Aisku... Mano tai dar nedidelis nestumas palyginus, antikunius dabar daro pirma karta, tai labai jaudinuosi - kita savaite laukiu atsakymo kaip saules uztekant...
Aciu! Man irgi taip atrodo. Viena forumiete atsiunte man tokios geros informacijos apie sita reikala, aciu jai. Mano atveju beveik nuline tikimybe, kad ras antikuniu, o ir radus tikrai ne viskas prarasta!
Aciu! Man irgi taip atrodo. Viena forumiete atsiunte man tokios geros informacijos apie sita reikala, aciu jai. Mano atveju beveik nuline tikimybe, kad ras antikuniu, o ir radus tikrai ne viskas prarasta!
Mano irgi minusas o vyro pliusas, 16-a sav dare antikunius, bet as labai nesijaudinu nes ta pati situacija buvo mano tevu, seniau niekas netirdavo ir jokiu vaistu neleisdavo, teoriskai grese persileidimas, taciau turi jie 3 sveikas dukras (lytis tai ta pati )
Nu va, vakar buvau pas gydytoja, antikuniu nerasta! Dabar jau darys tyrima kas menesi, bet ji mane dar karta nuramino, kad nesukciau sau galvos del sito dalyko
vakcina leidzia 28-30sav
jei neranda antikuniu tai gerai ir suleidzia ta vakcina kad ju ir neatsirastu
o jei randa antikunius tai tada negerai kartais reik perpilinet leliukuj krauja tai ir yra baisiausia
va as nesuprantu vieno dalyko vieni sako vienaip kiti kitaip, as laukiuosi pirmo vaikelio anksciau neturejau nei aborto nei persileidimo, tai ar butina leist tuos vaistus kai laukiesi pirmagimio?