama RH -, tetis RH +. Gimem trys vaikai: dvi dukros ir broliukas pagrandukas
o mus dėl -+ į ligoninę paguldė, nors ir antikūnių nerado. aš tik pas daktarę užėjau, nes man lelius per ramus pasirodė. pasakė, jog dėl to mažiukai įsčiose miršta, nors prieš tai tylėjo, ir pati žinojau, kad -+ tik antram ir t.t. vaikui pakenkt gali. bet ligoninėj nuramino, viskas čiki
MANO IR VYRO Rh+,BET KRAUJO GRUPE MANO-0, O VYRO-4,TAI DEL DIDELIO GRUPIU SKIRTUMO DUKRAI PERANKSTI PRASIDEJO NAUJAGYMIU GELTA.GYDYTOJA ISPEJO,KAD IR DABAR TAIP GALI BUTI.
mano grupe Rh- vyro Rh+ pirmas vaikas gime Rh+ ir nieko jokiu pakenkimu
del tos pacios lyties vaiku tai manau kad cia apsoliuti nesamone nes mano mociutes kraujas irgi Rh- bet turejo ir berniuku ir mergaiciu....
kas del besilaukianciu antro vaikelio gal rizika ir didesne bet daktarai tam skiria pakankamai daug demesio taip kad siuo atveju galim buti ramios
del tos pacios lyties vaiku tai manau kad cia apsoliuti nesamone nes mano mociutes kraujas irgi Rh- bet turejo ir berniuku ir mergaiciu....
kas del besilaukianciu antro vaikelio gal rizika ir didesne bet daktarai tam skiria pakankamai daug demesio taip kad siuo atveju galim buti ramios
Mano tai vyras kai ishgirdo shita ganda, kad visi vaikai vienos lyties gimsta, tai sake, jei bus mergaite, daugiau neturesim vaiku:) Norisi visgi tiketi, kad tai bobuchiu prietarai, bet ash tai kaip tik tai patvirtinanchius pavyzdzius aplink matau, pvz. mano drauges teveliai turbut taip norejo sunaus, kad net penkias merginas uzsiaugino, o berniuko taip ir nesulauke. Beje, dar girdejau toki ganda, kad jei mamos minusas, o techio pliusas, tai dazniau ishgyvena moterishkos lyties vaisius. Aishku, ko tik liaudis neprisigalvoja, bet kai esi neshchia, tai viskuo tiketi pradedi.
O shiaip man nuo 5-to menesio per kiekviena apsilankyma daro kraujo tyrimus del antikuniu. Kolkas viskas gerai. Gal pas maziuka mano kraujas?
Iki musu vartaliuko gimimo liko [Countdown=24,07,2004,DH]
O shiaip man nuo 5-to menesio per kiekviena apsilankyma daro kraujo tyrimus del antikuniu. Kolkas viskas gerai. Gal pas maziuka mano kraujas?
Iki musu vartaliuko gimimo liko [Countdown=24,07,2004,DH]
Na as irgi priklausau minusinems, o tevelis toks labai teigiamas.. bet kazkaip siais laikais linkusi pasitiketi medicina (bent jau sitoje vietoje ), labai tikiuosi, kad viskas bus be problemu...
O del tos pacios lyties, tai.... mano mama irgi "-", o as va broli turiu
O del tos pacios lyties, tai.... mano mama irgi "-", o as va broli turiu
As tai nesuku sau galvos, nors mano kraujo grupe minus trecia (as cia liaudiskai sakau ), o vyro plius trecia. Medikai reguliariai tikrina krauja, juk ne viduramziais gyvenam, viska laiku nustato ir laiku patvarko.
Del vienos lyties vaikeliu, tai bobuciu prietarai mano mama turi minus ketvirta grupe, o tetis plius pirma, o gimem mes, du vaikuciai berniukas-mano brolis ir mergaite-as
Taip kad nesukim sau galvos del nieku, bukime geros nuotaikos ir ruoskimes leliuku atejimui i si pasauli
Del vienos lyties vaikeliu, tai bobuciu prietarai mano mama turi minus ketvirta grupe, o tetis plius pirma, o gimem mes, du vaikuciai berniukas-mano brolis ir mergaite-as
Taip kad nesukim sau galvos del nieku, bukime geros nuotaikos ir ruoskimes leliuku atejimui i si pasauli
Nu siais laikais, medicina daug gali. Taip kad, is pradziu jaudinausi, nes esu minusas, o vyras pliusiukas, na bet gydytojai apramino. Taip, kad esu rami
Na, del vienos lyties vaikuciu - absoliuti nesamone. Nesenai minusine mano drauge su pliusiniu vyru susilaule antro vaikiuko: berniuko, pirmagime mergyte turi. Tiesa, naujagimiu geltos neisvenge, bet cia ir pliusinems mamoms buna.
O jeigu mano ir vyro kraujo grupės vienodos - A(II) Rh + teig.? Tai kas tada bus?Ar čia gerai, ar blogai?